- 7 Kasım 2025
- 15
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi ejderha meyvesi
Hamile olduğunuzu nasıl anladınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaparak:))Hamile olduğunuzu nasıl anladınız ?
Ya öyle demek istemedim aslında normalinden farklı olarak hissettiğiniz bişey oldu mu :)))Test yaparak:))
Aşırı yoğun göğüs ağrısı hassasiyeti ileHamile olduğunuzu nasıl anladınız ?
İlk hamilelikte o kadar saftım ki adete 7 gün kala kan verip negatifi görüp üzülmüştüm. Sonra adete 3 gün kala evde test yapıp pozitif gördüm. Kan tahlili verdim adet günü, 106 ile öğrenmiştimYa öyle demek istemedim aslında normalinden farklı olarak hissettiğiniz bişey oldu mu :)))
Benimde genellikle sol kasığımda batma şeklinde bir ağrım olup geçiyor. Adetime 7 gün var ama bakalım daha çok yeni evliyim ama ümitlenmek de istemiyorumİlk hamilelikte o kadar saftım ki adete 7 gün kala kan verip negatifi görüp üzülmüştüm. Sonra adete 3 gün kala evde test yapıp pozitif gördüm. Kan tahlili verdim adet günü, 106 ile öğrenmiştimhiçbir belirti de yoktu. 5. haftada adet sancısı gibi sancım oluyordu o kadar.
Aman sakin ol. Sakın benim gibi koşup kan testi yaptırma hemenBenimde genellikle sol kasığımda batma şeklinde bir ağrım olup geçiyor. Adetime 7 gün var ama bakalım daha çok yeni evliyim ama ümitlenmek de istemiyorum![]()
Yok bekliyorum bakalım kendimi çok kaptırdım sanırım aceleci olmaya gerek yok ama geçen ay mesela bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama olmadıAman sakin ol. Sakın benim gibi koşup kan testi yaptırma hemenadet gününü beklemek en doğru sonucu verir
Bir de adet ve hamilelik belirtileri aynı:)) o yüzden hep nötr olmak lazım.Yok bekliyorum bakalım kendimi çok kaptırdım sanırım aceleci olmaya gerek yok ama geçen ay mesela bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama olmadıpsikoloji çok önemli
Ağzımda metal tat vardiHamile olduğunuzu nasıl anladınız ?