hamile oldugumu ogrendim ama:(

sevmekemekister

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
8
5
8
43
merhaba arkadaslar direk konuya girmak istiyorum.gecen yıl 18 haftalıkken hamile oldugumu ogreinenmiştim.dogum kontrol hapıyla korunurken olmus ve ben adet gördügüm için 18 haftalıkken ögrenmiştim.bu haftaya kadar hamile oldugumu bilmedigim için dogum kontrol haplarına devam ettim.agrı kesiciler falan birsürü sey kullanmıstım.alkol falanda almıstım.3 hafta boyunca tetkikler falan yapıldı sonuc olarak kalbinde 4 tane anemoni ve cigerleri su doluydu patlayıp zehirlemek üzereydi normal dogum olarak tahliye ettiler 22.haftada.cok zor günler gecirdim hastanede cektigim acılar umrumda bile degildi piskolojik olarak cok yıkıldım.kısa kesmeye calisayım yine dogum kontrol hapıyla korunuyorum ve gecen hafta hamile oldugumu ögrendim.daha cok yeniymis bebek gözükmüyor iki hafta sonra gel dediler.simdi okadar kötüyümki dogurmaya karar versem ya aynı seyler olursa ya yine bes bucuk aylık bebek dogum yaparsam o acıya bidaha kaldıramam:( aldırayım diyorum daha önce hiç cocuk aldırmadım onun günahına nasıl girerim nasıl öldürürüm onu diyorum:(esimde korkuyor bu yüzden aldıralım diyor ben ne yapacagımı bilemiyorum kafayı yicem.bu arada 14 yasında bir kızım var baska cocugun varmı diye soran olursa..aslında ne yazacagımı ben bile bilemiyorum cok üzgünüm ne yapacagımı bilmiyorum.sizlerle paylasmak istedim ne yapmalıyım ben:(((((((((((((

merhaba arkadaslar direk konuya girmak istiyorum.gecen yıl 18 haftalıkken hamile oldugumu ogreinenmiştim.dogum kontrol hapıyla korunurken olmus ve ben adet gördügüm için 18 haftalıkken ögrenmiştim.bu haftaya kadar hamile oldugumu bilmedigim için dogum kontrol haplarına devam ettim.agrı kesiciler falan birsürü sey kullanmıstım.alkol falanda almıstım.3 hafta boyunca tetkikler falan yapıldı sonuc olarak kalbinde 4 tane anemoni ve cigerleri su doluydu patlayıp zehirlemek üzereydi normal dogum olarak tahliye ettiler 22.haftada.cok zor günler gecirdim hastanede cektigim acılar umrumda bile degildi piskolojik olarak cok yıkıldım.kısa kesmeye calisayım yine dogum kontrol hapıyla korunuyorum ve gecen hafta hamile oldugumu ögrendim.daha cok yeniymis bebek gözükmüyor iki hafta sonra gel dediler.simdi okadar kötüyümki dogurmaya karar versem ya aynı seyler olursa ya yine bes bucuk aylık bebek dogum yaparsam o acıya bidaha kaldıramam:KK43: aldırayım diyorum daha önce hiç cocuk aldırmadım onun günahına nasıl girerim nasıl öldürürüm onu diyorum:KK43:esimde korkuyor bu yüzden aldıralım diyor ben ne yapacagımı bilemiyorum kafayı yicem.bu arada 14 yasında bir kızım var baska cocugun varmı diye soran olursa..aslında ne yazacagımı ben bile bilemiyorum cok üzgünüm ne yapacagımı bilmiyorum.sizlerle paylasmak istedim ne yapmalıyım ben:KK43:((((((((((((

Bak bunu daha başında öğrenmişsin aynı şeyleri yaşayacağını nereden çıkardın?

diğeri ilerlediği halde fark etmeyip aldığın ilaçlardan olmuştur büyük ihtimal.

merhaba arkadaslar direk konuya girmak istiyorum.gecen yıl 18 haftalıkken hamile oldugumu ogreinenmiştim.dogum kontrol hapıyla korunurken olmus ve ben adet gördügüm için 18 haftalıkken ögrenmiştim.bu haftaya kadar hamile oldugumu bilmedigim için dogum kontrol haplarına devam ettim.agrı kesiciler falan birsürü sey kullanmıstım.alkol falanda almıstım.3 hafta boyunca tetkikler falan yapıldı sonuc olarak kalbinde 4 tane anemoni ve cigerleri su doluydu patlayıp zehirlemek üzereydi normal dogum olarak tahliye ettiler 22.haftada.cok zor günler gecirdim hastanede cektigim acılar umrumda bile degildi piskolojik olarak cok yıkıldım.kısa kesmeye calisayım yine dogum kontrol hapıyla korunuyorum ve gecen hafta hamile oldugumu ögrendim.daha cok yeniymis bebek gözükmüyor iki hafta sonra gel dediler.simdi okadar kötüyümki dogurmaya karar versem ya aynı seyler olursa ya yine bes bucuk aylık bebek dogum yaparsam o acıya bidaha kaldıramam:KK43: aldırayım diyorum daha önce hiç cocuk aldırmadım onun günahına nasıl girerim nasıl öldürürüm onu diyorum:KK43:esimde korkuyor bu yüzden aldıralım diyor ben ne yapacagımı bilemiyorum kafayı yicem.bu arada 14 yasında bir kızım var baska cocugun varmı diye soran olursa..aslında ne yazacagımı ben bile bilemiyorum cok üzgünüm ne yapacagımı bilmiyorum.sizlerle paylasmak istedim ne yapmalıyım ben:KK43:((((((((((((
Sakın aldırma Allah büyüktür belki aynı şeyleri yaşamayacaksınız dua edin inş sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bak bunu daha başında öğrenmişsin aynı şeyleri yaşayacağını nereden çıkardın?

