- 7 Ocak 2020
- 428
- 3.964
- 113
- Konu Sahibi Ceyda ayart
-
Bazı kilolu ve menopoz yaşı gelmiş hanımlar ANLAMIYOR. Menepoza girdiklerini düşünüyorlar bir komşum 16haftalıkken hamile olduğunu ögrendiNeredeyse doğumu gelmiş anlamamak mümkün değil
Hay sizin surtunmenizebende şöyle bir ilişki oldu ekimde erkek arkadaşım sürtünerek üstümde boşaldı. ama erkek arkadaşımda baksır ve onun üstünde ince bir şort vardı. daha sonra 27 saat sonra ertesi günü hapı aldım. ama yinede emin olamadım
hmmmBazı kilolu ve menopoz yaşı gelmiş hanımlar ANLAMIYOR. Menepoza girdiklerini düşünüyorlar bir komşum 16haftalıkken hamile olduğunu ögrendi
Bak sürtünme falan dedi 5.5 ay olmuş bana inandırıcı gelmedi bu konuda yorum yapmak istemiyorum daha daBazı kilolu ve menopoz yaşı gelmiş hanımlar ANLAMIYOR. Menepoza girdiklerini düşünüyorlar bir komşum 16haftalıkken hamile olduğunu ögrendi
Siz kaç yaşındasınız ve böyle birşeyden korkuyorsunuz neden önlemsiz davranıyorsunuz ki sizin durumda sıfır yani…öyle mi
25 yaşındayım ama ilk deneyimimSiz kaç yaşındasınız ve böyle birşeyden korkuyorsunuz neden önlemsiz davranıyorsunuz ki sizin durumda sıfır yani…
bende şöyle bir ilişki oldu ekimde erkek arkadaşım sürtünerek üstümde boşaldı. ama erkek arkadaşımda baksır ve onun üstünde ince bir şort vardı. daha sonra 27 saat sonra ertesi günü hapı aldım. ama yinede emin olamadım
baksırdan geçmiyor mu sperm.Biyoloji terk misiniz? Israrla aynı seyi anlatıp duruyorsunuz. Mümkün mü yani acaba ne oldu spermler yürüdü mü yumurtalığa kadar boxer üzerindenVallahi hayret zaten regl olmuşsunuz her ay. Herhangi bir sıkıntınız da yok. Neden hamile olasınız. Konu sahibinin canı eğlenmek istiyor bence.
Sperm senden daha akllı, benim önüme engel koymuşlar deyip geçmiyorbaksırdan geçmiyor mu sperm.
Burada hamile kalmak için neler yapan insanlar var siz şaka mısınız?baksırdan geçmiyor mu sperm.
5 aylık Hamilelikte göbek katlanmaz, kesin bilgi.peki karın büyüklüğü ne kadar olur
ben oturunca gbek deliğim içe doğru çöküyor ve karnım iki kat oluyor
O zaman bu işlere kalkışmayacaksin ruh sağlığını bozduğunun farkında mısın?yani anlıyorum size saçma geliyor ama inanın bende emin olamadığım için. sağlık kuruluşuna uzak bir yerde yaşıyorum. erkek arkadaşımda geçmeyeceğini söyledi ama kadın doğum uzmanlarını dinleyince hepsi farklı bir şey diyor. biri gayet normal olabilecek bir şeymiş gibi gösteriyor. biri imkansızmış gibi. o boşalma olduğunda pubis de ıslaklık hissettim. yukarıdaydı ama ıslaklık vardı. evet her ay regli oldum. sadece bi ocak ayında 13 gün gecikti. sonra yine düzenli geldi. ama ara ara 15 . günllerde kahverendi akıntım oldu. gerçi onun ilk başlangıcı ağustosta ama yinede bi emin olamadım sadece. size komik geliyor ya da cahilde geliyor olablilir ama ben cinsellik konusunda tam bilgiye sahip değilim sanırım. hamilelik kolay olunacakmış gibi geldi sadece
Evet bende farkındayim. Psikolojik olarak yıprattıO zaman bu işlere kalkışmayacaksin ruh sağlığını bozduğunun farkında mısın?
Duvarı bile deliyorbaksırdan geçmiyor mu sperm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?