- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Hahah biz baya çay kahve moduna girdik ya kanka olduk yakında askere gitcez beraberbenden çok içentiksine tiksine su gibi içiyordum
Dün adetim tam gelmedi ayni adetin sonunda biter az leke gelir ya oyleydi, benimde adetim gecikmisti 3 4 gun kadar, gebelik yoktu adeti getirmek icin ne yapilir diye araştırdığım da keik suyu maydanoz suyu veya iliski olabileceğini yazmıştı bi doktor bi forumda
Yani bence de en iyi jinekologa gitmesi neyi bekliyor ki ?
Adet için değil merak etme , bu kadar strese göreceğimizi gitsenize bir Dr aNe icin iciliyo ki kimyon
Yani bence de en iyi jinekologa gitmesi neyi bekliyor ki ?
Adetim geldi görüyorum. Ama daha fazla sökülsün istiyorum gecen ay gittigimde ilac yazmadi ne yapayimAdet için değil merak etme , bu kadar strese göreceğimizi gitsenize bir Dr a
Daha fazla nasıl sökulsun? 1 yumurta gelişmiştir boyutuna göre vs ona göre kan geliyordur . Kadın doğum uzmanlari için aylık bir damla bile kan gelse o adetten sayılıyor ,herkesin vücudu metabolizması ve o ay yaşadığı psikolojik durumları vs ayrı . Bu ay az görürsünüz önümüzdeki ay çok birde bunun bir ml mi filan yok ki önemli olan düzenli adet döngüsüne sahip olmanızAdetim geldi görüyorum. Ama daha fazla sökülsün istiyorum gecen ay gittigimde ilac yazmadi ne yapayim
Gecen ay hep kahverengiydi hic kırmızı gormedim hatta ustune görme bile sandim ama uzadığı icin olmayacagini anladim. Neyse teşekkür ederimDaha fazla nasıl sökulsun? 1 yumurta gelişmiştir boyutuna göre vs ona göre kan geliyordur . Kadın doğum uzmanlari için aylık bir damla bile kan gelse o adetten sayılıyor ,herkesin vücudu metabolizması ve o ay yaşadığı psikolojik durumları vs ayrı . Bu ay az görürsünüz önümüzdeki ay çok birde bunun bir ml mi filan yok ki önemli olan düzenli adet döngüsüne sahip olmanız
Amacınız ne anlamadım bende senelerdir hamile kalmak için uğraşıyorum ama bu kadar saçmalamadım yani. Doktora göre normal bana göre değil ne yani bende hsg çektirdim lekelenmem bazen 9. uncu güne kadar devam eder bazen 10 a kadar ettiği de oldu bazen de tam 7 de kesilir 8 de de gelebilir o o ayki rahim kalınlaşmanıza oluşan yumurtaya bağlı bir şey yani. Her türlü dediğiniz tarihte hsg çekilir ve sıkıntı olmaz ben hsg çektireceğim zaman lekelenmem bitsin diye sadece limon suyu içtim limon yedim bol su içtim limon kan cıvıtarak daha kolay çözünmeyi sağlar şu da kanda ki basıncı arttırıp dolaşımını hızlandırıyomuş. Ama internette adetliyken ilişki öneren bir doktora denk gelmedim ve bence çok iğrenç onun haricinde de dinimizce günah biliyor olmanız gerekiyor. Kasmayın biraz kendinizi tamam isim yada kişiliğinizi buradan bilemiyoruz amaç da bu o yüzden bu kadar açık ve rahat konuşabiliyorsun ama psikolojinin bozulduğunu görüyorum bunuda açıkça söylemek zorundayım ve üzülüyorum benim gibi uğraşan her ay bir ümit bekleyen sonuç alamayanlar insanlar için bazen böyle saçmaladığımız için Allah hepimize kafayı yemeden tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eyler inşallahDoktora gitmeyi bu forumu kullanan herkes biliyordur eminim. Ama doktorlar bazen akışına birakiyor bense birakmak istemiyorum dun adet olup ayin 2sine hsg randevusu aldigim icin adetimin daha cabuk sökülmesini istiyorum ki uzamasin suresi, cunku gecen ayda 10.gun sürdü aralikli lekelenme olarak, doktor normal karşıladı , benceyse normal değildi. Hic böyle olmamıştı gecen ay lekelenme tarzinda oldugu icin hsg randevusu alamamistim
Niye psikolojim bozulsunki , herkeste psikolog kesiliyo burda bi soru sorduk sadece evet bana göre normal degil cunku ne Alttan bakti ne ustten baktı ben istemesem o istemeyecekti sadece para tuzagi bazi doktorlor, kanamiyor kahverengi siyaha yakin akiyor, az bi kan gorsem burda sormam, herkes bilirkişi gerçi burda, iliski konusunuda aratirirsaniz bulunur adetten bir gun once olan bir ilişki, şarıl şaril kanlar akarken sex degil yaniAmacınız ne anlamadım bende senelerdir hamile kalmak için uğraşıyorum ama bu kadar saçmalamadım yani. Doktora göre normal bana göre değil ne yani bende hsg çektirdim lekelenmem bazen 9. uncu güne kadar devam eder bazen 10 a kadar ettiği de oldu bazen de tam 7 de kesilir 8 de de gelebilir o o ayki rahim kalınlaşmanıza oluşan yumurtaya bağlı bir şey yani. Her türlü dediğiniz tarihte hsg çekilir ve sıkıntı olmaz ben hsg çektireceğim zaman lekelenmem bitsin diye sadece limon suyu içtim limon yedim bol su içtim limon kan cıvıtarak daha kolay çözünmeyi sağlar şu da kanda ki basıncı arttırıp dolaşımını hızlandırıyomuş. Ama internette adetliyken ilişki öneren bir doktora denk gelmedim ve bence çok iğrenç onun haricinde de dinimizce günah biliyor olmanız gerekiyor. Kasmayın biraz kendinizi tamam isim yada kişiliğinizi buradan bilemiyoruz amaç da bu o yüzden bu kadar açık ve rahat konuşabiliyorsun ama psikolojinin bozulduğunu görüyorum bunuda açıkça söylemek zorundayım ve üzülüyorum benim gibi uğraşan her ay bir ümit bekleyen sonuç alamayanlar insanlar için bazen böyle saçmaladığımız için Allah hepimize kafayı yemeden tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eyler inşallah
