hamile olduğunu anlamamak

Benim bir arkadaşım vardı. Çok düzensiz regl olurdu. Bazen 4-5ay olmazdı.2-3 ay normal olurdu 4-5 ay olmazdı peşinden falan. Yine böyle bir zamanda adet söktürücü içti yok olmuyor. En son doktora gitti meğer hamileymiş

ben ekimde bir ilişki durumu oldu ama sürtünmeli hatta sevgılımde baxser vardı öyle boşaldı üstüme. sonraki aylar günü gününe adet oldum. bir tek ocak ayınca bi on gün gecikti ama sonra yine aynı düzende regl oldum

Ay vallahi benim eski komşum 46 yasındaydı. doktora gidiyor regl olmayınca doktor da menapoz başlangıcı dedi kendisine. Sonrasında kadının karnında ağrılar oldu, karnı şişmeye falan basladı hepimiz hayret ediyoruz sürekli doktora gidiyor kadın ve asla bulamadılar ne oldugunu. En son bir doktor kendisine karnında ur oldugunu soyledi. Ameliyat günü verdi. Kadın ameliyat olucam diye baska bir doktora daha gideyim dedi ve 7 aylık hamile oldugunu öğrendi. Bütün bu süreçlerde iletişimde oldugumuz için şok olmuştum.

ama ben düzenli regli oluyorum. ve ne ağrı ne sancı hiçbir sey olmadı

Mümkün. Hatta belgesel bile var gerçek başına gelmiş insanlar ( I didnt know that I was pregnant)
Bazıları regl oluyor 9mau boyunca onları anlarım ama regl olmuyosan kan verirsin heralde.

Mümkün. Hatta belgesel bile var gerçek başına gelmiş insanlar ( I didnt know that I was pregnant)
Bazıları regl oluyor 9mau boyunca onları anlarım ama regl olmuyosan kan verirsin heralde.
bende şöyle bir ilişki oldu ekimde erkek arkadaşım sürtünerek üstümde boşaldı. ama erkek arkadaşımda baksır ve onun üstünde ince bir şort vardı. daha sonra 27 saat sonra ertesi günü hapı aldım. ama yinede emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…