- Konu Sahibi lion mother
Lütfen yardımm......????????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
Hanımlar acil yardım yarım saat önce idrar testi yaptım şu fotoya bakın dedim belki vakit geçerse kaybolur ama kaybolmadıEki Görüntüle 783945
inşallah canım,insan strese giriyor işte heleki o testi hep tek çizgi görmek![]()
Gunaydin canim...
Hayirli olsun topigin..
Kizlar hepimizin insallah en yakin zamanda bebislerimiz olur..
Bende bekliyorum ovulayson tarihimi 28inde cok zor beklemek.. :18::18::18:
Hepimize kolay gelsin..
teşekkür ederim :) günaydın tatlım.. inşallah olur kucaklarımız dolar tek ikiz üçüz ne olursa sağlıklı olsunda :) benimde adetim 28inde bakalım ne olacak inşallah hepimiz burda sevinçli haberlerimizi paylaşırız :)
Help((????????,(?((?
ayy hayirlisi bakalim ben mikmik icin bekliyorum 28ini sende bebis varmi yokmu !!
Off canim insallah hamile olursun bu ay ...
ben daha yeni ewliyim ilk bebeğimi kalp atışı olmadığından kaybettimşimdi yenisi için uğraşıyoruz inşallah olur hep beraber hamiş oluruz :)
hayırlı geceler bende 1 eylül olmamayı bekliyorum bu ay çalışmalar yoğundu ovulasyon testi kullandım 2 kere pozitif gördüm boş geçmedi yani :) birde ben temmuz 31 de kimyasal gebelik yaşadım kanamayla vücut attı çalışmalara devam 5 yaşında tedaviyle hamile kaldığım bir oğlum var ( ALLAH bağışlarsa) yaşım 35 2. bebek istiyorum umarım tekrar tedaviye gerek kalmaz .
evet yeni evliymisin gordum..
Kac yasindasin..
Gecmis olsun ilk bebis icin.; insallah bunu kucagina alirsin..
ay ne bileyim güller var şifalı dualar kitabımın kapağında,güllü kitap diyoruz bizde
aldım hemen buldum,ama dediğin gibi sayısı çok önemliymiş. ne bir eksik ne bir fazla.
canım bu arada ben yatayım artık yarın iş var malum. kocişimde işten gelir birazdan .haberleşelim, oh be paylaşmak iyi geldi![]()
kızlar ben foruma yeni katıldım her gebelikte aynı belirtiler mi olur biliniz var mı
Allah razı olsun Allah kimseye yaşatmasın o acıyı :/ bu ayın 28inde 18 bitiyo işte :)
göğüslerim acıyo karnımın altı ağrıyo 3 gün gecikti adetim test yaptım sabah pozitif bilemediimm çok heyecanlıyım yarın kan testi yaptırıp netleştiricem inşallaaahhhh
Evet canim amin..
Aman kiz daha gencsin sen ( bende 23 o kadar yasli degilim..)
yeni evli.. ohh vallaha hazir hisediyosaniz kendinizi hic durmayin calisin calisin..
daha zamnın var canım 1 yıldan sonra sorun aranıyo benim eltim bi sene sonra kaldı. tabi anlıyorum hemen istiyosun sabret hiç düşünme kendiliğinden olur inşallah hayırlı haberler ver bize![]()