diğeri ilerlediği halde fark etmeyip aldığın ilaçlardan olmuştur büyük ihtimal.
doktorlar kesin su yüzden oldu diyememisti bilmiyorumki bende:( cok sıkı sıkıya korunmustum bide.gecen yıl 29 ekim de tahliye etmislerdi bebegi.bu bebegede ekim sonunda hamile kalmısım.allahım diyorum sınavmı bu diyorum.:(

doktorlar kesin su yüzden oldu diyememisti bilmiyorumki bende:KK43: cok sıkı sıkıya korunmustum bide.gecen yıl 29 ekim de tahliye etmislerdi bebegi.bu bebegede ekim sonunda hamile kalmısım.allahım diyorum sınavmı bu diyorum.:KK43:

ama bu allahın takdiri sen tedbirini al dikkat et allahın izniyle kazasız belasız doğar inşallah bebeğiniz.

çünkü bunu vakit çok geçmeden fark etmişsin.

diğeri gibi ilerleyen haftalarda fark etseydiniz o zaman korkmakta haklıydınız.

18 haftalık olmuş bebeği fark etmemeyi ve hapla korunup yine hamile kalmayı aklım almadı ama bunda daha dikkatli olursanız bir şey olmaz umarım. Bebeği istiyorsanız tabii.

Son düzenleme:
Eğer aldırırsanız onun vicdan azabı ömür boyu sizinle olacak.
çok erken öğrenmişsiniz zaten.birinci öyle oldu diye ikincide öyle olacak diye kuralmı var?
Allah büyük siz yeterki o düşünceleri kafanızdan atıp o masum yavrunuzu böyle sitreslerle üzmeyin yeter.
okadar güzel bir duygu ki,Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın

18 haftalık olmuş bebeği fark etmemeyi ve hapla korunup yine hamile kalmayı aklım almadı ama bunda daha dikkatli olursanız bir şey olmaz umarım.
bebek içimde 18 haftalık olmus ve hiç karnım yoktu dümdüzdü ve her ay adet gördüm anlayamadım.adet gördügüm içinde dogum kontrol hapını kullanmaya devam ettim.hamilelik aklıma bile gelmedi .kasıklarımın agrısıyla doktora gittim ve hamile cıktım:(

Belli bir derecenin üstünde fiziksel anomali veya zihinsel sakatlıkta yasal sınırı geçseniz bile aldırabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.
Ben size aldır veya aldırma deme hakkını görmüyorum kendimde. O acıları çekecek olan, o çocuğu büyütecek olan sizken oturduğum yerden yedi tuşa basıp "aldırma" diyemem.

Bence doktorunuzla konuşup sıkı takipte olun. Ayrıca siz bir annesiniz, evet karnınızdaki de sizin bebeğiniz ama önceliğiniz kızınız, dolayısıyla kendi sağlığınız olmalı.

18 haftalik bebek kipirdamaya abslar
o ayri bi konu olmus
bunda daha basindasin insallah bi sorun olmaz sagliklica kucagina alirsin, ya hasta olursa manbtigiyla hamileligi sonlandirirsan vijdanin nasil rahat edicek, bu sefer psikolojik oalrak nasil duzelceksin

Sakın Sakın aldırma henüz çok yeni olduğu için bişeycik olmaz. Doktorunuz yönlendirir mutlaka ama bişey OLDUĞUNU sanmam ben. Korunurken hamile kalan çok Sayıda insan var. Ve her gebelik farklıdır

Bende de aynı şey olmuştu. 16 haftalikken hamile olduğumu öğrenmiştim. Hamile olduğumu bilmeden önce hormon hapları bile kullanmıştım. Ama sizin Dediğiniz gibi sorunlar hiç yasamadım. Her hamilelik farklıdır. Illa aynı seyleri yasayacaksınız diye birsey yok ki.

İlk zamanlarda insanlar bilmeden antibiyotikler bile kullaniyr.ki dk hapi hormon hapi zaten.siz 18haftaya kadar bilmeden ne ilaclar alkoller kullanmsnz yediginize ictgnize fiziksel hareketlerinize vs dikkat etmemisnzdr yani.ama bukez cok kucuk.ilk zmnlarda bebegi cok etkilemiyrms bazi yapilanlar.ferah tutun icinizi.bundan sonra dikkat edersiniz

ayni sey deyilki. Bebek daha cok kucuk. Sen alkol filan almayi su an hemen kes, ilacta kullanma. Bir sey olmaz ins.

kıyma bebeğine öldürme onu.
allah sana o canı layık bilmişse koru kolla bir anne olarak onu.hem 1 kızınız var.ne güzel işte kardeş geliyor kızınıza.
dikkatli ol.hiç birşeycik olmaz.yeterki aldırma.

hapla korunan biri olarak korktum oncelikleeee

benim suanki gebeligimde testler negatif ciktigindan (kan idrar) bende kullandim ilaclarrr
ilk ay bebeklerimiz hicbirseyden etkilenmiyorlar
Rabbim oyle guzel yaratmis ki
dr bilgi verir zaten

saglikla kucaginiza alirsiniz insaallah

Back
X