• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim varmıdır

9 ay sonra doğurmayınca ikna olursunuz hamilelik olmadığına.

tüm testlere, regllerinize inanmayıp soruyorsanız bizim söylediklerimizle de ikna olmayacaksınız.. salın gitsin 😂

ayrıca kapalı açık diye ifade edeni ilk kez gördüm hahahj

sürtüşmeli sevişmeler okay ama çıplak kelimesi kullanmak haram 🙄

tüm testlere, regllerinize inanmayıp soruyorsanız bizim söylediklerimizle de ikna olmayacaksınız.. salın gitsin 😂

Kusura bakmayın sadece buraya soran 1 arkadaşımın tavsiyesiyle sordum dalga geçeceklerini bilmiyordum cevabunız için sağolun yok diyorsunuz sanırım teşekkürşer

Biz kendimizi yiyip bitiriyoruz hamile kalmak için🤣 valla bişey yazıcaktım vazgeçtim🤣 yarım saat ayaklarımı tavana dikiyorum hamile kalabilmek için.. Geçen ay hamile kaldım kimyasal oldu adet oldum ben bile ikna ettim kendimi🤣🤣

Biz kendimizi yiyip bitiriyoruz hamile kalmak için🤣 valla bişey yazıcaktım vazgeçtim🤣 yarım saat ayaklarımı tavana dikiyorum hamile kalabilmek için.. Geçen ay hamile kaldım kimyasal oldu adet oldum ben bile ikna ettim kendimi🤣🤣
yanlış yapıyorsunuz iste.. siz kapalı, esiniz açık sürtünürseniz olacak bebek…

Back
X