Hamile olduğunu kocasından öğrendi!

-mai-

Puro Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
1.096
2.251
http://www.radikal.com.tr/hayat/ham...kocasindan_ogrendi-1411014&utm_campaign=hayat

Hamile olduğunu kocasından öğrendi!
fft107_mf5418312.Jpeg

07/08/2015 12:10

RADİKAL - Sam, eşinin üçüncü çocuklarına hamile olabileceğinden şüphelendiğinde değişik bir şey yapmaya karar verdi. Liseden beri birlikte Sam Rader ve Nia iki çocuk yetiştirirken hayatlarını da hayli popüler olan YouTube hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor. Sam karısını hamilelik haberiyle şaşırtmaya karar verdiğinde bu anı internette paylaşmaktan da çekinmedi.
Çarşamba günü yayınladığı ve çoktan yarım milyon kişi tarafından görüntülenen videonun başında Sam “Bu sabah büyük planlarım var” diyor. Banyolarında karısı duymasın diye kısık sesle konuşan Rader “Rüyamda Nia’nın hamileliğini ona haber verdiğimi gördüm. Ondan önce öğrenmek istedim. Dün sabah saat 1.30’da ben işteyken karım iki hafta geciktiğini söyleyen bir mesaj attı. Nia gece sürekli tuvalete gider. Golf topu kadar idrar torbası var. Sifonu da bebeği uyandıracağından korktuğu için çekmez” diye devam ediyor. Rader gece vardiyasında çalıştığı için Nia sabah sifonu çekmeden tuvalete gidebilmiş. Suyla karıştığı için numunede gebelik hormonlarının tam çıkıp çıkmayacağından emin olamadığını kabul eden Rader, yine de getirdiği prediktörü kullandı. Gösterge pembeye döndüğünde Nia’nın gerçekten hamile olduğu açığa çıktı.
201508071214_test3.jpg
Sam banyodan çıkarak Nia’nın çocuklarına kahvaltı hazırladığı mutfağa gitti. Nia ona birkaç defa neden onları videoya çektiklerini sorsa da cevap alamadı. Nia reçel olmak için dolaba gittiğinde Sam ona şarap almaya mı gittiğini sordu ve "Ama sen şarap içemezsin" dedikten sonra Nia ona daha gebelik testi bile yaptırmadığını hatırlattığında Sam cebinden yaptığı testi çıkard.
201508071214_test2.jpg
Sam testin gerçek olduğu konusunda ısrar edince heyecanlanan Nia “Bu adil değil” diyerek hamile olduğunu öğrendiğinde ona nasıl açıklayacağı hakkında planları olduğunu söyledi. Arkada ise çiftin kızlarının oğullarına ‘ağabey olacaksın’ diye heyecanla bağırdığı duyuluyordu. Çift, takipçilerine hamilelik boyunca videoları güncelleyeceklerini belirtmeyi de ihmal etmedi. (The Daily Mail)

Sifonu çekmemesi çok iğrenç değil mi :KK43:

Hersey igrenc!!! Iiiy gidip tuvalette kalmis baskasinin cis'i ile güya test et.

Durum o kadar igrenc ki, hic gercek degil. Ayrica tuvalette zaten biraz su var, ve cisin o su ile karismasi test sonucu biraz karistirmaz mi? Vee kadinin 3üncü hamileligi, iki hafta gecikmis, eger kadin hamile oldugunu kendisi anlamamis ise zekasindan süphe ederim..

Hersey igrenc!!! Iiiy gidip tuvalette kalmis baskasinin cis'i ile güya test et.

Durum o kadar igrenc ki, hic gercek degil. Ayrica tuvalette zaten biraz su var, ve cisin o su ile karismasi test sonucu biraz karistirmaz mi? Vee kadinin 3üncü hamileligi, iki hafta gecikmis, eger kadin hamile oldugunu kendisi anlamamis ise zekasindan süphe ederim..

Zaten buram buram reklam kokuyor. O testler normalde bile kesin değil. Suyla karışmış çiş çok zor. youtube videoları falan. Çok tuhaf bir nesil geliyor. Geçenlerde fake üye vardı burda. Youtube fenomenine hayrandı falan burda sürekli onu savundu. Kendimi uzaylı gibi hissetmeye başladım ben.

Zaten buram buram reklam kokuyor. O testler normalde bile kesin değil. Suyla karışmış çiş çok zor. youtube videoları falan. Çok tuhaf bir nesil geliyor. Geçenlerde fake üye vardı burda. Youtube fenomenine hayrandı falan burda sürekli onu savundu. Kendimi uzaylı gibi hissetmeye başladım ben.

