Hamile olma ihtimalim var mı?

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Selamlar hanımlar 6 aylık evliyim benim dün regl olmam gerekiyordu salı günü gece idrarimi yaparken 1 2 damla açık renk kan geldi hasta oluyorum sandım ped koydum 2 gundur ne gelen var ne giden :)) arada bi midem bulanıyor halsizlik oluyor ama göğüs hassasiyeti siskinligi filan yok hatta regl sancisi oluyor baya tam heh şimdi oldum diyorum bi bakıyorum yok :) adet günümden 2 gün önce test yapmıştım negatifti acaba psikolojik mi yoksa hamile olma ihtimalim varmi

kan verirseniz daha saglikli olur sizin icin
hamileligim.kanla ispatlanmisken o testler 17.gun anca gosterdi pozitifi

Merhaba canım benim de bu ay öyle oldu ve ertesi günü adet oldum. Ama seninki yerleşme kanaması da olabilir tekrar test yapabilirsin bence. Bi de ilişki üzerinden kaç gün geçti bu da önemli. Bi de konu yanlış yerde sanırım :)

adet sancısına benzer sancı, şişkinlik vs hepsi görülebiliyor hamilelik belirtisi olarak.
kan testi yaptırın..

evde yapılan testler regl öncesinde yapılmaz ki. gecikme olursa yapılır.
ayrıca dün regl olmam gerekiyordu demişsiniz. 1 günlük 2 günlük oynamalar normal değil mi? hep günü gününe mi olursunuz?
hemile kalmaya çalışıyor musunuz yani şüpheli ilişki var mı?

evde yapılan testler regl öncesinde yapılmaz ki. gecikme olursa yapılır.
ayrıca dün regl olmam gerekiyordu demişsiniz. 1 günlük 2 günlük oynamalar normal değil mi? hep günü gününe mi olursunuz?
hemile kalmaya çalışıyor musunuz yani şüpheli ilişki var mı?
Evlendigimizden beri istiyoruz genelde günü gününe olur ama 1 2 günlük oynamalar olabiliyor. Benim takıldığım 1 2 damla kandan sonra tekrar olmamasi

Back
X