Hamile olduğunuzu Nasıl öğrendiniz?

adet olmam gereken günün sabahında test yaptım, silik çizgiyi gördüm. Hastanede kan testiyle tescilledim :)

Kızlar slm bu geç döllenme nedir ya ? En son 26 haziranda eşimle birlikte olmuştuk. Adetim 8 hazirandı ve benim her ay aynı gün gelir. 12 gün gecikti adetim.. 2 gün gecikmem varken kan testi yaptırdım 0.3 çiktı gecikmemin 9. günün de normal bi idrar testi yaptım negatifti.. bugün gecikmemin 12.günü ve hala tık yok.. geç döllenme olabilirmi? N'olur bilenlerin yardımına ihtiyacım var

Moralini bozmak istemem ama aynı durum benim başıma geçen ay geldi hiç gecikmeyen adetim 13 gün geçmişti kanda test 0,3 inanmam çok zor oldu ama geç yumurtlamışım maalesef bebiş yokmuş

Moralini bozmak istemem ama aynı durum benim başıma geçen ay geldi hiç gecikmeyen adetim 13 gün geçmişti kanda test 0,3 inanmam çok zor oldu ama geç yumurtlamışım maalesef bebiş yokmuş

Artık hiçbirşeye tahammülüm kalmadı inan eşimi bile görmek gelmiyo içimden.. hergün konuştuğum kardeşim bile arayinca açmak istemiyorum tlfnu bide sinirleniyorum beni arayan soran olunca sende benim gibi oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…