Hamile olduğunuzu öğrenmeden önce

Yok aslında bulantı tansiyon düşüklüğü yüzünden. Bu arada çizgi kişiden kişiye değişiyormuş. Bir de koyulasiyormus ilerleyen dönemde. Şu an benim fark edilmeyecek kadar hafif. Ay bilmiyorum ki kafada kuruyor da olabilirim ya
koyulasma meme ucunda var mi ?

Yok canım ya şimdilik koyu pembe. Zaten koyulasma regl gecikince oluyormuş galiba
Şimdi en büyük net belirti sol kasikta batma ve ağrı.
hayırlısı olsun. Eğer koyulasma başladıysa kanda çıkar çünkü. Göbekte çıktığını dusunuyorsan bence koşa kosa tahlil yapmaya gitmelisin. Pek tatlı heyecanlar...

bende istahsizlık,düşük tansiyon,sıcak basması,göz kararması,aşırı sinirlilik,sag kasıkda agrı var. gögüslerimde hiç bir belirti yok ne siskinlik ne agrı. bundan önceki hamileliklerimde ilk gögüs adrisindan hamile oldugumu anlamıştım.

Bende birtakım belirtiler var.
Tansiyon düşüklüğü.
Göz kararmasi
Sıcak basması
Mide bulantısı (hafif)
Göbekte beliren hafif çizgi
Uyku hali
Halsizlik
İştah artışı
Zaman zaman iştahsızlık
Duygusal iniş çıkış
Rahimde ağrı (regl olacak gibi)
Sol yumurtalıkta ağrı
Bacak ağrısı
Şişkinlik

Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Beni şüpheye düşüren akıntının olmaması ve goguslerde belirgin bir şey olmaması.
Yani hamile olmayabilirim diyorum fakat herkeste aynı belirti olur mu bilmiyorum ki
Bende sadece adet zamaninda bile yasamadigim bir gogus agrisi vardi baska da hicbir belorti yoktu bu yuzden cok gec ogrendim bende 6 senedir bekliyodum belirti aramaktan helak olmustum ama aramayun bence herkeste farkli Allah herkesin gonlune gore versin insallah.

Bende sadece adet zamaninda bile yasamadigim bir gogus agrisi vardi baska da hicbir belorti yoktu bu yuzden cok gec ogrendim bende 6 senedir bekliyodum belirti aramaktan helak olmustum ama aramayun bence herkeste farkli Allah herkesin gonlune gore versin insallah.
Haklısın ya yine boşa ümitleniyorum. Gelecek aya inşallah

Bendede adet oncesinde goguslerimde fazla bir hassasiyet olustu. Cok istahsizlastim ve sık idrara ciktim. Sonra adete 3 gun kala idrarda silik cift cizgi ile ogrendim ilk. Bu 2. Gebeligim ilkindede cok istahim acilmisti. Kisiden kisiye degisiyor yani... hic belirti yasamadan gebe olan cok kisi var

Bende birtakım belirtiler var.
Tansiyon düşüklüğü.
Göz kararmasi
Sıcak basması
Mide bulantısı (hafif)
Göbekte beliren hafif çizgi
Uyku hali
Halsizlik
İştah artışı
Zaman zaman iştahsızlık
Duygusal iniş çıkış
Rahimde ağrı (regl olacak gibi)
Sol yumurtalıkta ağrı
Bacak ağrısı
Şişkinlik

Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Beni şüpheye düşüren akıntının olmaması ve goguslerde belirgin bir şey olmaması.
Yani hamile olmayabilirim diyorum fakat herkeste aynı belirti olur mu bilmiyorum ki
benim belirtilerimin tıpkısı göbek çizgisi dahil yanlış yere ümit vermek de istemem ama bence sende bişeyler var. bende adetime 5 gün kala belirtiler var diye kan testi yapmıştım sonuç 294tü günün geldiğinde idrar testi yaparsın

göbekteki çizgi gebelik belirtisi olabilirmi kızlar? ve bunu yaşayan oldumu aranızda? çünkü bendede var

benim belirtilerimin tıpkısı göbek çizgisi dahil yanlış yere ümit vermek de istemem ama bence sende bişeyler var. bende adetime 5 gün kala belirtiler var diye kan testi yapmıştım sonuç 294tü günün geldiğinde idrar testi yaparsın
Çok teşekkür ederim canım. Fakat sorun şu ki geç yumurtlama oldu akıntıya göre. Öyle anladım. 4 gün falangecikecegim zaten. Sence yine de beklenen regl gününde mi test yapsam?

Çok teşekkür ederim canım. Fakat sorun şu ki geç yumurtlama oldu akıntıya göre. Öyle anladım. 4 gün falangecikecegim zaten. Sence yine de beklenen regl gününde mi test yapsam?
Beklenen gününde yap bence silik de olsa çıkar diye düşünüyorum çıkmazsa bi kaç gün sonra tekrar yaparsın

Back
X