- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
Merhaba kızlarrrrr. Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz çok değişik gebelik hikayeleri duyuyoruz. Sizin ki nasıldı eşinize nasıl söylediniz? Neler hissettiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Catlatma ignesi oldum dedim test yapmiycam bekliycem evdeMerhaba kızlarrrrr. Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz çok değişik gebelik hikayeleri duyuyoruz. Sizin ki nasıldı eşinize nasıl söylediniz? Neler hissettiniz![]()
Yaaaa ne kadar tatlı olmuşşşşşCatlatma ignesi oldum dedim test yapmiycam bekliycem evde
Kkde Kizlar dediler illa test yap
Test yaptim tabi ilk negatif cikti nasil agliyorum ama kotu oldum aldim testi cope atcam baktim ikinci silik cizgi nasil sevindim bir gun sonra kan testi verdim hamileyim gidip bebek ayakkabisi alip esime soyledim tabi oda sok![]()
Tesekkur ederimYaaaa ne kadar tatlı olmuşşşşşçok sevindim
İlk kızımı tüp bebekle kucağıma aldım o yüzden gebe olmayı hiç beklemiyordum adetim 3gün geçmişti ve yaklaşık 1 haftadan fazladır aniden şarjım bitiyor gibi enerjim tükeniyordu. O sabah kalktım adet söktürücü bi bitki çayı tüketsem dedim ama sanki içimde bi dürtü oluştu çayı içemedim ve kızımı kucağıma aldığım gibi eczaneye gittim ve test aldım yani olmayacağına emindim ama ne bilim bişi çayı içmeden yap dedi eve geldim idrarı damlatır damlamaz çıktı ben şokMerhaba kızlarrrrr. Hamileliğinizi nasıl öğrendiniz çok değişik gebelik hikayeleri duyuyoruz. Sizin ki nasıldı eşinize nasıl söylediniz? Neler hissettiniz![]()
Öyle miTesekkur ederimSonu kotu bitti kalbi durdu ama
Insallah yeniden olursa artikRabbim hepimize nasip etsin insallah
Yaa böyle sürpriz kuzulara bayılıyorumİlk kızımı tüp bebekle kucağıma aldım o yüzden gebe olmayı hiç beklemiyordum adetim 3gün geçmişti ve yaklaşık 1 haftadan fazladır aniden şarjım bitiyor gibi enerjim tükeniyordu. O sabah kalktım adet söktürücü bi bitki çayı tüketsem dedim ama sanki içimde bi dürtü oluştu çayı içemedim ve kızımı kucağıma aldığım gibi eczaneye gittim ve test aldım yani olmayacağına emindim ama ne bilim bişi çayı içmeden yap dedi eve geldim idrarı damlatır damlamaz çıktı ben şoksonra eşimin gelmesini bekledim ve o gelir gelmez kızımı ona bıraktım ben biraz dolaşacağım sıkıldım diye dışarı çıktım ve hastaneye kan vermeye gittim kanda da çıkınca eve geldim yatağın üzerine koydum testleri ve eşimi odaya çağırdın gelip görünce bi şoka girdi sonrası sarılmalar ağlaşmalar ve videoya da çektim
![]()
Yaaa ne. Güzel çift çizgiyi görmüşsünüz hayırlı olsun inşallahBizim bebek Düşüncemiz planlıydı. Bütğn testlerimi oldum folik asite başlamıştm. İlk ay olmadı maalesef. Denememizin 2.ayında adet günüm gelmişti ama bende hiç belirti yoktu. İçime doğdu anladım. Geceydi sabırsızlandık dedim ki büyük ihtimal hamileyim adet olmadım hiç belirti yok hemen git test al. Damlatır damlatmaz 2 çizgieşim şok ben zaten istiyordum ve anlamıştım farklılığı. Sevindik. Bizim annelere söylememiz şok etkisi yarattı. Bilmiyordu kimse bebiş demediğimizi
babama hediye diye bebek kıyafeti verdik annem ilk anda anlamadı bile yanlış mı gelmiş dedi sonradan şaşırdı sevindi
şu an 10 aylık kuzum büyüdü gitti bile
Allah razi olsun insallahÖyle miRabbim daha çok sevmiş demek ki İnşallah sağ salim evlat sahibi olursunuz
![]()
Ayy yemin ederim bu benimde hayalimm hepBiz iki senedir istiyoruz tedavi de gördüğüm için çok sürpriz olacağını sanmıyorum ama aklımda hep şey var eğer pozitifi görürsem eşime hiç belli etmeden reglim falan derim sonra kalp atışını falan duyacağım hafta hiç söylemeden direk kalp sesini dinletmek istiyorum
![]()
İnşallah nasip olur ikimizd deAyy yemin ederim bu benimde hayalimm hep
Bendd hep böyle söylemeyi hayal ediyorum nasip olursaa![]()
İnsallahhhİnşallah nasip olur ikimizd de![]()
Aynen yaaİnsallahhh
Olsun artık 2 sene çok bekledik, vallahi çok bekledik =)