Hamile olma ihtimalim var mı

Dtglndtgln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
11
1
1
32
Öncelikle yargılamadan sadece soruma odaklanmanızı istiyorum bayanlar... yaklaşık 2 ay önce istemeden bir birlikteliğim oldu, bu sebeple iletişimi ve her şeyimi kestim, annemde durumu biliyor. Sonrasında adet günümü bekledim korkarak. Çok şükür ki ağustosta tam gününde adetimi gördüm. İçim çok rahatlamıştı ta ki şimdi beklediğim adetim bir türlü olmuyor 2 sinde olması gerekiyordu bu gün ayın 7 si, daha önceleride adet gecikmelerim olurdu ama bu kadar değil. Test almaya korkuyorum ve delirmek üzereyim stresten. Hamile olma ihtimalim var mı? En son gördüğüm gerçek bir adetti sadece benim 8-9 güne kadar lekelerim bitmez, o 6 gün sürmüştü çok korkuyorum bir akıl verin kimseye danışamıyorum

Canim leke derken ilk bi kac gun yogun adet kanamasi oldumu?? Ve ovulasyonunu hesapladinmi o aya gore??

Öncelikle yargılamadan sadece soruma odaklanmanızı istiyorum bayanlar... yaklaşık 2 ay önce istemeden bir birlikteliğim oldu, bu sebeple iletişimi ve her şeyimi kestim, annemde durumu biliyor. Sonrasında adet günümü bekledim korkarak. Çok şükür ki ağustosta tam gününde adetimi gördüm. İçim çok rahatlamıştı ta ki şimdi beklediğim adetim bir türlü olmuyor 2 sinde olması gerekiyordu bu gün ayın 7 si, daha önceleride adet gecikmelerim olurdu ama bu kadar değil. Test almaya korkuyorum ve delirmek üzereyim stresten. Hamile olma ihtimalim var mı? En son gördüğüm gerçek bir adetti sadece benim 8-9 güne kadar lekelerim bitmez, o 6 gün sürmüştü çok korkuyorum bir akıl verin kimseye danışamıyorum
Yok canm merak etme. Hamile olsaydin daha birsuru belirtin de olurdu zaten.

Sanırım tam hamilelik için uygun zamana denk gelmiş.. yoğun geldi ama benim çook yoğun olur ondan biraz azdı yada ben panikten öyle algıladım,
Canim leke derken ilk bi kac gun yogun adet kanamasi oldumu?? Ve ovulasyonunu hesapladinmi o aya gore??

Sanırım tam hamilelik için uygun zamana denk gelmiş.. yoğun geldi ama benim çook yoğun olur ondan biraz azdı yada ben panikten öyle algıladım,
Buyuk ihtimal hamile degilsin cnm adetinde stressten az geldi bence .. leke seklinde gelip bicak gibi kesilseydi sayet yerlesme kanması olarak adlandırdıgımız kanama olabilirdi

Test yapin, stressden olmamistir. Pozitifde ciksa negatifde ciksa ben bir kadin hastaliklarina ugramanizi tavsiye ederim

Adet olmussunuz zaten gebe olma sansiniz yok lekelenme olup bitseydi evet ihtimal var derdim ama kanama olduysa yoktur ben olsam 5 tl lik testlerden alir yapar bu ikileme son verip basimin caresine bakardim

Iki ay önce yasanmis bir iliski sonrasi görülen regl hamilelik mümkün degil simdide stres yaptigin icin geciken regl eyer bir kac gün icinde regl olamasan Doktor regl süktürücü verir stres yapmadan bekle canim yaoacagin test seni korkutmasın kesin negativ cikacaktir:)

Back
X