- 31 Mayıs 2019
- 336
- 243
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahsettigin kahve leke yerlesme kanamasi oluyor. Ve 7 gun gecikmissin testi ne zaman yapmayi dusunuyrsun acaba ?Kızlar merhaba ben daha önceki konumda bahsetmiştim kahverengi lekelenmem oldu diye şuan reglim 7 gün gecikti test felan yapmadım ama koku hassasiyetine bağlı mide bulantim var ve kasıklarımda ağrı oluyor ara ara sizce gebelik olma ihtimali var mi
Bence hemen eczaneden test almalisinKızlar merhaba ben daha önceki konumda bahsetmiştim kahverengi lekelenmem oldu diye şuan reglim 7 gün gecikti test felan yapmadım ama koku hassasiyetine bağlı mide bulantim var ve kasıklarımda ağrı oluyor ara ara sizce gebelik olma ihtimali var mi
Kendimi ümitlendirmemek adına 1 hafta beklemek istedim belki gecikmiştir mevsim gecişi vs diye ama bugün yada yarın eczaneden alıp yapicamBahsettigin kahve leke yerlesme kanamasi oluyor. Ve 7 gun gecikmissin testi ne zaman yapmayi dusunuyrsun acaba ?
Özellikle bir hafta bekledim tam netlessindiye bugun yada yarın alıp yapicam kesinnBence hemen eczaneden test almalisin
Özellikle netleşmesi için beklemek istedim yaReglin 7 gün gecikmiş test yapmamışsın hamilelik tabikide olabilir yada olmayabilir biz nerden bilebilirizki test yapmadan
Bakıyorum burada konulara 3 gün gecikince negatif görüp bir hafta sonra pozitif görenler var bende kesinleşmesini istedimmReglin 7 gün gecikmiş test yapmamışsın hamilelik tabikide olabilir yada olmayabilir biz nerden bilebilirizki test yapmadan
Takvim yapmışsın hamilesin o zamanBakıyorum burada konulara 3 gün gecikince negatif görüp bir hafta sonra pozitif görenler var bende kesinleşmesini istedimm
Evettt kan testi yaptırdık dün gece değerim 26.06 cıktı yarın tekrarlicazTakvim yapmışsın hamilesin o zaman![]()
Maşallah çok sevindim senin son adet tarihin ne ve bat tarihinEvettt kan testi yaptırdık dün gece değerim 26.06 cıktı yarın tekrarlicaz![]()
Son adet tarihimin başlangıç günü 5 eylül canım benim net 30 günde bir olur o yüzden 4-5'i gibiydiMaşallah çok sevindim senin son adet tarihin ne ve bat tarihin
Anladım canım sağolasın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahSon adet tarihimin başlangıç günü 5 eylül canım benim net 30 günde bir olur o yüzden 4-5'i gibiydi
Amiiin inşallah isteyen herkese versin Allah ❣Anladım canım sağolasın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah