- 20 Aralık 2008
- 35
- 0
- 96
- Konu Sahibi lion mother
Buarada bir arkadaşım da demişti 3 ay adet günleri düzensizleşmiş sonra da hamile kalmış, yani olanı iyiye yoralım :)
Bence de pozitif yaklaşalım olaya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buarada bir arkadaşım da demişti 3 ay adet günleri düzensizleşmiş sonra da hamile kalmış, yani olanı iyiye yoralım :)
aynen bende öyle herşeye atlıyorum ,araştırmacı kadın doğumcu olcam nerdeyse. heleki o soğan kürü niyetli olduğum için iftar da yemek yemeden onu içmek.bide ikinci bardağı sahurda içmek tam bi kabustu. napalım dedik bebiş için katlanıcaz.ama onu içtiğim için belkide adetim geçte olsa geldi.
İnşallah canım herşey yolundadır.bnde sana yardım edeyim nasıl yapılıyor tefriciye duası kaç kere okunuyor.
Ay insallah insallah, birbirimizi kaybetmeyelim bebislerimizi alalim kucagimiza insallah![]()
canım 4444 kere okunan bi salavat beim az kaldı bitiririm sen bian önce kendine başla ben sana yardıma gelirimm ama mutlaka yap derimm nette bulamazsan yada kitaplarında falan yoksa ben sana yazarım ezberledim zaten 4444 kere olunca gerçi arkadaşlarım yardım etti öyle olmasa zordunasıl yapacağını falan bulamazsan ben sana anlatırım cnm bide küçük bi öneri incir kürünü yapma derim yumurtan fazlaymış zaten e incirde yumurta sayısını artırıyo die biliyorum benn
Su anda klimali odadayim sicak degil yani gribal enfeksiynda degil ates basti aniden olceym bi dedm 37.2 ckti.sende olcsene bi mumkunse nrmlde kac oluo vct isin smdi kac
hıı evet biliyorum canım güllü kitabımda var. yarın cuma mübarek gün bismillah diyip başlayalım . bildiğim kadarıyla başladığın bir hafta sonrası aynı gün bitirmen lazım değil mi ? sağol canım ya .mutlaka başlıyacağım insanı manevi olarak bile rahatlatıyor dualar.
saraçoğlu adet süresi 30 35 günü geçenler için incirle havuç kürünü önerdi diye deneyim dedim. sadece incirin kist oluşturduğunu okudum bende.o yüzden havuçla bir içiyorum canım
merhaba arkadaşlar bnde yeni katıldım aranızaabizde 6 aydır uğraşıyoruz ama olmuyo
hele ki korunmayı bıraktıktan sonra adetim dahada düzensizleşti (buarada ilaç faln kullanmıyordum korunmak için) sizler de korunmayı bıraktıktan sonra düzensizlik oldumu. vücut mu alışmaya çalışıyo anlamadım
![]()
kız bende seni takipteyim haarkadaşlar tefriciye okuyun nolur bebişleriniz için
buradayımmmm :) ewettt okuyalım hatta dağıtalım almak isteyenlerede :)
güllü kitabında mı varayy ne hoşsun sen ya maşallah
başla başla valla ben bi hafta falan die bişi duymadım yoruldukça bırakın die yazıyo benim kitapta ramazanda başladım hala bitmedi en önemli şey adedi ona çok dikkat et incir havuç kürünü bilmiyorum canım ama dediğin gibi sadece incir kullanımı iyi değildir belki havuçlu olunca farklıdır bende bitirdimmi haberleşelimmm tek başına zor oluyo ben zaten günde 25 falan yapıyorum oda gece yatarken 3-5 güne ben bitirim sen bana haber et ama tekrarr
ay ne bileyim güller var şifalı dualar kitabımın kapağında,güllü kitap diyoruz bizde
aldım hemen buldum,ama dediğin gibi sayısı çok önemliymiş. ne bir eksik ne bir fazla.
canım bu arada ben yatayım artık yarın iş var malum. kocişimde işten gelir birazdan .haberleşelim, oh be paylaşmak iyi geldi![]()
daha zamnın var canım 1 yıldan sonra sorun aranıyo benim eltim bi sene sonra kaldı. tabi anlıyorum hemen istiyosun sabret hiç düşünme kendiliğinden olur inşallah hayırlı haberler ver bize![]()
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
merhaba arkadaşlar bnde yeni katıldım aranızaabizde 6 aydır uğraşıyoruz ama olmuyo
hele ki korunmayı bıraktıktan sonra adetim dahada düzensizleşti (buarada ilaç faln kullanmıyordum korunmak için) sizler de korunmayı bıraktıktan sonra düzensizlik oldumu. vücut mu alışmaya çalışıyo anlamadım
![]()