• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğunu babaya söylemek

ben erkeğin önünden geçilmezi duyduğumda yaşadığım şoku atlatamamışken erkek olma ihtimali var diye hamile kadının önünden geçilmez i duymak
Ben o anki yüz ifademi gerçekten size anlatamam.

Kadın bana "Biz hamile bi hanımın önünden bile geçemezdik haya ederdik." dedi. Ben de içimden düşünüyorum saf saf "Nazara falan çok inanıyorlardı herhalde, bebeğe göz değmesin muhabbetine bağlayacak şimdi." diye.

Sonra kadın "Tabi o zaman ultrasyon(ultrason demek istiyo) falan yok, zaten olsa da köylük yerde nerden bulcan onu? Bebek kız mı erkek mi belli değil." dedi. Benim kafa karıştı diyorum ne diyodu nereye atladı durduk yerde.

Sonra işe bu vurucu kısmı anlattı bağladı bu iki durumu birbirine :KK57: teyzenin suratına boş boş baktım bi 5 dk falan, algılayamadım yani durumu. Mazallah ya bebek erkekse kadınlar nasıl geçermiş onun önünden:KK57:

Ben o anki yüz ifademi gerçekten size anlatamam.

Kadın bana "Biz hamile bi hanımın önünden bile geçemezdik haya ederdik." dedi. Ben de içimden düşünüyorum saf saf "Nazara falan çok inanıyorlardı herhalde, bebeğe göz değmesin muhabbetine bağlayacak şimdi." diye.

Sonra kadın "Tabi o zaman ultrasyon(ultrason demek istiyo) falan yok, zaten olsa da köylük yerde nerden bulcan onu? Bebek kız mı erkek mi belli değil." dedi. Benim kafa karıştı diyorum ne diyodu nereye atladı durduk yerde.

Sonra işe bu vurucu kısmı anlattı bağladı bu iki durumu birbirine :KK57: teyzenin suratına boş boş baktım bi 5 dk falan, algılayamadım yani durumu. Mazallah ya bebek erkekse kadınlar nasıl geçermiş onun önünden:KK57:
gayet iyi anlıyorum. ben ergendim büyük ihtimalle çöpe çıktım dede geliyor geçtim önünden çöpü attım dede geçene kadar tekrar eve geçtim.Bi kadın'' bi daha böyle yapma'' dedi.''nasıl'' dedim ''erkeğin önünden geçilmez ayıp ''dedi.ben ergen halimle kadını doğduğuna pişman etmiştim ''erkekse nolmuş o insan da biz neyiz dede gezmelere gidecek diye ben yarım saat onu beklemek zorunda mıyım '' falan arada böyle geçti mi erkeğin önünden aklıma gelir o kadın

biz kadınlar çok arsızıs
şişen karnımızı bıle popoya verıp gızlemeyı bılmıyoruz ıcımızdekı mucızeyı.
unutmayın, dogum esnasında ve erimizin ocagında sadece karnımıza verecgız bebişi.
benim göğüsler acayip şişmişti.karnımda geç belli oldu dalga geçerlerdi benle memelerde bunun bebek diye

gayet iyi anlıyorum. ben ergendim büyük ihtimalle çöpe çıktım dede geliyor geçtim önünden çöpü attım dede geçene kadar tekrar eve geçtim.Bi kadın'' bi daha böyle yapma'' dedi.''nasıl'' dedim ''erkeğin önünden geçilmez ayıp ''dedi.ben ergen halimle kadını doğduğuna pişman etmiştim ''erkekse nolmuş o insan da biz neyiz dede gezmelere gidecek diye ben yarım saat onu beklemek zorunda mıyım '' falan arada böyle geçti mi erkeğin önünden aklıma gelir o kadın
hangi dinde var ki bu? bu neyin kültürü işte biri bana açıklasın. nasıl insanlar var

