- 3 Aralık 2016
- 41
- 21
- 3
- 35
- Konu Sahibi Yeniigeliinn
-
Doktoruna göre değişiyor sanırım. Bana hiç alttan bakmadı doktorum.Merhaba arkadaşlar, 7 aylık evliyim yaklaşık 5ay süren vajinismus sorunundan sonra çok şükür hamileyim.kan testi yaptirdim beta hcg sonucu 652 çıktı. Doktora gösteremedim ama hamileyimdir bu sonuca göre.şimdi tekrar doktora gidecem de ilk muayene nasıl oluyo.karından mi yoksa alttanmi.söylerseniz sevinirim
Beklenen Adet gününden bir gün sonra gittim. Direk ultrasyondan gördü. Yani şöyle söyliyim son adet tarihini TAM bir ay deviriyorsun. 30 gün geçince 4 hafta bitip 5 e girmissin dedi ve karından görüldü. Kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi.. Bunlar 2 yıl önce tabiiÇok teşekkür ederim. Benim hesabıma göre 4.5 haftalik hamileyim henüz çok küçük olduğu için alttan ultrason isterse ve onun zararı olursa diye tedirginim.sizin ilk ultrasonunuz kaç hastalıktan olmuştuPaytiPo
Merhaba arkadaşlar, 7 aylık evliyim yaklaşık 5ay süren vajinismus sorunundan sonra çok şükür hamileyim.kan testi yaptirdim beta hcg sonucu 652 çıktı. Doktora gösteremedim ama hamileyimdir bu sonuca göre.şimdi tekrar doktora gidecem de ilk muayene nasıl oluyo.karından mi yoksa alttanmi.söylerseniz sevinirim
Canim tam yazıyordum bende ayniyim görünmez korkma canim diye gorememissin doktor bana bakmadan zaten goremicez ama diyerek baktimavi_lina canım bugün gittim doktor önermedi şuan için karından ultrason dedi ama ultrasondaki doktor karından bakınca keseyim goremedi vajinal bakmak gerekiyo dedi gözükmedi kese ;( 4 hafta 5 günlük oldum.erken olduğundandır inşallah gozukmemesi
Ben 29.gun gittigimde karindan ultrasondan bakip gebelik yok dedi dr kan verdim 16.6 cikti diger gun yani 11.5 saat sonra tkrar kan verdim 19.8 cikti ama idrara sıkısıkda degildim. Bu arada 19.gun yumurtlamam oldu. Normal adet tarihim 2 gun sonra. Yani cuma gunu. Ben p.tesi dr a gitsem karnimdan gorurler mi keseyi ?Ultrasona girmeden once idrara sıkışık git canim. Keseyi goremezse alttan bakalim mi diye soruyor kabul etmeyebilirsin istersen.
Bes haftalıkken ultrosonda kesem görünmüstü. Bol su içtim iyice tuvaletim sıkıstı öyle girdim ultrosona.vajinal bence baktırayın.Merhaba arkadaslar
Benimde degerim adetimi üç gün geçince hcg 391 di. Ama bu değer bana biraz düşük geldi... doktorum 17 mart ta tekrar çağırdı keseyi görmek için boş gebelikte çok korkuyorum 6 sene bekledim Rabbim tamamına ettirir inşallah cumlemizi...vajinal ultrasyon yapmak isterse kabul etmesemmi ki
Bes haftalıkken ultrosonda kesem görünmüstü. Bol su içtim iyice tuvaletim sıkıstı öyle girdim ultrosona.vajinal bence baktırayın.
Vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok. Vajina başka bir yer, rahim başka bir yer. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Transferden önce en az beş kez, hamile kalınca da üç kez vajinal ultrasona girdim. Üniversite hastanesinde tedavi oldum. Hepsi hoca. Zararı olsa bana olurdu.Merhaba arkadaslar
Benimde degerim adetimi üç gün geçince hcg 391 di. Ama bu değer bana biraz düşük geldi... doktorum 17 mart ta tekrar çağırdı keseyi görmek için boş gebelikte çok korkuyorum 6 sene bekledim Rabbim tamamına ettirir inşallah cumlemizi...vajinal ultrasyon yapmak isterse kabul etmesemmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?