hamile olduğunu anlamamak

Biyoloji terk misiniz? Israrla aynı seyi anlatıp duruyorsunuz. Mümkün mü yani acaba ne oldu spermler yürüdü mü yumurtalığa kadar boxer üzerinden Vallahi hayret zaten regl olmuşsunuz her ay. Herhangi bir sıkıntınız da yok. Neden hamile olasınız. Konu sahibinin canı eğlenmek istiyor bence.

Yani imkansız.
İdrar veya kan testi verin.

bu sorunuzla ilgili 3. konu açışınız ve hepsi birbirinden saçma kusura bakmayın yok karnım katlanıyor hamile miyim yok boxerla üzerime boşaldı 5.5 ay oldu her ay adet oldum hamile miyim diye sorular sormussunuz allah askına bu kadar konu açmaya üsenmiyorsunuz hadi üsenmediniz cevapların hepsi aynı yine de ikna olmuyorsunuz o zaman bize inanmıyorsanız neden konu açıyorsunuz gidip sağlık ocağında kan testi vermek 2 dk sürüyor en azından %100 ikna edebilmiş oluruz sizi.

baksırdan geçmiyor mu sperm.

baksırdan geçmiyor mu sperm.
Burada hamile kalmak için neler yapan insanlar var siz şaka mısınız?
Bu cehalete başka bir anlam yüklemek istemiyorum
Sizi hayal edip boşa.. o zamanda hamile kalırsanız dikkat edin
Bence sizin kadın doğum dan önce bir ruh sağlığınıza baktırmalisiniz.
İlişki bile değil yaşadığınız
1 üstünüze çamaşırlar boşalmak
2 üstüne ertesi gün hapı almak
3 aradan 5 ay geçmesine
4 bu sürede adet olmak

Diyeceklerim bu kadar. Yeter burayı meşgul etmeyin

yani anlıyorum size saçma geliyor ama inanın bende emin olamadığım için. sağlık kuruluşuna uzak bir yerde yaşıyorum. erkek arkadaşımda geçmeyeceğini söyledi ama kadın doğum uzmanlarını dinleyince hepsi farklı bir şey diyor. biri gayet normal olabilecek bir şeymiş gibi gösteriyor. biri imkansızmış gibi. o boşalma olduğunda pubis de ıslaklık hissettim. yukarıdaydı ama ıslaklık vardı. evet her ay regli oldum. sadece bi ocak ayında 13 gün gecikti. sonra yine düzenli geldi. ama ara ara 15 . günllerde kahverendi akıntım oldu. gerçi onun ilk başlangıcı ağustosta ama yinede bi emin olamadım sadece. size komik geliyor ya da cahilde geliyor olablilir ama ben cinsellik konusunda tam bilgiye sahip değilim sanırım. hamilelik kolay olunacakmış gibi geldi sadece

O zaman bu işlere kalkışmayacaksin ruh sağlığını bozduğunun farkında mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…