Yani olmamış olması şans, erkeklerin "ben en erkeğim en iyi ben kendimi kontrol ederim" egosundan çıktığını düşünüyorum bu yöntemin kusura bakmayın. test yapın varsa çıkarAslında evet tam bir korunma yöntemi değil ama 2017 de oğlum doğdu hep bu yöntemi kullandık şimdiye kadar birşey olmadı
Korunmasız oluyor bu bir korunma yöntemi değil diye bağırıyor uzmanlar :) neyse umarım 7 senenin ilk falsosu olmamıştır da stresten falandır madem istemiyorsunuzOndan değil aslında bu yöntemi seçmemiz kızımdan sonra eşim kondom kullandı ve yırtıldı kaç defa bende de kansızlık olduğu için spirali kullanmamı tavsiye etmiyor doktor ve ilaçta kullanamıyorum migren hastasıyım ve ağır ilaçlarım var doktorum tavsiye etmedi en son bu yöntemi seçtik 2. Hamileliğine kadar böyle korunduk 2 yide isteyerek yapmıştık doğduktan sonra da aynı yöntem ile devam ettik 7 senedir bir kez bile korunmasız olmadı
Merhaba dün cok rahatsızdım acile ğittim betan 2.30 cikti tekrardan adetim 4 gün gecikti sizce cikma ihtimali varmoDoğal yöntem dediğiniz geri çekilme/dışarı boşalma herhalde, o da korunma yöntemi değil malum. Mümkün
Son ilişkinizin üstünden ne kadar geçtiMerhaba dün cok rahatsızdım acile ğittim betan 2.30 cikti tekrardan adetim 4 gün gecikti sizce cikma ihtimali varmo
10 gün olmadı galibaSon ilişkinizin üstünden ne kadar geçti
Ama aktif bi iliskim varSon ilişkinizin üstünden ne kadar geçti
En az 10 gün geçsin tekrar verin test, artabilir10 gün olmadı galiba
Ama bütün belirtilerim var ozellikle akintı ve migde bulantısı gebelik olsaydı kanda cikmazmiydiEn az 10 gün geçsin tekrar verin test, artabilir
10 günden önce çıkmaz ne ara döllenecek de kana geçecek. Döllenme olmaya başlamış olabilir ama hcg yükselmesi için erkenAma bütün belirtilerim var ozellikle akintı ve migde bulantısı gebelik olsaydı kanda cikmazmiydi
Yani hcg yüksek çıkmasa bile belirtilerin olması normalmi10 günden önce çıkmaz ne ara döllenecek de kana geçecek. Döllenme olmaya başlamış olabilir ama hcg yükselmesi için erken
Olabilir evet erken dönem belirtileri deneyimliyor olabilirsinizYani hcg yüksek çıkmasa bile belirtilerin olması normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?