Hamile olduğumu unutuyorum :S

tullymakker

rüzgarınannesi
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
157
8
96
Ankara
Kızlar hepinize selam,

6 haftalık hamileyim,yani doktorun söylediği bu.Geçen hafta 4mm keseyi gördük,iki gün sonra da kalp atışlarını dinleyeceğiz.Buraya kadar bir problem yok ancak ilk hamileliğimde mide bulantısından,uykudan ,kasık ağrısından gözümü bile açamamıştım.Çok ama çok zor günler geçirmiştim.Oysa şimdi hamile olduğumu unutacak kadar rahatım ve bu beni cidden korkutuyor.Aranızda hamileyken hiç bir şikayeti olmayan oldu mu?Yani sizce bu normal mi?:18:

Rahat geçmesi çok güzel birşey :34: ama unuttuğunuzdan dolayı hamile değilmiş gibi size veya bebeğinize zarar verecek birşey yapmazsınız inşallah:)

canım unutman çok normal çünkü henüz 6 haftalıksın ve sana hamile olduğunu hatırlatacak pek bir hissiyatın yok.mide bulantıları zaten bu zamandan sonra başlıyor ama umarım bu sefer yaşamazsın..zamanla göbişin büyüdükçe hiç aklından çıkmayacak merak etme,sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar:

Benim de ilk hamileliğim kabus gibiydi mide bulantısı kokulara tahammülsüzlük,kasık ağrısı...vs.Gerçi sonra kürtaj olmak zorunda kaldım boş gebelikmiş.Ama o günler gerçekten korkunçtu.En son hamileliğimde hiç şikayetim olmadı.Aklıma da hiç kötü bişey getirmedim sonuçta her hamilelik bir değil.BEnce sevin ne güzel şikayetin yok ne mutlu sana.

canım biz 5. ayımıza giriyoruz. ben hala hamile olduğumu unutuyorum. özellikle oturup kalkarken ani hareket ediyorum yada ağır kaldırıyorum falan. 2. hamileliğim benimde ilkinde böyle olmamıştı hemen hamile moduna girmiştim. :1: sorunsuz olması daha güzel tadını çıkar :21:

Back
X