çok erken duyurmuşun canım cesaretin negüzel bende aslında bebek tamamen belli olunca duyurmak taraftarıyım aslında biyandan da hemen duyururum diyorum
ben öğrensem yakınlarıma söylerim aileme arkadaslarıma. ama yedi sülaleyide aramam heralde ,saklamam ama özellikle arayıp ben hamileyim demem .zamanla duyar zaten herkes.
aynısını abımde yasadık o kadar sevınmısdıkkı sonra dusuk oldu
tekrar hamıle kaldıgında herkese 20,haftada soledık :)
sımdı ben hamıleyım abım kalp atıslarını duyuncaya kadar kımseye soleme dıye sıkı sıkı tembıhledııı
şükürler olsun atıslarını gorduk :)
ama ben bır dahakı ay randevumö var 11 haftalıkken felan ondan sonra bır sorun cıkmazda Allah ızın verırse akrabalara solemeye ızın verıcem :)
ama suan benım ve esımın aılesı bılıyor
selam bende hamile kalsam sadece eşimin ailesine ve kendi aileme söylerim ama zaten eşimin ailesine söyleyince herkez öğrenir çünki bizim 3 senedirki olmuyor çocuğumuz ee haliyle herkeze söylenir dış gebelikte öyle olmuştu
Merhaba kızlar.
Bende mayıs ayında hamile kaldım. Herkese söledim. Haykırdım sanki hamileyim die. O kadar sevinmiştimki. Hemde tek yumurta ikiz gebelikti. Ama 6. Haftada gelişimleri durdu. 8. Haftada bebeklerime veda ettim. Kürtaj olalı 2 hafta oldu. Hala hamilelik nasıl gidiyo diye soran var
Zaten bi acı yaşıyosun bide tekrar sorulması aynı acıyı tetikliyor. Bidaha hamile kalırsam karnım belli olsun aa hamilemisin desinler yani
ben nazara çok inanrım o yüzden söylemem 3 ay dolana kadar
annem hariç :))
çünkü ilk aylarda nazar çok çabuk değer
ayrıca mevlanın bir sözü var hayılrı haberi geç verin diyee
bende kesinlikle söylemeyi hiç ama hiç düşünmüyorum
ben geçen haziran da ayında hamile olduğumu öğremnmiştim ve anne baba yakın akrabalar eş dost konu komşu herkes duydu söyledik sevincimiz içimiz de tutamadık ve 2 ay sonra dış gebelik olduğunuı öğrendik acil ameliyatla alındı bebeğim yıklımıştıkherkess aaaaaaaaaa yazık ne zaman olsu nasıl oldu çok o kadar acını üstüne bi de insalara dert anlattık
ama artık akıllandık rabbim bidaha nasip ederse 3 ay dolmadan kimseye söylemicem
şu an çocuk düşünmüyoruz seneye inş. ama eşime çok önceden sçöylemiştim hamile kaldığımda kimseye bunu söylemeyeceksin diye anne baba dahi bilmeyecek demiştim :) biraz zor olacak çünkü insan sivincini paylaşmak istiyor ama ben bi 2,5-3 aylık olunca söylemekten yanayım.
çevremde hamile kalır kalmaz haber veren çok kişi oldu bunların bir kısmı verdikleri habewrden en fazla 1 ay sonra bebeklerini düşürdüler. mutlu haberi vermek kolaydır ama kötü haberi vermek herkese tek tek çok zordur... birde zaten ilk aylar çok riskli nazarada inanırım çok daha kolay nazar değiyormuş gibi geliyor bana ...
söylemeyin yaahem 3 ay sonra herkes öğrendimi daha az beklemiş oluyorlar 9 ay değilde 6 ay beklemiş oluyorlar anneane babanne için çok iyi oluyor :)
Ya arkada$lar, bir tek benmiyim böyle dü$ünen.
Hamile oldugumu ögrendim ama hemen herkes aile-akraba, kolu-kom$u, cümbür-cemaat duysun istemiyorum.
Elbette bir gün bende bu güzel müjdeyi kendiligimden söylemek isterim ama bana cok tuhaf ve ayip geliyor hemen cevre tarafindan duyulmasi..
Ayrica dü$me tehlikesini atlattiktan sonra söylemek daha mantikli geliyor bana.
Ve ben etraftan hamile kalipta di$ gebelik yada dü$ük yapan cok oldugunu duydugum icin önce sevinci payla$, sonra hüzünü payla$ olsun istemiyorum.
Sizler nasil bu müjdeli haberi söylediniz?:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?