hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

sen kesin istiyorsan canım esını bıraz tart bebek olsa nasıl tebkı verr .tepkısı ıyyse hapı kullanma soylemede kullandını olmus dersın cunku dogum kontrol haplarıda kesın cozum dgıl daha gecen benım bı ark istemıyrdu hap kullanıydu ama ona agmen oldu hamıle
bu mesajım baya eskiydi sanırım çünkü aralık ayı itibariyle karşılıklı olarak istediğimize karar verdik. ama malesef henüz başarılı olamadık =( bu ay 3. ay olcak artık her anı değerlendirip dua etmeye kaldı işimiz =)

hanimlarrr selamm, aranizda yeniyim. yarın rahime sıvı verilcek, adetim kesik kesik olduğu için. adetim carsamba gunu bitti çocuk calismamiz yok ama korunmuyoruz , sabah kan testi yapilcak ama bikac gunluk olursa kanda çıkmama ihtimali var mı acaba.off aklım cok karışık yardim hanimlarrrr
genellikle ilişkiden 10 gün sonrasında çıkar diyorlar ama bazı doktorlara göre ilk bir hafta içinde belli olduğu da söyleniyor .

bu mesajım baya eskiydi sanırım çünkü aralık ayı itibariyle karşılıklı olarak istediğimize karar verdik. ama malesef henüz başarılı olamadık =( bu ay 3. ay olcak artık her anı değerlendirip dua etmeye kaldı işimiz =)
Pardon canm bn yeniyim tarihe bakmamsim bizde aralıkda karar verdik henuz bi sonuç yok malesef

bugün adet oldum üzgünüm yarın doktora gidiyorum hamile kalamadığımı söyleyeceğim belki bana da klomen verir bilmiyorum

Hayırlısı olsun üzülme geleceği günü biliodur bebiş
evet hayırlısı ama bu ay umutluydum bayağı yakı falan da yapmıştım 9. ayımız düzenli de yaptık ama bakalım sorunum da yok doktora gittim ama hayırlısı bekleyeceğiz başka çare yok

evet hayırlısı ama bu ay umutluydum bayağı yakı falan da yapmıştım 9. ayımız düzenli de yaptık ama bakalım sorunum da yok doktora gittim ama hayırlısı bekleyeceğiz başka çare yok
Oo daha erkenmiş 2 yıl olmaması normal inşallah hayırlısıyla bidahaki aya

Kizlar herkese merhaba. .. benim yarin adet olmam gerek bugun agridan duramamam lazım ama benim sadece 3 gundur sag kasigimda ara sira gelen bir agri var. Bide gaz var usutmeden mi adet olacam ondan mi bilmiyorum fakat karin agrim falan yok ne dersiniz bebis geliyor mudur

Naptın canım varmıymış
bugün bat sabah bi test yaptım hayalet gibi siliik bi çizgi çıktı umutlanamıyorum o yüzden . eşim de yarın sabah bi tane daha yaparız ona göre hareket ederiz dedi. çünkü bi kez de başka marka bi testte aynısını yaşamıştım kan verdim negatif çıkmıştı o yüzden bu sefer biraz temkinli davranıyoruz ama inşalla benimledir bebeğim =)

Kizlar herkese merhaba. .. benim yarin adet olmam gerek bugun agridan duramamam lazım ama benim sadece 3 gundur sag kasigimda ara sira gelen bir agri var. Bide gaz var usutmeden mi adet olacam ondan mi bilmiyorum fakat karin agrim falan yok ne dersiniz bebis geliyor mudur
Tabikide olabilir test yapsans canım

bugün bat sabah bi test yaptım hayalet gibi siliik bi çizgi çıktı umutlanamıyorum o yüzden . eşim de yarın sabah bi tane daha yaparız ona göre hareket ederiz dedi. çünkü bi kez de başka marka bi testte aynısını yaşamıştım kan verdim negatif çıkmıştı o yüzden bu sefer biraz temkinli davranıyoruz ama inşalla benimledir bebeğim =)
inşallsh canım adet gününde silik çıkması normal 2-3 güne belirginleşir hsberdar et bizi

Back
X