- 9 Mayıs 2025
- 14
- 5
- 1
- 19
- Konu Sahibi hiranur28282827
Teşekkür ederim
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhangi bir boşalma olmadı kapalıydım ben ve 5 testim negatif 3 regl gördümHamile olma ihtimalin var dikkat et
3 regl gördüysen 3 aylık hamilesin. Boşalmayı falan biliyorsun. Hamileliğin nasıl olduğunu mu bilmiyorsun. Gerçekten şaka gibisiniz.Herhangi bir boşalma olmadı kapalıydım ben ve 5 testim negatif 3 regl gördüm
Sadece sorup fikir almak istedim kusura bakmayın3 regl gördüysen 3 aylık hamilesin. Boşalmayı falan biliyorsun. Hamileliğin nasıl olduğunu mu bilmiyorsun. Gerçekten şaka gibisiniz.
Kendinize güldürüyorsunuz. Korkuyorsan da bidaha yapma. Bu stresle yaşanır mı arkadaşım.Sadece sorup fikir almak istedim kusura bakmayın
Kusura bakma abim sadece meraktan bursa birkaç soran kişi gördüm bende soriim dedim özür dilerşmKendinize güldürüyorsunuz. Korkuyorsan da bidaha yapma. Bu stresle yaşanır mı arkadaşım.
Kusura bakmayın sadece buraya soran 1 arkadaşımın tavsiyesiyle sordum dalga geçeceklerini bilmiyordum cevabunız için sağolun yok diyorsunuz sanırım teşekkürşer9 ay sonra doğurmayınca ikna olursunuz hamilelik olmadığına.
tüm testlere, regllerinize inanmayıp soruyorsanız bizim söylediklerimizle de ikna olmayacaksınız.. salın gitsin
ayrıca kapalı açık diye ifade edeni ilk kez gördüm hahahj
sürtüşmeli sevişmeler okay ama çıplak kelimesi kullanmak haram![]()
Biz kendimizi yiyip bitiriyoruz hamile kalmak için9 ay sonra doğurmayınca ikna olursunuz hamilelik olmadığına.
tüm testlere, regllerinize inanmayıp soruyorsanız bizim söylediklerimizle de ikna olmayacaksınız.. salın gitsin
ayrıca kapalı açık diye ifade edeni ilk kez gördüm hahahj
sürtüşmeli sevişmeler okay ama çıplak kelimesi kullanmak haram![]()
Anlamadım ya sadece varmıdır yokmudur fikrinizi belirtsenizBiz kendimizi yiyip bitiriyoruz hamile kalmak içinvalla bişey yazıcaktım vazgeçtim
yarım saat ayaklarımı tavana dikiyorum hamile kalabilmek için.. Geçen ay hamile kaldım kimyasal oldu adet oldum ben bile ikna ettim kendimi
![]()
Değilsin canım. Ama biraz daha sürtünürsen kalırsın. Sen bidaha yapma evlenene kadar.Anlamadım ya sadece varmıdır yokmudur fikrinizi belirtseniz
Teşekkür ederim yardımcı oldugunu, için sağolunDeğilsin canım. Ama biraz daha sürtünürsen kalırsın. Sen bidaha yapma evlenene kadar.
yanlış yapıyorsunuz iste.. siz kapalı, esiniz açık sürtünürseniz olacak bebek…Biz kendimizi yiyip bitiriyoruz hamile kalmak içinvalla bişey yazıcaktım vazgeçtim
yarım saat ayaklarımı tavana dikiyorum hamile kalabilmek için.. Geçen ay hamile kaldım kimyasal oldu adet oldum ben bile ikna ettim kendimi
![]()
Dalga geçiorsunuz ayıp yaa kzmsmsjzjzyanlış yapıyorsunuz iste.. siz kapalı, esiniz açık sürtünürseniz olacak bebek…
Ovulasyon testim bugün pik oldu. Yarın değerlendiricem öyle yapiyim bari bendeyanlış yapıyorsunuz iste.. siz kapalı, esiniz açık sürtünürseniz olacak bebek…
yok be ne alakası varr.. biz esimle aynı dediğin gibi sürtüştük su an 3.5 aylık bebeğim var.. sürtüşmeden olduğu için biraz yanık ama olsun evlat iste…Dalga geçiorsunuz ayıp yaa kzmsmsjzjz
Ya dalga geçmeyip varmı yokmu desenizyok be ne alakası varr.. biz esimle aynı dediğin gibi sürtüştük su an 3.5 aylık bebeğim var.. sürtüşmeden olduğu için biraz yanık ama olsun evlat iste…
ya hu yokkk!! bebek nasıl olur bilmiyor musunuz?Ya dalga geçmeyip varmı yokmu deseniz
Ciddimisinizyok be ne alakası varr.. biz esimle aynı dediğin gibi sürtüştük su an 3.5 aylık bebeğim var.. sürtüşmeden olduğu için biraz yanık ama olsun evlat iste…