- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Her insan farklıdır ve herkeste aynı belirtiler olmaz. Hatta bazı kadınlar adet gecikmesi dışında çoğu belirtiyi yaşamazGöğüste bi değişiklik olmayinca hamile degilimdir diyorum ama yinede umutlanıyorum
Evlendigimizden beri istiyoruz genelde günü gününe olur ama 1 2 günlük oynamalar olabiliyor. Benim takıldığım 1 2 damla kandan sonra tekrar olmamasievde yapılan testler regl öncesinde yapılmaz ki. gecikme olursa yapılır.
ayrıca dün regl olmam gerekiyordu demişsiniz. 1 günlük 2 günlük oynamalar normal değil mi? hep günü gününe mi olursunuz?
hemile kalmaya çalışıyor musunuz yani şüpheli ilişki var mı?
Bu ay ne zamandı canım şüpheli ilişkiEvlendigimizden beri istiyoruz genelde günü gününe olur ama 1 2 günlük oynamalar olabiliyor. Benim takıldığım 1 2 damla kandan sonra tekrar olmamasi
Evlendigimizden beri istiyoruz genelde günü gününe olur ama 1 2 günlük oynamalar olabiliyor. Benim takıldığım 1 2 damla kandan sonra tekrar olmamasi
26 aralıkBu ay ne zamandı canım şüpheli ilişki
5 senelik ilişkinin ardından öyle oldu biraz :)Çocuk için mi evlendiniz? Kan testi yaptırın.
5 senelik ilişkinin ardından öyle oldu biraz :)
Amin inşallah saolunAnlaşıldı :) Hayırlısı olsun hakkınızda.
Tarihe bakılırsa yerleşme kanaması da olabilir o zaman26 aralık
Insallahh ya çok saolun :) ne zaman oluyor yerleşme kanamasiTarihe bakılırsa yerleşme kanaması da olabilir o zaman
Adetten bir iki gün önce veya adet günü olur hatta adetle karıştıran çoktur ama devamı gelmez :)Insallahh ya çok saolun :) ne zaman oluyor yerleşme kanamasi
Inşallah saolun :) peki adetten iki gün önce test yaptm o doğru olmazmi kiAdetten bir iki gün önce veya adet günü olur hatta adetle karıştıran çoktur ama devamı gelmez :)
Adetten geçtikten sonra yapılan test daha iyi sonuç verir canımInşallah saolun :) peki adetten iki gün önce test yaptm o doğru olmazmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?