- 20 Mayıs 2024
- 78
- 12
- 8
- 21
- Konu Sahibi Sjnsbbshdhdhdbdnbxhdhh
-
Umarım olurumPsikolojik, olursun merak etme.
Kan testi de negatif idrar testi de aile hekiminde kan testi yaptımErtesi gün hapı gecikmeye sebep olabilir, testte negatif çıkmış zaten..
Kan tahlili mi verdiniz kaset test mi yaptınız?
Gecikme normal hamilelik olacagını hiç sanmıyorum sjnsmdmfkfkffk12 gündür regl olmuyorum Ella ertesi gün hapı kullandım ama bu kadar gecikme olunca şüpheye düştüm içime boşalmadı ama korunmasız ilişkiye girdik diye bir önlem amaçlı kullandım gebelik testi yaptım negatif kan testi yaptım <0,2 çıktı yani o da negatif gösteriyor ama hiçbir şey yok akıntım var göğüslerim ağrıyor ama adet olmuyorum
TeşekkürlerrGecikme normal hamilelik olacagını hiç sanmıyorum sjnsmdmfkfkffk
Psikolojik o zaman sizinki, yani adet olamadım stresine girdikçe daha da olamıyo insan.. Ertesi gün kullanmışsınız gebelik testi yapmışsınız.. Yine allah bilir ama çok zor ihtimal..Kan testi de negatif idrar testi de aile hekiminde kan testi yaptım
TeşekkürlerrPsikolojik o zaman sizinki, yani adet olamadım stresine girdikçe daha da olamıyo insan.. Ertesi gün kullanmışsınız gebelik testi yapmışsınız.. Yine allah bilir ama çok zor ihtimal..
Merhaba regl oldunuz mu acaba bende de aynı sorum var 7.gün oldu hala olamıyorum ertesi gin hapı kullandım12 gündür regl olmuyorum Ella ertesi gün hapı kullandım ama bu kadar gecikme olunca şüpheye düştüm içime boşalmadı ama korunmasız ilişkiye girdik diye bir önlem amaçlı kullandım gebelik testi yaptım negatif kan testi yaptım <0,2 çıktı yani o da negatif gösteriyor ama hiçbir şey yok akıntım var göğüslerim ağrıyor ama adet olmuyorum
Olmadım kadın doğum doktoruna gittim ve hamile olmadığımı söyledi bu ilaç yüzündenmiş âdet söktürücü verdi ve bugün olabildimMerhaba regl oldunuz mu acaba bende de aynı sorum var 7.gün oldu hala olamıyorum ertesi gin hapı kullandım
Teşekkür ederim benim de 7. Günüm kaset testler hep negatif çıktı bende gidicem kan tahliline cumartesi günü umarım bu ilaç yüzündendirOlmadım kadın doğum doktoruna gittim ve hamile olmadığımı söyledi bu ilaç yüzündenmiş âdet söktürücü verdi ve bugün olabildim
Çok etkili bir ilaçmış ve regl gününü bayağı geciktiriyormuş büyük ihtimalle ondandır ama siz yine de bir kan testi yapınTeşekkür ederim benim de 7. Günüm kaset testler hep negatif çıktı bende gidicem kan tahliline cumartesi günü umarım bu ilaç yüzündendir
Cumartesi gidicem mutlaka az önce test yaptım yine negatifÇok etkili bir ilaçmış ve regl gününü bayağı geciktiriyormuş büyük ihtimalle ondandır ama siz yine de bir kan testi yapın
Olmadım kadın doğum doktoruna gittim ve hamile olmadığımı söyledi bu ilaç yüzündenmiş âdet söktürücü verdi ve bugün olabildim
Tarlusalhangi adet söktürücü acaba öğrenebilir miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?