- Konu Sahibi elifveelif
çok ağrım var acaba bu aylarda normal mi sabaha kadar uyuyamadım doktorda şimdilik normal dedi ama korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ağrım var acaba bu aylarda normal mi sabaha kadar uyuyamadım doktorda şimdilik normal dedi ama korkuyorum
ilk aylarda normal oluyor.Sıkıntı yapmayın bende de vardı.3 ayın bitti ve oh be diyorum meğer ne zor günlermiş şimdi yaşıyorum mutluluğumu .İkinizde daha başındasınız sabredin derim zamanla düzeliyor herşey.
kız ne ablası : )
Kızlar hamileliğinizin tadını çıkarmaya bakın, erkekler ve bayanlar çok farklı zamanla eşleriniz bu duruma alışır ve istemediğiniz kadar çok ilgi alaka görebilirsiniz :) Hele ki benim gibi bulantı ve kusmayı en şiddetli haliyle yaşarsanız o zaman mecburen öyle olmak zorunda kalıyorlar. Gebeliğimin 5.haftasından bu yana çok zor günler geçiriyorum hala kusmalarım geçmedi ve korkarım bebek doğana kadarda böyle çekeceğimDaha bu sabah lavaboya yetişemediğim için laminat parkenin üzerine istirfa ettim. İğrenç bir duygu, bazen isyan ediyorum bu duruma ama hep bebeğim geliyor aklıma onlar iyi olsun yeterki herşey zamanla yoluna girer. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bizim gibi hamile olmayı ümid eden o kadar çok insan var ki halimize şükretmeliyiz diye düşünüyorum...
Şuan 11.haftanın içindeyim ve ben hiç düşünmediğim bir yolculuğa başladım eşim o kadar istiyordu ki sanki yıllardır evliyiz gibi.Sevgiliyken başlamıştı çocuğun hayalini kurmaya ben ise korkulu gözlerle dinliyordum onu.Hiç bana göre bir duygu değilmiş gibi.Hamile kaldım ben korkularla boğuşurken o eli nasıl olacak yüzü kime benzeyecek deyip duruyordu.Hala mutlu ama tabi ki erkek netice de hayatım mutfaktan su getirir misin demiyor da değil ama şimdi isteyerek ya da değil olan bu yavrumu benden daha çok seviyor olamaz.Annelik hissedilen babalık doğunca öğrenilen bir şey bilimsel olarak da.Bizim bi parçamız.Çok zor bi süreçten geçiyorum 10 kilodan fazla verdim ve doktorlar bile kendi aralarında çelişiyor işi bırakmak zorundayım şuan ve hayatta en korktugum seylerden bırı bu benım.Ne diyelim Ya Nasip!!!Rabbim herkese en güzel evladı en sağlıklı evladı versin...
remziyeeeeeeeee 25 yaşındayım sen :)
PPPPPP tmm cnm ablaya gerenkk yok :)))
ay canm benm hislerini o kadar güzel anlatmışsın ki hayran kaldım... fakat neden bu kadar çok kilo verdin kilo alman gerekirken? inşallah kötü birşey yoktur saglıdın daha önemli boşver canm takma kafana .. sen bebişine ve kendine dikkat et çocugun biraz daha büyüdükten sonra çalışmak istersen çalışırsın