Hamile olma olasılığım :)

Yasmnn__

{Meleğimm}
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
760
1.061
63
Merhaba hanımlar, 20 gün önce rahim filmi çekildim temiz çıktı şükür, doktorum adetin ilk günü gel aşılamaya başlıyacaz dedi. Öyle adet olmayo beklerken adetim bugün 3 gün geçikti hayatımda ilm defa gecikme yaşıyorum hep 1 gün önce falan gelirdi bide yarım saate falan idrara çıkıyorum ve beyaz akıntım var aynı yumurtlamadaki gibi

Bu beyaz akıntı hamilelik belirtisi midir ki? Akşam kan vermeye gidecegiz eşimle çok heyecanlıyım 2 bucuk yıldır bebek istiyoruz 2 düşüğüm oldu

Nöbetçi eczane yok mu yakının da inşallah vardır sonucu yaz mutlaka

canım akıntı varsa hamile olabilirsin.. ben iki hamileliğimide akıntıyla anlamıştım.. çok yoğun yumurta akı gibiydi.. inşallah hamilesindir mutlaka yaz..

İnşallah vardır canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh
Benimde çok akıntım vardı yumurta akı gibi az beyaza dönük.

Canim benim rabbim mutlulugunu daim ettirsin kuzum heycanla bekliorum guzel haberini...

Teşekkür ederim kızlar heyecanıma ortak olduğunuz için baya ümitlendim bu kadar inşallah boşa cıkmaz hayallerim :)

Kızlar kan verdim geldim internetden yarım saate alcam sonucumu kalbim yerinden cıkacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…