Valla bende öyle hisediyorum kendimi. Sadece youtubeta degil, burdada bir bakiyorsun bir üye 10 konu acmis bdv'de. Sürekli bir sorun, en kücügü bile. Kim tüm hayatini internete atmak ister? Sonrada fake oldugunu diyince millet kiziyor. Acikcasi her hafta konu acan insan ya ciddi psikolojik sorunu var, ya fake diye düsünüyorum.

Reklam olabilir çünkü video sonunda youtube kanalına yönlendiriyor, 'Hamilelik boyunca paylaşımları burdan takip edebilirsiniz' diyorlar. Ben yine de izlerken tebessüm ettim. Sürekli kötü haberler paylaşıyoruz, biraz gülümseyelim istedim.

Birde klozetteki sudan dolayı test şaşırmaz bence, çünkü idrardaki su oranı çok değişken. Test bundan etkileniyorsa sonuçların yanlış çıkma olasılığı yükselir.

Videonun başlarında kadının gece çocuklar uyanmasın diye sifona basmadığını söylüyormuş. O kısımı kaçırmışım.

Hayır adamlara sırf iyi haber paylaştıkları için insanların sifon muhabbetine takılmayacağını düşündüren ne olmuş ki? Valla gayet de iğrendim, hatta son fotodaki kadının dişleriyle gülümsediği noktada zihnim bana oyunlar bile oynadı, dişlerini de beğenmedim.

Hayır adamlara sırf iyi haber paylaştıkları için insanların sifon muhabbetine takılmayacağını düşündüren ne olmuş ki? Valla gayet de iğrendim, hatta son fotodaki kadının dişleriyle gülümsediği noktada zihnim bana oyunlar bile oynadı, dişlerini de beğenmedim.
:KK70::KK70:Ne de olsa haberin kaynagi bir erkek..Onlar bu tip ayrintilara pek takilmiyorlar..

:KK70::KK70:Ne de olsa haberin kaynagi bir erkek..Onlar bu tip ayrintilara pek takilmiyorlar..
Hayır ayrıca sifon sesine uyanan çocuk nedir? O klozet evin neresinde? O sifon kaç desibel? O çocuklar nasıl bir travmanın eseriler?
Banyonun kapısını kapatınca bile sifon insan uyandıracak şekilde ses çıkarıyorsa neden o klozeti değiştirmiyorlar uyananlar listesine yeni bi çocuk daha eklemeden önce? Bunların hepsini o haberi okuyup iğrenebilecek insanları öngöremeyecek kadar kalp gözü kapalı aileye sormak istiyorum.
Ayrıca hayatlarını bu kadar deşifre ediyor olmaları bana The Jonesses'i hatırlattı.

Sifona gelene kadar , ben kadının elinde klozetteki çişe batırılmış testle gülümseyişinden daha çok iğrendim. Çişli test , kahvaltı masası ve kocasına sarılma anı , hepsini çamaşır suyuyla temizlemek geldi içimden :KK70::KK70::KK70:

Kadının "golf topu" kadar idrar kesesi varsa sık tuvalete çıkar ve biriken su oranı azalır doğal olarak.
Tuvaletini yapıp çocuk uyanmasın diye sifonu çekmeden çıkan annem ayıplayamam , hatta anlarım. Kızım ışıkları açıp kaçarken onun sesine uyanırdıo_O
Bir erkeğin böyle bir hareket yapma ihtimali bile bence çok heyecanlı. .
Yalnız benmi beğendim acaba olayi:KK51:

Kadının "golf topu" kadar idrar kesesi varsa sık tuvalete çıkar ve biriken su oranı azalır doğal olarak.
Tuvaletini yapıp çocuk uyanmasın diye sifonu çekmeden çıkan annem ayıplayamam , hatta anlarım. Kızım ışıkları açıp kaçarken onun sesine uyanırdıo_O
Bir erkeğin böyle bir hareket yapma ihtimali bile bence çok heyecanlı. .
Yalnız benmi beğendim acaba olayi:KK51:

Ben de varım. Beğendiğim için paylaştım zaten. Ama burdaki bayanlar çok değişik şeylere takıldılar valla. Ben de mi pisim diye düşündürdü bu beni? :KK70:

Veeee dram devam ediyor... Bügün tesadüfen okudum ki kadin düsük yapmis. Tabi bunuda hemen video ile paylasmislar.

Bunlara inananlarin gercekten zekasindan süphe ederim :KK14:

Çok kolpa geldi o ayrı da kadındaki sakinliğe ve kültür farkına bak; bizim burada kadınlar adet günü gelmeden 15 gün önce test yapıp "hamile miyim?" diye yeri göğü inletirken, kadın 2 hafta gecikmiş umrunda değil.

X