- Konu Sahibi canxoxzxuxmm
-
ben iki kere hamile kaldim ikisinde de bulantilarim adet gecikmemden önce basladi ondan bildim...bir de hani derler ya insan hisseder,gercekten hissettim hamile oldugumu...
hamileymisim:) bende akinti durumu pek olmadi
kızlar ben neredeyse adet tarihimden 10 gun once anlamistim biliyormusunuz.:asigim:
bi kere inanilmaz bir akintim olmustu.ikinciside daha once hic olmayan turden sagli sollu alt karin kısmında boyle seyreme gibi 1-3 saniye arasi agrilar olmustu ve allah allah demistim ama ihtimal vermemistim.
allah isteyen herkese saglikla nasip etsin.:CüvCüv:
*Kizlar benim adetim gecikeli 18gün oldu doktora gittim ultrasyonda bisey yok dedi beta kantesti yaptrdim sonuclari almadim daha bu sonuctada negatif cikarsa napiyim adet oldurucu hap yazdirayimmi ya hamileymisim gibi dusunuyorum azcikta hissediyorm olumsz olursa birazcik hayal kirikligi olcak heralde
Aş canım bende senin. Gibiyim 2 yıllık evliyim hiçbir sorun yok ama çocuğumuz olmuyor bu ay tedaviye başladım 1 günüm geçiyor ayın 5 olmam lazımdı bugün 6 ama hala olmadım belim ağrıyor birde kasiklarimda arada sızlıyor regl olacakmisim gibi ama olmadım test yaptım yine çıkmadı bekliyorum kan testi vercem eğer regl olmazsam ama Zaman geçmiyor acaba pisikolojik olarak mı olmadım diyerek düşünüyorum inşallah öyle değildir hayal kırıklığı yaşarım yoksaa.s.benim adetime 8 gün var ama ilk hamile oldugumuzu anlayabilecegimiz bi durum varmi acaba ben bu ay cok merak ediyorum karin agrim ve akintim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?