Cımbızcılar iş başında!!
Bu benim görüşüm o da sizin ki !! Ben sizin fikrinize saygıda duyarım ama o zaman sizde özgecanın katilleriyle bir tutmayın edepli hayalı çekingen insanları!!! Buda onların görüşü cünkü.
Saygı gösterinki sizede saygı gösterilsin! Neden p kadar yazdıgım içinden vajinismus kelimesini cekip aldinız?
Siz asıl soruma cevap verin! Hamileligi babaya söylemeyenlere tü kaka cinselligi cagiristiriyor diye söylemiy diye eleştiriyorsunuz!! Madem cinselligi cagırıstıran hatta cinselligin kendisi serbestce konusulması gereken bir konu o zaman neden babanızla bunlarıda konusmuyorsunuz???
Ve edebinden hayasından babasına hamileligini annesi üzerinden söyleyenleri özgecanın katilleriyle bır tutuyorsunuz??? Bu nasıl hastalıklı ve nefret dolu bir kafa yapısı?? Bi acıklayıverin...
Özgecan yorumunu yapan tek bi üye, siz o üyenin yorumuyla mı kendi saygısızlığınızı örteceğinizi düşünüyorsunuz gerçekten?

Bi de yazımı cımbızlamışsınız gibi gülünç bi iddia atıyosunuz ortaya. Yazınızın elle tutulur hiçbi tarafı yok ki. Içindeki hakaretleri tek tek seçsem en az bi yarım saat alır.

Vajinismuslu insanlara hakaret etmişsiniz, hastalıklarını hor görüp ayıplamışsınız. İfadeleriniz çok çirkin, bu forumda bu hastalıktan muzdarip bi sürü kadın var. Ne hakla onları gücendirirsiniz ki? En çok buna kızdığım için bu yorumu seçtim ben.

"Bu benim düşüncem saygı bekliyosanız saygı gösterin" diyen siz bi önceki yorumunuzda sizden farklı düşünenleri "modern olucam diye saçmalayanlar" olarak itham etmişsiniz. Bayaa saygı göstermişsiniz bravo cidden.

Her yazınızda bizim gibi edep, haya sahibi insanları deyip durmuşsunuz. Sizinle zıt düşünenler bu vasıflardan yoksun yani? Bi siz ve sizinle aynı görüşü paylaşan insanlar edep, haya sahibi, geri kalanlar toptan ahlaksız o zaman?

Daha böyle destan gibi gider bu. Hakaretleriniz fizana yol olur yani.

Asıl sana yazık!!! Edepli hayalı herşeyi babaya söylemeyen insanlari özgecanın katilleriYle bir tutan sensin!!! Ve böylece konusmak için konusanda sensin!! O sacma cümleni tekrar oku sonra konuş!!!! Dünya senin etrafında dönmüyor!!! Herkes senin dogrularını kabul eymek zorunda degıl!!! Senin fikirlerine kimse terbiyesizlık dememiş!!! Sanamı kaldı bana bunu söylemek??? Bu yaptiginla en büyük terbiyesiz sensin!!! İnsanlıkmış dön aynaya bak insan görecekmisin !!!!!!!
boşver canım aldırma. Bu arkadas hep aynısını yapıyor . Çok etkilnmiş herhalde. Paranoyak olmuş. Herseyi bu konuya baglıyor. Sabahta baska bi konuda benle polemmige girdi zaten bekliyordum bu kişinin ceza almasını . Senide ceza aldrmş haklı yerde. Sabahta soyledim psikolojik destek sart. Paranoyadan oraya buraya sarıyor sonrada ugras dur.

Arkadaşım. Güzel düşünceli arkadaşarımın da burda yazdığı gibi; hamile olduğunu söyleyince baban seviştiğini anlıyor da ondan mı utanıyorsun? Oğlu sevişsin Aslan oğlum olsun kızı sevişsin ayıp olsun. Bu zihniyet Yüzündendir Başımıza gelen tacizler, yediğimiz onca laf. Ve özgecan da bu zihniyet Yüzünden öldü. Asıl siz kendinize gelin ve Allah'ın lutfettiği beyni kullanın. Kendinizi kadın olduğunuz için aşağılamayın. Kızınızı ezik. Oğlunuzu ASLAN yetiştirmeyin. Eşitliği hissettirin. Yarın sizin de Canınız yanabilir.

Kime diyosunz banami?
Benim yazimi alinti olarak eklemissinizde.
Burda konu sahibi bi konuda danismak istemis. Kimisi derki oyle kimisi derki boyle.
Herkesjn dusuncesi farklidir.
Babana soyle ne var bunda diyenlerin gerekcesi normal bisy olmasi hamile olmanin. Gelmis burda siz babaniza soyluyemiyorsunz yani siz ozgecana tecavuz etmeyw calisan, bileklerinden kesen sonra kac kere bicaklayan sonra bilmem ne( gerisini herkes biliyo burda dayaniyorum herseyu tekrar yazip herkesin acisini tazelemeye gerek yok).
Yani siz konu sahibine tamda o adamlar gibisiniz cunku babaniza soyleniyorsunzmu diyosunz?
Ve demissinizki bi kac arkadasinda dedigi gibi bende katiliyorum onlara..
Sor bakalim onlar size katiliyormu.
Kendi kendinizi bi yerlere dahil etmeyin, tipki konu sahibinin bi cumlesinden dolayi; o katillere dahil ettiginiz icin.

