hamile olduğunu bilmeden adet söktürücü kullanmak

Bu şikayetlerini doktora söyle güzelce bir muayene ol karnındaki sertlik başka bir şeydir.hamile değilsin
Ya da hepsi psikolojik olarak oluyor o yüzden stres yapma veya psikoloğa görün

Estağfurullah herkesin hayatı bir değil herkes çocuk düşünmek zorunda bu sorumluluğu almak zorunda da değil bende bekarken eşimle 7 sene görüştüm ve bizim de aramızda bişeyler illa ki geçti benimde adetim gecikince falan yaşadığım korkularım oldu kimse kimseyi yargılayacak durumdan değil bence böyle şeyler yaşamayan insanların bile bekâr ve cahillik yapmış kişileri yargılamaya hakkı olduğunu da düşünmüyorum herkesin kendi vücudu kendi kararı. Amin inşallah Allah inşallah hepimizin gönlüne göre versin

Büyük ihtimalle yumurtan catlamamis çatlama olmayınca adet kanamasi az olur
Merhaba,
Benim de reglmden 1 hafta önce kahve akıntım oldu 1-2 sefer kırmızıya döndü 1 haftadır sadece kahve ve peçeteye gelince oluyor.doktoru aradım, yumurtan çatlamamıştır endişe etme dedi şehir dışındayım haftaya gidebilicem.
Aşırı korkuyorum hayatımda hiç böylr bişey olmadı yaşın 34. Daha çocuğum da yok sizce kötü bişey midir

Yo korkulacak birşey yok korkmayın bazen yumurta yeteri kadar olgunlasmaz bu yüzden catlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…