hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Canim benim ben de 2 yillik eliyim 31 yasindayim 3 aydir bebek dusunuyoduk aaaa bide baktim hamileyim :) tam bu ay olmaz dedigim zamanda bi de.aklinozdan bebek fikrini ne kadar cikarirsaniz psikolojik olarak rahatlayip daha kolay hamile kalirsiniz.ilk gebelikte yas 30 ve ustuyse 6 ay olmazsa doktora basvuruluyor,senin henuz erken

adına cok sevindim hayirlisiyla bebegini alirsın insallah :nazar: ben 19 yasindayim biz biraz tedirginiz ya olmazsa diye geciyor günlerimiz esim benim kadar degil ama ben cok düşünüyorum

kızlar bende yeni katıldm kulube karnım da surekli batma olyor 2 gundur mide bulantım da var, sırtım ağrıyor intihapta olabilir dıye dusunuyorum int araştırdım vajinamda da ağrı oluyor yarın dr gitcem ama intihaptan heralll dıye dusunuym:37::10::10:

arkadaşlar netten araştırın çocuğu olmayanlara kısırlığa bütün kadınsal rahatsızlıklara HAYIT AĞACI bitkisini duydum deneyin derim

aman şu taktikler yokmu benimde bi amuda kalkmadığım kaldı doğrusu dur bakim bu ay onu da deneyim ben :) şaka bi yanana naparsan yap bi vakti var anlaşılan doktora gitsen de 1 yıl dolmadan doğru dürüst bişi yapmıyolar ama bakarsın sana yaparlar

evet ya bu 3 ayda herseyi yaptk dedigin gibi bir amuda kalkmadigimiz kaldi :-) ben 19 yasindayim galiba banada gidersem bisey yapmiycaklar zaten bunu düşündgm icin daha gitmedim ama en azindan bir kontrolden bisey olmaz..

adına cok sevindim hayirlisiyla bebegini alirsın insallah :nazar: ben 19 yasindayim biz biraz tedirginiz ya olmazsa diye geciyor günlerimiz esim benim kadar degil ama ben cok düşünüyorum

Dusunmeden edemiyo insan,ama isin sirri bize kalani yapip Allaha sonsuz guvenmemiz.o bizim icin herseyin en guzelini bilir :)

evet ya bu 3 ayda herseyi yaptk dedigin gibi bir amuda kalkmadigimiz kaldi :-) ben 19 yasindayim galiba banada gidersem bisey yapmiycaklar zaten bunu düşündgm icin daha gitmedim ama en azindan bir kontrolden bisey olmaz..

sen bilirsin yine de ben 28 yaşındayım hani önceki yıllarda gittiğimde hemen sormuştu 1 yıl oldumu diye senin şuan için bildiğin bi rahatsızlığın yoksa 1 yıl müddet veriyor normal süresi buymuş

kızlar bende yeni katıldm kulube karnım da surekli batma olyor 2 gundur mide bulantım da var, sırtım ağrıyor intihapta olabilir dıye dusunuyorum int araştırdım vajinamda da ağrı oluyor yarın dr gitcem ama intihaptan heralll dıye dusunuym:37::10::10:

hoşgeldiiin aramıza adetin ne durumda belli olmaz belki gebeşsindir :)

arkadaşlar netten araştırın çocuğu olmayanlara kısırlığa bütün kadınsal rahatsızlıklara HAYIT AĞACI bitkisini duydum deneyin derim

sağolasın senden öğrenince bende bi araştırma yaptım hakkaten iyiymiş hafta sonu hayıt avına çıkıcam karar verdim en azından adet olmadan önceki sıkıntılarımı alsın benden (aslında adet olmasamda hamile kalsam)

Yaptımm canımm negatif..bide şimdi kahverengi geldi artk adet olcamm :((

canım neoldu umutlarımız tamamen bittimi :( bende bugün hormon tahlil sonuçlarını aldım canım çok sıkıldı :( prolaktin hormonum ve tsh hormonum çok düşük çıktı yarın gidicem doktora bakalım ne dicek

ilk bebeğimi kalp atımı durdu kaybettim doktorlar biri bekle biri bekleme dedi bende ilk adetten sonra başladık çalışmalara en son adet tarihim 30 eylül idrar testlerim negatif çıktı kan testimi yaptırssam acaba çıkarmı adet olcak gibi ağrılarım var adet oldum sanıyorum bakıyorum beyaz akıntı napsam acaba ??

canım hikayelermiz aynı ilk bebeğimi kalp atımı durdu kaybettim doktorlar biri bekle biri bekleme dedi bende ilk adetten sonra başladık çalışmalara en son adet tarihim 30 eylül idrar testlerim negatif çıktı kan testimi yaptırssam acaba çıkarmı adet olcak gibi ağrılarım var adet oldum sanıyorum bakıyorum beyaz akıntı napsam acaba ?? birde ben faktör v testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı ondan durmuş kalbi sende yaptırsayın keşke

Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)

canım hikayelermiz aynı ilk bebeğimi kalp atımı durdu kaybettim doktorlar biri bekle biri bekleme dedi bende ilk adetten sonra başladık çalışmalara en son adet tarihim 30 eylül idrar testlerim negatif çıktı kan testimi yaptırssam acaba çıkarmı adet olcak gibi ağrılarım var adet oldum sanıyorum bakıyorum beyaz akıntı napsam acaba ?? birde ben faktör v testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı ondan durmuş kalbi sende yaptırsayın keşke

sanirim öyle gitmeliyiz 3 ayda yapmamiz gereken herseyi yaptk belimin altina yastik yok ayaklar havada yediklerimize falan herseye dikkat ettik ama olmadi

olur inş. olumsuz düşünme doktora başvurun olur inş. seviçli haberlerinide alırız burdan hayırlısıyla :nazar:

mrh hanımlar adetim dün bitti internetten ovulsyon tesi ti istedim ama henüz gelmedi yarın gelecekmiş,bugün beyaz akıntım oldu yumurtlama döneminde olduğu gibi acaba bu kadar erken yumurtlama dönemi olabilirmi adetim yaklaşık 28 günde bir oluyor.sizce ne yapsam kii.

mrh hanımlar adetim dün bitti internetten ovulsyon tesi ti istedim ama henüz gelmedi yarın gelecekmiş,bugün beyaz akıntım oldu yumurtlama döneminde olduğu gibi acaba bu kadar erken yumurtlama dönemi olabilirmi adetim yaklaşık 28 günde bir oluyor.sizce ne yapsam kii.

merba eger regl döngün 28 gün ise bence yumurlama günün degil bu akıntının baska bir sebebi olabilir

Back
X