hamile oldugumu ögrendim yardımm...

Hasibe Nisa

Bir gülüşüyle dünyaları unutturan meleğimsin sen
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
148
85
23
30
kızlar 2 haftalık hamıle cıktım ama hesplarıma göre 4 haftalık olması azım beta 203 cıktı ultrasonda bsy gözukmedi kan ve idrar testim pozitif ama aklım cok karıstı lütfen bilgililer yardım etsin

Ewet cnm daha çok küçük bende üç haftalik hamileydim ogrendigimde bes haftaliga yakinken kesesini gorduk sadece simdi 7 haftaya gidiyorum hiç gözükmüyor alttan görüyoruz o yuzden hiç telaş yapmaa olurmu içini ferah tut...:)

canım bnm degerim 203 cıktı cok dusuk degıl mı ?

Yok tatlim hiç korkma hayir düşük degil benimki 163 cikmisti seninki bendede cok cikmis yaklasik tam 3 haftalik hamileligin umarim hiç bir sikinti yaşamadan alirsin kucağına ben bir 20 gundur yatıyorum düşük tehlikem var budavikinci bebegim ilki düştü umarim buda gitmez gözünü sewiyim dikkat et kendinee bol bol istirat ett en azindan 3 aylik olana kadar...

Canım benim bizim dükkanımız var eleman sıkıntısı cekiyoruz mecbur hep dukkandayım bazen müsteri bir urun istiyo bakıyorum agır o satılık degil diyorumda hamile oldugumu bilmeden önce hep agır kaldırıyodum bu yüzden belimde cok agrım var korkuyorum düşük oluck diye senin ne yaptında düştü canım özel değilse ?

Çok yordum canim kendimi cok anlamadim dinlenseydim ufak bir leke gelince yatip boyle olmazdi belki bak bel arasi hic iyi bir belirti degil bacaklarin baldirlarina dogruda agriyorsa bosver dükkanı cnm yat dinlen sonra benim gibi çok aglarsin eyvah fayda etmiyor çünkü...

Canım ayaklarımda cok agrıyo hatta dun bırden diz kapagıma bır agrı girdi tam ustune basamıyorum özellikle merdiven cıkarken leke falan hiç daha gelmedi sürekli kontrol ediyorum ben daha 1 bucuk aylık evliyim ve bebegide cok istiyoruz esimle ama işte bu bel ve ayak agrıları beni cok korkutuyo

Cnm ilk dusugumde karnim acayip agriyordu belimde ama ozellikle kasimdan baldirima bole romatizma gibi bir ağrı saplaniyordu doktora söylemiştim bunu yok bacaklarina okadar cabuk vurmaz belin biraz belki ağrir oda fazla degil cnm dedi ama bir hafta sonra bebegim karnimda oldu rahim duvarindan ayrılmış

canım bende de aynı ağrılar oldu korkulacak bişi yok zaten bebek büyürkende bel arısı vs. oluyor.bu çok normal bi süreç.eyer yine rahat edemezssen doktorunlada konuşabilirsin ondan duyman daha rahatlatıcı olur.

Yani tüm hamilelerde olan bi durum dimi ? Yani düşükle alakası yok

Normalde oluyor aşırısi zaten tehlike benim ikisindede ağrılar normal olmadi nekadar dikkat okadar iyi düşecek die bir kaide yok cnm ama dusmucek diede yok..

Kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim.
beta-hcg 3639 çıktı. ultrasona girmedim daha. Sizce normal mi?

Kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim.
beta-hcg 3639 çıktı. ultrasona girmedim daha. Sizce normal mi?
Baya ilerde ulturasyonda gozukur muhtemelen cnm yaklasik 5 haftalik falan hatta fazla bile olabilir hadi hayirlisiyla kucagina alirsin insalh..

Bugün saat 5 te randevum var. inşallah hayırlı haberler alırım.
aslında bende hiçbir belirti yoktu yani aşırı hissedilen bişey yoktu ama 2 gün geçtiği için ve eylül ayı boyunca çalışmalarımız olduğu için hemen test yaptırdım :)

Iyi yapmisin cnm umarim guzel haberlerini aliriz gitte yaz bizede olurmu banada dua et unutmayin lutfen...

Cnmm yaa doktor ne dedi nasilmisin yazmadindaa merak ettim..

Dün doktora gittim ama keseyi tam olarak göremedi. Cuma günü tekrar gidicem. Alttan muayne etmek istedi ama ben istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…