- Konu Sahibi lion mother
- #3.741
Günaşırı girersen daha sağlıklı olur.
bidahaki adet tarihne kadar mı devam etmek gerkiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaşırı girersen daha sağlıklı olur.
bidahaki adet tarihne kadar mı devam etmek gerkiyo
Hamilemiyim acepp
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim 2 aylik evligim ilk ay regl olmadim doktora gittim sag yumurtaligim patlamamisti tarlusal hapi verdi 5 gun kullandim ve regl oldum 1 ocakta 7 sinde bitti son 2 gundur kahverengi akinti ve pempemsi kan geldi merak ediyorum nedir bu diye acil yardim istiorumm test yapsam negatif cikarmi karnim sis ve kasigimda agri var yorgunluk ve uykuya egilimm
Tatlım yumurtlama günlerini takip edemiyorsan gün aşırı ya da haftada 3 kez yaparsan olur.
Negatif çıkar ve ayrıca gebelik olacağını sanmıyorum. Adetin 7 sinde bitmiş ise bu aralar senin yumurtlama günlerin demektir. O hafif kanamalar yumurtlama günlerinde de olabilir kimilerinde.
Kızlarrrrrrr hamileeeeeeeeyiiiiimmmmmm bugün test yaptım hemen belirsi ikinci çizgi Allah isteyen herkes nasip etsin
Arkadaslar aranıza yeni katiliyorum o yuzden oncelikle merhaba. Benim bir sorum olacak :S dün sabah iliski sonrası uyuyakaldim. Uyaninca tuvalete gittigimde pembemsi bi akinti geldi. Bu ne demek oluyor? Ilk kez böyle bir sey oluyor.
Yok mu yardımcı olabilecek![]()
Kizlar merhaba
Gecikmis adet ve asiri agriyan gogusler hamilelik belirtisi olabilir mi
Kızlarrrrrrr hamileeeeeeeeyiiiiimmmmmm bugün test yaptım hemen belirsi ikinci çizgi Allah isteyen herkes nasip etsin
En büyük belirtisi hemen test yağmalısın bence![]()
ayni durumdayiz desene bende senin gibi beklemedeyim bugun gecikmenin 4. gunu ama ne adet var ne belirti bekliyorum.cevabın için çok teşekkür ederim. keşke dileğim gerçek olsa benim ve tüm bebek isteyenlerin
çok korkuyorum. 3 aydır bebek istiyoruz. son iki aydır geciken adetin hemen ertesi gününde yaptıgım kan testleri olumsuz olunca umudum kırıldı(
bu ay hiç aklımda yoktu. adet belirtileri diye umdum. geçen ay 15inde olmuşum. hala ses yok. gçğüslerimin acısı sabah daha çok yalnız şu an azaldı
idrar testi için ne zamanı beklemeliyim?![]()
ayni durumdayiz desene bende senin gibi beklemedeyim bugun gecikmenin 4. gunu ama ne adet var ne belirti bekliyorum.
ben yarin test yapacagim bakalim. cikmazsa doktor ve adet sokturucu( yarin yapabilirsin cikar varsa baya olmus. beraber sansimizi deneyelim ve tabi dua
)
inşallah ikimiz için de sonuç olumlu olur
senin için de dua edicem![]()
Hayırlı olsun yaa) çok sevindim senin adına darısı başımıza artık
)
Kaçıncıd denemenizdi ve gecikmenin kaçıncı gününde öğrendin?