Hamile olduğunu hissedenler..

lascia_stare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
61
11
38
İstanbul
arkadaşlar merhaba 3 yıldır hic korunmadığım halde hamile kalamadm esimin hareketli sperm sayısı düsük 13 şubatta adet oldum dişim ağrıdığı için ağrı kesici ictim bi baktm 8 martta adet olmusum 8-9 gün erken geldi adet periyodum normalde 28 gün olur hic aksamz ama 23.günde oldum eğer 23e düstüyse 31 martta adet olmam gerekiyodu fakat olmadı sağ ve sol kasığımda ağrılar var kendimi nedense sürekli hamile gibi hissediyorum bana yardımcı olur musunuz....

normalde kendini hamile hissetmek eğer psikolojik deilse genellikle haklı çıkılıor yanlız adetin 2 gün geçmiş neden test yapmıyorsun

canım adetin geçtiyse idrar testi yapabilirsin yorumla anlayamazsın gebeliği :)

normalde kendini hamile hissetmek eğer psikolojik deilse genellikle haklı çıkılıor yanlız adetin 2 gün geçmiş neden test yapmıyorsun

kafam karısık hayatım 28 günde olduğum icin aslında 5inde olmam lazm ama gecen ay 23.günde oldum smdi napsam diye düsünüyorum test yapmaktan fenalık geldi hep hüsran hep hüsran 3 senedir :2::2::2:

hmmm öncelikle allah hayırlısını versn ıns olur bebısın mide bulantısı süreklı açlık hıssı bel ağrısı tiksinti bende 3 aydır süreklı var test yapıyorum negatif adet duzenlı hamıleyım gıbı geliyor ama degılım o nolcakk yani hissetmek psikolojik ama ıns sen hamılesındır bıraz acımasız konustm ama bu beynımız bızı kandırıyooorrr !!!

sürekli aynaya bakıp ay şuram şöyle değildi böyle olmuş yok bilmem ne sıyırdım anlıcağın

ayın 5 inde test yap canım, çünkü düzenin değişti. Son reglini baz alma. İnşallah vardır canım benim :)

kafam karısık hayatım 28 günde olduğum icin aslında 5inde olmam lazm ama gecen ay 23.günde oldum smdi napsam diye düsünüyorum test yapmaktan fenalık geldi hep hüsran hep hüsran 3 senedir :2::2::2:

anlıorum ozamn bana kalırsa zaten 3 gün kalmış 3 gün daha bekle öyle yap dahada dayanamıosan kan testi yaptır

o kadar bekledim 3 gün daha bekliyim ama beklemekte ölüm gibi ya :2:

diyelim ki hamile kaldın..
Süreci bekliyorsun..
Bu bekleme sürecinde kendini stresse sokarsan da bebeği kaybedebilirsin.
Herşeyin bir zamanı var canım. Olmamış karpuzu yer misin? O karpuzun olgunlaşması için bir zamana ihtiyacı var öncesinde koparırsan bir şeye yaramaz. Bebeğin oluşumu için de bir zaman var, öncesinde bilgi alamazsın? Kendini sıkarsan yapamazsın.
Bu süreci 3 gün daha beklerim gibi düşünme lütfen. Biliyorum istiyorsun, merak da ediyorsun ama böyle de düşünmekten keyf alamıyorsun. Lütfen yokmuş gibi düşün rahat yaşa. Geleceği günü Allah biliyor. Rahat ol lütfen...

bu benim icin mucize biliyo musun cünkü eşimin hareketli spermi %0 dı şuan %8 bi umut işte bekliyorum düşünmeden de yapamıyorum istiyorum ki doğal yoldan olsun ama olmazsada aşılama yada tüp bebek

bu benim icin mucize biliyo musun cünkü eşimin hareketli spermi %0 dı şuan %8 bi umut işte bekliyorum düşünmeden de yapamıyorum istiyorum ki doğal yoldan olsun ama olmazsada aşılama yada tüp bebek

benim eşimin %3 ANORMAL spermi vardı, hareket sıfırdı. 2 ay macun yedi canım spermi %70 hareketliside %50 oldu. Aynı ay kimyasal gebelik yaşadım.
Spermi varsa korkma hareketlenmesi kolay iş :) Ankaradaysan ben sana aktarın bilgilerini mesaj atarım. Umudunu hiiiççç yitirme :) Hayırlısı olsun bitanem...

istanbuldaym ama sen yaz istersen ben bi arastırıym gerci ben neler yedirdim ona ahh bi bilsenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…