- 13 Ekim 2014
- 148
- 85
- 23
- 30
- Konu Sahibi Hasibe Nisa
-
canım bende de aynı ağrılar oldu korkulacak bişi yok zaten bebek büyürkende bel arısı vs. oluyor.bu çok normal bi süreç.eyer yine rahat edemezssen doktorunlada konuşabilirsin ondan duyman daha rahatlatıcı olur.Canım ayaklarımda cok agrıyo hatta dun bırden diz kapagıma bır agrı girdi tam ustune basamıyorum özellikle merdiven cıkarken leke falan hiç daha gelmedi sürekli kontrol ediyorum ben daha 1 bucuk aylık evliyim ve bebegide cok istiyoruz esimle ama işte bu bel ve ayak agrıları beni cok korkutuyo
Baya ilerde ulturasyonda gozukur muhtemelen cnm yaklasik 5 haftalik falan hatta fazla bile olabilir hadi hayirlisiyla kucagina alirsin insalh..Kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim.
beta-hcg 3639 çıktı. ultrasona girmedim daha. Sizce normal mi?
Iyi yapmisin cnm umarim guzel haberlerini aliriz gitte yaz bizede olurmu banada dua et unutmayin lutfen...Bugün saat 5 te randevum var. inşallah hayırlıler alırım.
aslında bende hiçbir belirti yoktu yani aşırı hissedilen bişey yoktu ama 2 gün geçtiği için ve eylül ayı boyunca çalışmalarımız olduğu için hemen test yaptırdım :)
Bugün saat 5 te randevum var. inşallah hayırlı haberler alırım.
aslında bende hiçbir belirti yoktu yani aşırı hissedilen bişey yoktu ama 2 gün geçtiği için ve eylül ayı boyunca çalışmalarımız olduğu için hemen test yaptırdım :)
Cnmm yaa doktor ne dedi nasilmisin yazmadindaa merak ettim..Bugün saat 5 te randevum var. inşallah hayırlı haberler alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?