Hamile olduğunuzu nasıl söylediniz

bensuy

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
53
10
8
31
Selam kızlar hamile olduğunuzu ailenize ve arkadaşlarınıza ne zaman söylediniz? Özellikle anneme ve eşimin ailesine söylerken sürpriz yapmak istiyorum ama fikriniz var mı?

Dünkü yazını gördüm de yeni öğrenmişsin hamileliğini hayırlı olsun öncelikle sağlıkla ilerlesin inşallah, ben öğrendiğim gibi söylememiştim kimseye, 12.haftada ilk önce ailelerimize söyledik bayrama denk gelmişti yüzyüze olsun istedik, zaten görüşme imkanımız olmasaydı da o haftalara kadar beklerdik ilk 3 ay riskli dönemler geçsin istemiştik çünkü. Farklı bi sürpriz yapmadık ikimizin aileleri de bir aradayken normal söyledik her türlü mutlu oluyolar zaten :) Şimdi 19 haftalık ailelerimizden sonra arkadaşlarımıza ve diğer bazı akrabalara da 16. hafta gibi söylemeye başladık yavaş yavaş

Bence erken söylemenin bir anlamı yok. En azından 2-3 ay geçmeli. Riskli dönemler bitmeli

Teşekkür ederim :) evet biraz heyecanlıyım insan söylemek istiyor sabretmeye çalışacağım. Sanırım arkadaşlarımdan saklamam çok mümkün olmayacak alkol ve sigara almayacağım için anlayacaklardır umarım bir bahane ile ikna ederim 2 3 ay daha bekleyebilirim :)

Su bulantılar baslarsa annenız veya kayınvalıdenız yakınınızda ıse soylemenızde fayda olur. Agır gecınce yardımları dokunabılır. Ben yek atalattım agır oldu. Eğer sır saklıyorlarsa annelre sadece söylersiniz çevrenize 16 haftdn sonra acıklayabılorsınız. En rahat donemler onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…