Hamile olduğunuzu Nasıl öğrendiniz?

Sessizkiz3419

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
93
39
3
Evet hamişler, hamile olduğunuzu Nasıl öğrendiniz ? İdrar testi ne kadar gecikme de sonuç verir ? İdrarda bir haftalık gecimeye rağmen negatif çıkıpta kan da pozitif çıkan oldu mu ? Benim bir haftalık gecikmem var ve negatif çıktı idrar testim . Böyle olup sonradan pozitife dönen oldu mu?

Cnm hamilesin tebrikler allah tamamini erdirsin insalllaaaah :) yarin kan testi yaptir kesinligini ogren. Yaptiramassan bir daha ilk idrarinla yap daha koyulasmasi lazim :))

İnşallah yaptıra bilirim bende şüpedeyim

Bende adetimi 10 gün geçtikten sonra yaptım kardeşimin zoruyla bana kalsa yapmazdım her seferinde negatif görmekten sıkılmıştım... 2 çizgi çıkınca hemen işten izin alıp kan testi yaptırdım ordada pozitif çıktı

şuanda 8 haftaya yaklaştı memleketteydik ramazanda davet etmiştik eve annem gili eşim test aldı kimseye göstermeden yaptım ikinci çizgi çıkmaya başlayınca ben şok oldum elim ayağım titredi resmen aşılama ile oldu benimki ilk defa çift çizgi görmek çok farklıymış Allah herkese nasip etsin

Benim bebeğim tüp bebek transferin 7.günü rahatsızlanıp acile gidince diğer testlerle gebelikte bakıldı ve 22.28 gibi bir değerle hamile olduğumu öğrenmiştim çok şükür :) adetime 2 gün varken kanda 345.04 olmuştu beta hcg değerim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…