- 22 Ekim 2014
- 8
- 5
- 8
- 43
- Konu Sahibi sevmekemekister
merhaba arkadaslar direk konuya girmak istiyorum.gecen yıl 18 haftalıkken hamile oldugumu ogreinenmiştim.dogum kontrol hapıyla korunurken olmus ve ben adet gördügüm için 18 haftalıkken ögrenmiştim.bu haftaya kadar hamile oldugumu bilmedigim için dogum kontrol haplarına devam ettim.agrı kesiciler falan birsürü sey kullanmıstım.alkol falanda almıstım.3 hafta boyunca tetkikler falan yapıldı sonuc olarak kalbinde 4 tane anemoni ve cigerleri su doluydu patlayıp zehirlemek üzereydi normal dogum olarak tahliye ettiler 22.haftada.cok zor günler gecirdim hastanede cektigim acılar umrumda bile degildi piskolojik olarak cok yıkıldım.kısa kesmeye calisayım yine dogum kontrol hapıyla korunuyorum ve gecen hafta hamile oldugumu ögrendim.daha cok yeniymis bebek gözükmüyor iki hafta sonra gel dediler.simdi okadar kötüyümki dogurmaya karar versem ya aynı seyler olursa ya yine bes bucuk aylık bebek dogum yaparsam o acıya bidaha kaldıramam
aldırayım diyorum daha önce hiç cocuk aldırmadım onun günahına nasıl girerim nasıl öldürürüm onu diyorum
esimde korkuyor bu yüzden aldıralım diyor ben ne yapacagımı bilemiyorum kafayı yicem.bu arada 14 yasında bir kızım var baska cocugun varmı diye soran olursa..aslında ne yazacagımı ben bile bilemiyorum cok üzgünüm ne yapacagımı bilmiyorum.sizlerle paylasmak istedim ne yapmalıyım ben
((((((((((((