• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğunuzu nasıl anladınız

Ya öyle demek istemedim aslında normalinden farklı olarak hissettiğiniz bişey oldu mu :)))
İlk hamilelikte o kadar saftım ki adete 7 gün kala kan verip negatifi görüp üzülmüştüm. Sonra adete 3 gün kala evde test yapıp pozitif gördüm. Kan tahlili verdim adet günü, 106 ile öğrenmiştim 🤗 hiçbir belirti de yoktu. 5. haftada adet sancısı gibi sancım oluyordu o kadar.

İlk hamilelikte o kadar saftım ki adete 7 gün kala kan verip negatifi görüp üzülmüştüm. Sonra adete 3 gün kala evde test yapıp pozitif gördüm. Kan tahlili verdim adet günü, 106 ile öğrenmiştim 🤗 hiçbir belirti de yoktu. 5. haftada adet sancısı gibi sancım oluyordu o kadar.
Benimde genellikle sol kasığımda batma şeklinde bir ağrım olup geçiyor. Adetime 7 gün var ama bakalım daha çok yeni evliyim ama ümitlenmek de istemiyorum 😄

Benimde genellikle sol kasığımda batma şeklinde bir ağrım olup geçiyor. Adetime 7 gün var ama bakalım daha çok yeni evliyim ama ümitlenmek de istemiyorum 😄
Aman sakin ol. Sakın benim gibi koşup kan testi yaptırma hemen🤣 adet gününü beklemek en doğru sonucu verir

Yok bekliyorum bakalım kendimi çok kaptırdım sanırım aceleci olmaya gerek yok ama geçen ay mesela bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama olmadı😄 psikoloji çok önemli
Bir de adet ve hamilelik belirtileri aynı:)) o yüzden hep nötr olmak lazım.

Sizce çizgi var mı ?

Eklentiler

• IMG_7121.webp
    IMG_7121.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_7120.webp
    IMG_7120.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 22
Back
X