hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Arkadaşlar Merhaba,
Ben ilk kez bir konuya yorum yapıyorum,aslında ne yapacağımı bilmiyorum.Evleneli 1.5 yıl oldu ve biz eşimle artık çocuk sahibi olmak istiyoruz.Geçen ay denedik ama malesef bugün adet oldum ve olmayacağını anlayınca çok üzüldük...Ama denemeye devam:))) Sizlerden bu işin püf noktalarını ve tavsiyelerinizi bekliyorum:)

2 aydır deneyen biri olarak en önemli tavsiyem ilk iş olarak jinekologa gidip tahlillerini yaptırıp genel muayneni olmandır ;)

canım sen doktora gidip bütün tahlillerini yaptırıp yumurtlamanada baktırmışmıydın ?

canım bu adetliyken gittim kan tahlillerim normaldi,ultrasyon baktı doktor herşey normal dedi bende bu ay ovulsyon tesityle yumurtlama zamanımı yakalarım diye düşündüm bakalım başarılı olacakmıyım:)

merhabalar benden yenikatıldım aranıza.. umarım kabul edersiniz.. 4 aydır çocuk için ugrasıyoruz olmadı olmuyor.. gecen ay doktor kontrolüne gittim hersey normal hormonlar yumurtalıklar falan.. incir havuc soğan kürü die bişi okudum yaptım bu ay yumurtalıgımda 4 cm kist çıktı. tüm umutlaarımı kaybetmek üzereyim.. hergünüm kahrolmakla aglamakla geçiyor. Rabbim insallah bana da nasip eder bigün evladımı kucagıma almayı..hangi annenin kucagında bi bebiş görsem yüreğim acıyor içim sızlıyor.. hergün acaba benim bebegm olsa kime benzer nasıl olur diye düşünüp duruyorum.. hayaller kuruyorum.. gecen yıl düşükten dolayı kürtaj oldum. tam üzüntüsünü atlattm hazırım derken şimdide olmuyor.. Rabbim isteyen herkesin sesini duyar inşallah evlat nasip eder.. :43:

merhaba canım öncelikle aramıza hoşgeldin, sonrasındada çokgeçmiş olsun. umutlarımı kaybetmek üzereyim demekte ne demek can çıkmadıkça ümit bile kesilmezken sen tedavisi mümkün olan küçücük bi kistle bu kadarmı harap oldun bak ne güzel yazmışsın hormonların yumurtlaman herşeyin normalmiş bir kez hamile kalmışsın tekrarıda olacak elbet böyle üzülür ağlarsan olmaz olucak diceksin rabbim banada nasip edicek diceksin dua edeceksin önce inanacaksın bunaki rabbim nasip edecek hayırlısıyla ;)

canım bu adetliyken gittim kan tahlillerim normaldi,ultrasyon baktı doktor herşey normal dedi bende bu ay ovulsyon tesityle yumurtlama zamanımı yakalarım diye düşündüm bakalım başarılı olacakmıyım:)

hazır hepsini yaptırmışken bi günde yumurtan oluşuyormu diye baktır istersen ;) yarında yap testini silik çıkarsa pazartesi gidip doktor bakıp oluşmuş dicek sana şu zamana kadarda beraber olun dicek :17: sen yinede yaparsın testleri o günlerde böylece için tamamen rahat eder :42:

Korkuyorumbk8rmuzi gelcek die gelmezse bugun hamileyimdr inslah ama bugunu nasil atlatcam dua edin lutfen kasklarim ck agriyo

hazır hepsini yaptırmışken bi günde yumurtan oluşuyormu diye baktır istersen ;) yarında yap testini silik çıkarsa pazartesi gidip doktor bakıp oluşmuş dicek sana şu zamana kadarda beraber olun dicek :17: sen yinede yaparsın testleri o günlerde böylece için tamamen rahat eder :42:

tşk ederim canım öyle yaparım büyük ihtimal

hadi bakalım bgn netten ovülasyon testlerimi istedim p.tesi elime geçer inşallahda ben bgn bişi daha öğrendim yaa ekim ayında evlenmiştim ben o da geyiklerin çiftleşme zamanıymış o ayda evlenenlerin 7 yıl çocuğu olmuyomuş haydeee 6 gitti 1 kaldı benim ama 1 yıl daha nasıl bekleyim ben adi geyikler ta ozamanımı bulmuş bunlar kafama takıldı şimdi :(

insallah hamilesindir :nazar: ve güzel haberi bizimle paylaşırsın :)

Kizlar dayanamadim acile geldim kasiklarim cok agriyo adetimde gecikti dedim kanimi aldilar 1 saate cikcak ama hmile degilde kisde olabilirmis umudumu kirdilarrr beklemedeyim enazindan umitlenmem

Kizlar dayanamadim acile geldim kasiklarim cok agriyo adetimde gecikti dedim kanimi aldilar 1 saate cikcak ama hmile degilde kisde olabilirmis umudumu kirdilarrr beklemedeyim enazindan umitlenmem

yapma yaa üzülme hiç dur bakalım 1 saat beklicen zor biliyorum ama inşallah bebişten başka bişey yoktur dualarım seninle...

merhaba canım öncelikle aramıza hoşgeldin, sonrasındada çokgeçmiş olsun. umutlarımı kaybetmek üzereyim demekte ne demek can çıkmadıkça ümit bile kesilmezken sen tedavisi mümkün olan küçücük bi kistle bu kadarmı harap oldun bak ne güzel yazmışsın hormonların yumurtlaman herşeyin normalmiş bir kez hamile kalmışsın tekrarıda olacak elbet böyle üzülür ağlarsan olmaz olucak diceksin rabbim banada nasip edicek diceksin dua edeceksin önce inanacaksın bunaki rabbim nasip edecek hayırlısıyla ;)

inşallah inşallah. dua edelim hepimiz birbirimize :/ napim bütün şansszlıklar beni buldu.. bi olsa ah bi olsa... canmdan öte bakıcam ona. gözbebegm olcak.. Adagım var rabbim eger nasip ederse...

hadi bakalım bgn netten ovülasyon testlerimi istedim p.tesi elime geçer inşallahda ben bgn bişi daha öğrendim yaa ekim ayında evlenmiştim ben o da geyiklerin çiftleşme zamanıymış o ayda evlenenlerin 7 yıl çocuğu olmuyomuş haydeee 6 gitti 1 kaldı benim ama 1 yıl daha nasıl bekleyim ben adi geyikler ta ozamanımı bulmuş bunlar kafama takıldı şimdi :(

sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün canm yaa :1: o nasıl bişey öyle olurmu öyle sacmalık.. birsürü o ayda evlenen var hepsi 7 yıl bekliyormu.. bence seninki 7yi bulmaz için rahat olsun.. içimden böyle söylemek geldiAllah mı söyletti bilmiyorum ama :1:

yapma yaa üzülme hiç dur bakalım 1 saat beklicen zor biliyorum ama inşallah bebişten başka bişey yoktur dualarım seninle...

Tesekur ederim cnm allah gonlune gore versin 85.03 cikti beta ac mi gelmek lazim hamile degilmiyim catlicammm

bendede kist için kan almıslardı beta sonucum 0. bilmem kaçtı. ay bana dua et nolurrrr bnce kesn hamilesn :s inş. yanılmam. genelde pek yanılmam hslermde :s

Ayyy insallah allahhhh sanada versinnnnn hemde en yakin zamandaaa umutlarini kirmasin rabbim kizlar meryem suresi ise yariyor ve bol bol dua hamis olmasam bile duaya devammm

Back
X