• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

bizime mutlu olacağımız zaman gelecek kafaya takmamak gerekiyor takıntı halıne gelınce psikolojı denen bir şey kalmıuyor ınan rabbuım bızıde güldürecek bnm yengem senelerce tedavı oldu 25 sene dıle kolay bu sene mucıze bır sekılde cocugu ooldu kendılıgınden erkek ama çok tatlı gauyetb sağlıklı raabım laik görsün versın inş.. :(

Rabbim bizede o mutlulugu yasatir insallah.. Benimde ettafimda oyle cok ornek var ama yinede su beyin yokmu beyin cikarmiyo aklindan taktimi takiyo :(

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

merhaba arkadaşlar benim de bir çocuğum var ikinciyi istiyorum şu anda 39 yaşındayım geçen yıl hamile kaldım herşey çok iyi giderken nisan ayında 10haftalık kalbi durdu alındı genetik inceleme yapıldı trizomi 18 çıktı. çok üzülmüştüm. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ikizdi embriyonun bir tanesi önce gitti gelişmedi ikinci embriyo 6 haftalık kalbi durdu alındı ağustosun sonunda kürtaj oldu.tekrar genetik inceleme yaptırdık. herhangi bir şey çıkmadı.benim daha sonraki doktor kontrollerinde yumurtalık vs. her şey normal. herhangi bir şey çıkmadı.
şimdi tekrar denemek istiyorum fakat korku var içimde kısmet diyorum hayırlısı diyorum.

merhaba 3 martta normal regl oldum 17 martta hafif bir iki saat süren sızıntı şeklinde çok hafif kanama oldu. (bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir şey oldu). sonra geçti. benim iki adet arası 25 gün şaşırdım hamilelik mi başka bir şey mi anlayamadım

Kızlar sağ kasık ağrısı sıcak basması mide bulantısı kabizlik bunlar belirti midir sizce adetim bugün du olmadım :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar 💕 Benim agrilar aynen devam ama ne regl oluyorum nede idrar testi pozitif 😩 galiba bende bi sorun var. Sizler nasilsiniz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siyamkedisi bende aynıdurumdayım regl yok test negatif çıktı ilk denemem dr.gtısem mı kan tahlılı versemmı

sonuç negatıf çıkcak dıe çekınıyorum yha :(

siyamkedisi bende aynıdurumdayım regl yok test negatif çıktı ilk denemem dr.gtısem mı kan tahlılı versemmı

sonuç negatıf çıkcak dıe çekınıyorum yha :(

Canimm ben yarin oglen gidiyorum doktora. Beklemekle olmuyor 😢 en iyisi bi sorun varsa bastan halletmek. Bence sende git canim bakarsin bebis vardir belli olmaz Allah buyuk canim.

Canimm ben yarin oglen gidiyorum doktora. Beklemekle olmuyor 😢 en iyisi bi sorun varsa bastan halletmek. Bence sende git canim bakarsin bebis vardir belli olmaz Allah buyuk canim.

Dr. çalışoyorum ben musaıt olunca gıdıcem dr gıttıkten sonra ne dedı yaz olur mu bılgım olsun mwerak ettım hango dr nerde onuda yazarsan mutlu ollururmn

Dr. çalışoyorum ben musaıt olunca gıdıcem dr gıttıkten sonra ne dedı yaz olur mu bılgım olsun mwerak ettım hango dr nerde onuda yazarsan mutlu ollururmn

Canim ben kahramanmarastayim. Ramazan Özbakır dr adı. Arkadasimin doktoru memnundu bende gittim. Bende memnun kaldim. İdrar kan ve guatr testi istedi. Hormonlarada bakti testte. Sadece idrarda cok az bir iltihap cikti onada bi toz verdi. Antibiyotige gerek yok dedi. Rahim gayet guzel dedi. Ama benim esimide urologa yolladi. Madem cocuk istiyorsunuz ikinizde teste girmelisiniz dedi. Esimde kabul etti teste girdi. Onun sonucu daha cikmadi. Adetin ilk gununden itibaren 10. Gun gel yumurtaliklara bi bakalim calisiyormu dedi. Bakalim ne cikicak 😑

