Hamile olduğunuzu nasıl hissettiniz?

Dimi hissettiriyo Rabbim. bende kaybettim kimyasalla degil 7 aylik ölü dogumla kaybettim. iki ay once. Bende her ay kirpiklerime bakardim falan hamile olunca midem bile bulanmadi hic o belirtilerin hicbirini yasamadim 7 ay boyunca
Rabbim cennette kavustursun sizi inşallah allah size esinize gelecekteki yavrularınıza up uzun sağlıklı mutlu omurler nasip etsin

Ben rüya görmüştüm hamile olduğumu bilmeden.. bir oğlum olacağını görmüştüm. His olarak hiç hissetmedim ama sadece rüya gördüm.. şimdi 15. Haftaya girmek üzereyiz cinsiyet öğrenicem inşallah nasipse

Hamile olduğumu hissetmedim ama testi yapar yapmaz oğlum olacağını hissettim

1 haftadir kasik agrilarim vardi ve yerlesme kanamasina benzer bir sey yasadim.Bugün ise şiddetli normal regl agrisi eklendi. Ama böyle oldum olacağım öyle o şekilde. Hani yoğun kıpkırmızı pıhtılı kanamamız olur da bayılacak gibi sancılanırız ya aynı öyle ve regl olmadım daha. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen olduysa yardımcı olur musunuz eğer olmazsam 8 aralık sabah test yapmayı planlıyorum.

Habire uyuyordum, açtım açtıktan geberiyordum ama hiçbirşey yiyemiyordum, çaydan ve yeşil fasulyede tiksinmiştim, catty aşık olduğum içecek ve 4 ay içmedim sonra günde 3 demlik acısı çıkana kadar, hislerim tuhaf ilk duyunca eyvah nasıl çıkacak nasıl doğrucam anne olmak kim ben kim dedim, çocukta pek sevmezdim ,hiç bebek de görmüşlüğüm yok, yani uyuma ve yoğun depresyon, açlık dışında bisey hissetmedim, hatta sezeryan da bunun için dustugum hallere bak diyordum ki onunla ilk geceyi geçirene kadar, sonra bir aşk ki sormayın tarifî imkansız , Allah isteyen herkese nasip etsin ve Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Aşk ötesi tarifsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…