Amacınız ne anlamadım bende senelerdir hamile kalmak için uğraşıyorum ama bu kadar saçmalamadım yani. Doktora göre normal bana göre değil ne yani bende hsg çektirdim lekelenmem bazen 9. uncu güne kadar devam eder bazen 10 a kadar ettiği de oldu bazen de tam 7 de kesilir 8 de de gelebilir o o ayki rahim kalınlaşmanıza oluşan yumurtaya bağlı bir şey yani. Her türlü dediğiniz tarihte hsg çekilir ve sıkıntı olmaz ben hsg çektireceğim zaman lekelenmem bitsin diye sadece limon suyu içtim limon yedim bol su içtim limon kan cıvıtarak daha kolay çözünmeyi sağlar şu da kanda ki basıncı arttırıp dolaşımını hızlandırıyomuş. Ama internette adetliyken ilişki öneren bir doktora denk gelmedim ve bence çok iğrenç onun haricinde de dinimizce günah biliyor olmanız gerekiyor. Kasmayın biraz kendinizi tamam isim yada kişiliğinizi buradan bilemiyoruz amaç da bu o yüzden bu kadar açık ve rahat konuşabiliyorsun ama psikolojinin bozulduğunu görüyorum bunuda açıkça söylemek zorundayım ve üzülüyorum benim gibi uğraşan her ay bir ümit bekleyen sonuç alamayanlar insanlar için bazen böyle saçmaladığımız için Allah hepimize kafayı yemeden tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eyler inşallah
Bizim düşüncelerimizi deneyimlerimizi beğenmiyor ve kıçtan sallama bilir kişiler olduğumuzu düşünüyorsanız benimde sizin pskolojinizin bozuk olduğunu düşünmem gayet normal. Tamam size göre normal değilmiş kanamanız sizde bana göre normal değilsiniz size kolay gele.Niye psikolojim bozulsunki , herkeste psikolog kesiliyo burda bi soru sorduk sadece evet bana göre normal degil cunku ne Alttan bakti ne ustten baktı ben istemesem o istemeyecekti sadece para tuzagi bazi doktorlor, kanamiyor kahverengi siyaha yakin akiyor, az bi kan gorsem burda sormam, herkes bilirkişi gerçi burda, iliski konusunuda aratirirsaniz bulunur adetten bir gun once olan bir ilişki, şarıl şaril kanlar akarken sex degil yani
Iste bilmediğiniz her seye üstünkoru yorum yapmasaniz yargılanmadan sorsaniz, benimki gecikti diyorum zatenBurda âdetkiyken değil gecikince ilişki olsun diyor siz bildiğinizi yapın devam.
duphaston kullanmıştım doktorum başlattı. hamile birisi duphaston ile regl olamaz diye biliyorum ama 5 ay boyunca bile düzenli şekilde regl görenler olabiliyormuş. ilaçla böyle bir şey mümkün değildir değil mi?Regl olmazsın kanama olabilir düşük olabılır .. ne kullandığına göre degısır ne içtin?
bu arada Allah gönlünüze göre versin, inşallah ve hayırlısıysa mutlu haberi alırsınız umarım. ben bekarım ve hamilelikten korktuğum için bu başlığı açtım siz ve sizin gibi çocuk isteyenlere saygısızlık yapıyorsam çok özür dilerimAmacınız ne anlamadım bende senelerdir hamile kalmak için uğraşıyorum ama bu kadar saçmalamadım yani. Doktora göre normal bana göre değil ne yani bende hsg çektirdim lekelenmem bazen 9. uncu güne kadar devam eder bazen 10 a kadar ettiği de oldu bazen de tam 7 de kesilir 8 de de gelebilir o o ayki rahim kalınlaşmanıza oluşan yumurtaya bağlı bir şey yani. Her türlü dediğiniz tarihte hsg çekilir ve sıkıntı olmaz ben hsg çektireceğim zaman lekelenmem bitsin diye sadece limon suyu içtim limon yedim bol su içtim limon kan cıvıtarak daha kolay çözünmeyi sağlar şu da kanda ki basıncı arttırıp dolaşımını hızlandırıyomuş. Ama internette adetliyken ilişki öneren bir doktora denk gelmedim ve bence çok iğrenç onun haricinde de dinimizce günah biliyor olmanız gerekiyor. Kasmayın biraz kendinizi tamam isim yada kişiliğinizi buradan bilemiyoruz amaç da bu o yüzden bu kadar açık ve rahat konuşabiliyorsun ama psikolojinin bozulduğunu görüyorum bunuda açıkça söylemek zorundayım ve üzülüyorum benim gibi uğraşan her ay bir ümit bekleyen sonuç alamayanlar insanlar için bazen böyle saçmaladığımız için Allah hepimize kafayı yemeden tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eyler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?