canim ben kahramanmarastayim. Ramazan özbakır dr adı. Arkadasimin doktoru memnundu bende gittim. Bende memnun kaldim. Idrar kan ve guatr testi istedi. Hormonlarada bakti testte. Sadece idrarda cok az bir iltihap cikti onada bi toz verdi. Antibiyotige gerek yok dedi. Rahim gayet guzel dedi. Ama benim esimide urologa yolladi. Madem cocuk istiyorsunuz ikinizde teste girmelisiniz dedi. Esimde kabul etti teste girdi. Onun sonucu daha cikmadi. Adetin ilk gununden itibaren 10. Gun gel yumurtaliklara bi bakalim calisiyormu dedi. Bakalim ne cikicak 😑

anladım cnm bnm bende 2 ay önce gıtıım ama çocuk ıçın degıl rütun kontrol için gayet ii sıkıntı yok rahim ve yumurtalık tertemız dedi.iljk denemem acaba ondan mı sonuç alamadım bu arada bende ist.cnm baya uzak dr.bana :(bende burdan basımın çaresıne bakayım barı daha önce gıttım dr.çok ıyı ama yogun çalıştıgı için amlesef pek ılgılenmıyor onun için suan dr. Bakıorum bılgın ıçın tesekkurler tatlım hayırlı haberlırını alırız inş.. Kuzzum

Merhaba arkadaşlar,
Reglim düzenli olarak her ayın 4ünde gelir çoğu zaman ağrısız sızısızdır. 2-3 gündür kasıklarımda ağrı, göğüslerimde hassasiyet, halsizlik, akındı, çok nadir baş dönmesi ve kabızlıkla uğraşıyorum. Reglime daha vakit olduğu için test yapmam bi anlam ifade etmicek. Bekleyecğim mecburen ama çok sabırsızım. Fikrinizi almak istiyorum, hamile olabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar,
Reglim düzenli olarak her ayın 4ünde gelir çoğu zaman ağrısız sızısızdır. 2-3 gündür kasıklarımda ağrı, göğüslerimde hassasiyet, halsizlik, akındı, çok nadir baş dönmesi ve kabızlıkla uğraşıyorum. Reglime daha vakit olduğu için test yapmam bi anlam ifade etmicek. Bekleyecğim mecburen ama çok sabırsızım. Fikrinizi almak istiyorum, hamile olabilir miyim?

Bunu düşünerek kendini yemek yerine bence gidip kan tahlili yap aklın için rahat eder. Bence..

Kizlar adetim 2gun gecikti bu sabah idrar testi yaptim. Aninda 2. Cizgi belirdi digeri kadar kirmizi degildi ama cok belli yani hamileyim dimi kizlarr :)

merhaba arkadaşlar benim de bir çocuğum var ikinciyi istiyorum şu anda 39 yaşındayım geçen yıl hamile kaldım herşey çok iyi giderken nisan ayında 10haftalık kalbi durdu alındı genetik inceleme yapıldı trizomi 18 çıktı. çok üzülmüştüm. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ikizdi embriyonun bir tanesi önce gitti gelişmedi ikinci embriyo 6 haftalık kalbi durdu alındı ağustosun sonunda kürtaj oldu.tekrar genetik inceleme yaptırdık. herhangi bir şey çıkmadı.benim daha sonraki doktor kontrollerinde yumurtalık vs. her şey normal. herhangi bir şey çıkmadı.
şimdi tekrar denemek istiyorum fakat korku var içimde kısmet diyorum hayırlısı diyorum.

merhaba 3 martta normal regl oldum 17 martta hafif bir iki saat süren sızıntı şeklinde çok hafif kanama oldu. (bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir şey oldu). sonra geçti. benim iki adet arası 25 gün şaşırdım hamilelik mi başka bir şey mi anlayamadım

benim regl günüm geldi bir gün geçti olmadım regl günü test yaptım negatif hala olmadım bu durumda ne olabilir hamile olma ihtimali olabilir mi

yukarda yazdığım düşükle sonuçlanan iki hamilelikte de regl gününden bir gün önce idrar testi pozitifti

Back
X