Yasin 18, cahilligine veriyorum.

Beni anlayanlar olduğu için mutlu mu olmalıyım yoksa olguların birbiriyle bağlantısı kuramayacak kadar kapalı görüşlü insanların ülkemde nefes aldığına mı üzüleyim bilemedim. Elbette hamile olduğunu babaya açıklamaya çekinmemizin tüm tacizlerle ve tecavüzlerle bağlantısı vardır arkadaşım; bu durum, kadının nasıl ezildiğini gösterir. Kadının ilişki yaşamasının ayıp karşılandığını, Namussuz damgasını nasıl kolay yediğini, Erkeğin kendini nasıl üstün ve özgür gördüğünü gösterir. Dilerim bi acı yaşadığınızda anlamazsınız.
Psikolojik olarak son derece sağlıklıyım hakaretleriniz size yakışır oldu. Kendinizi bu ezilmiş kadın konumuna yakıştırdığınızdan verecek cevap bulamayıp 'psikolojik destek şart' demeleriniz, insanları yaşıyla dışlamanız... Hepsi size yakıştı.

Söylemekten bu kadar çekiniyorsanız -ki bence çekinmek ilginç- hep beraberken şakayla karışık söyleyiverin. Ama ben hamile olsam şahsen bir arada otururken söylerdim toplu aradan çıkıverirdi. :KK59:

Ne ayıbı ayol? Bırakın kendi babama söylemeyi, eşimin anne ve babasına da kendim söyledim :) Nasıl da sevinmişlerdi, canlarım :D

Kızlar ben hamile değilim ama bi arkadasım hamile ve babasına hemen söylemedi sonra bi şekilde öğrendi babası bu arada arkadasım evli nikahlı yani.size sormak istediğim babaya hamile olununca söylenmez mi siz ne yaptınız bana çok tuhaf geldi bu sizleri merak ettim ayıp mı karşılanır yani
anne babadan utanılmaz ben daha evlenmedım ama bızımkıler cocuk hesabı yapmaya basladı bıle o nedenle ogrenır ogrenmez soylerdım herhalde, hatta aklımda bır sey var bır bebek pabucu alıp yanına da ılk ultrason goruntusunu verıp hedıye paketınde hem esıme hem aıleme suprız yapmak ıstıyorum tabı cocuk olunca ;)

ayyyy... benim ablamın hamile olduğunu söylemiştim babama daaaa... ( ablam rahatsızlığı dolayısıyla uzun bir aradan sonra bebek oldu). babam yaşını göstermeyen , sağlığına , giyimine dikkat eden biridir. bende akşamleyin :
babaaaaaaaa ,hadi gözün aydın artık dede oluyorsun dedimm....
babam da şooookk... yokk o öyle birşey yapmaz, demiştii... :confused::confused::confused::confused:
canım babam....

ayyyy... benim ablamın hamile olduğunu söylemiştim babama daaaa... ( ablam rahatsızlığı dolayısıyla uzun bir aradan sonra bebek oldu). babam yaşını göstermeyen , sağlığına , giyimine dikkat eden biridir. bende akşamleyin :
babaaaaaaaa ,hadi gözün aydın artık dede oluyorsun dedimm....
babam da şooookk... yokk o öyle birşey yapmaz, demiştii... :confused::confused::confused::confused:
canım babam....
:KK70::KK70: Süper tepki. Bende arayıp dede olmaya hazır mısın demiştim. Evvett demişti. Çok sevinmişti. Ne var söylenmeyecek. Gayet doğal bir şey.

hahaha aklıma ananem geldi, hamileyken ayıp diye dört ay aynı evde yaşadığı kayınbabasına söylememiş durumu,
ama doğurduğu çocuk kendi kızının hamilelik haberini yedi düvele telefonla kendisi verdi :)
devir değişiyor yani,ayak uydurmak da insana kalmış...

Back
X