Canım adet olmana çok üzüldüm bi yandan da yumurtalıkların kendini yeniliyor sewinmelisin bence özel bi doktora gidip kontrol altında kalmalısın. Ben 2 senedir istiyorum yaklaşık bir senedir de devlet hastanesine gdip geliyordum devlet hastanesinde 4 defa doktor değiştirdim hiç biridee doğru düzgün ilgilenip bu böyle bunu böyle yapmalısın demedi. Sonra özel bi doktor buldum tavsiye üzerine ona bi görüniym dedim. Dewlet hastanesindeki doktorun söylediklerinden tut yaptıtdığı tahlil sonuçlarına kadar yanlış bilgi vermiş. Benim hiç birşeyim yokmuş çok şükür devletteki doktorların verdiği ilaçlar sadece kişiyi oyalıyormuş. rahim filmine kadar çektim eşimde de bi sorun çıkmadı bu ay 4 defa kontrole gittim dünde kobtrolüm vardı femara kullandım yumurtalıklarım çok iyi gelişmiş sadece bu ay ilk defa rahim duvarı inceleşmiş ve adetim tam bitmemiş kanamam dewam ediyo ufak lekelenmeler şeklinde bu yüzden 4 gün bekleyip salı günü tekrar kontrole gidicem. Ve inşallah bu ay boşa geçmicek bi ümidim var

doktorum çok iyi herşeyi anlayabileceğim şekilde anlatıyor ben sormasam bile kendi söylüyor aklımda soru işareti kalmasın diye. İnşallah sizede böyle hayırlı doktorlar denk gelir hepberaber iyi haberler alırız