hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)

Gunaydin canim...
Hayirli olsun topigin..

Kizlar hepimizin insallah en yakin zamanda bebislerimiz olur.. :49::49::49:

Bende bekliyorum ovulayson tarihimi 28inde cok zor beklemek.. :18::18::18:

Hepimize kolay gelsin..

Son düzenleme:
inşallah canım,insan strese giriyor işte heleki o testi hep tek çizgi görmek :43:

haklısın ama strese girince herşey daha kötü oluyo en azından pozitif olalım yenilmeyelim vücudumuza bizi kandırmasın adetimiz geçmedende test yapmayalım :) gelecek çift çizgi Allahın izniyle :16:

Gunaydin canim...
Hayirli olsun topigin..

Kizlar hepimizin insallah en yakin zamanda bebislerimiz olur.. :49::49::49:

Bende bekliyorum ovulayson tarihimi 28inde cok zor beklemek.. :18::18::18:

Hepimize kolay gelsin..

teşekkür ederim :) günaydın tatlım.. inşallah olur kucaklarımız dolar tek ikiz üçüz ne olursa sağlıklı olsunda :) benimde adetim 28inde bakalım ne olacak inşallah hepimiz burda sevinçli haberlerimizi paylaşırız :)

teşekkür ederim :) günaydın tatlım.. inşallah olur kucaklarımız dolar tek ikiz üçüz ne olursa sağlıklı olsunda :) benimde adetim 28inde bakalım ne olacak inşallah hepimiz burda sevinçli haberlerimizi paylaşırız :)

ayy hayirlisi bakalim ben mikmik icin bekliyorum 28ini sende bebis varmi yokmu !!
Off canim insallah hamile olursun bu ay ...

Son düzenleme:
ayy hayirlisi bakalim ben mikmik icin bekliyorum 28ini sende bebis varmi yokmu !!
Off canim insallah hamile olursun bu ay ...

ben daha yeni ewliyim ilk bebeğimi kalp atışı olmadığından kaybettim :( şimdi yenisi için uğraşıyoruz inşallah olur hep beraber hamiş oluruz :)

ben daha yeni ewliyim ilk bebeğimi kalp atışı olmadığından kaybettim :( şimdi yenisi için uğraşıyoruz inşallah olur hep beraber hamiş oluruz :)

evet yeni evliymisin gordum..
Kac yasindasin..
Gecmis olsun ilk bebis icin.; insallah bunu kucagina alirsin..

hayırlı geceler bende 1 eylül olmamayı bekliyorum bu ay çalışmalar yoğundu ovulasyon testi kullandım 2 kere pozitif gördüm boş geçmedi yani :) birde ben temmuz 31 de kimyasal gebelik yaşadım kanamayla vücut attı çalışmalara devam 5 yaşında tedaviyle hamile kaldığım bir oğlum var ( ALLAH bağışlarsa :nazar:) yaşım 35 2. bebek istiyorum umarım tekrar tedaviye gerek kalmaz .

İnşallah gelmez kırmızılar :) inşallah aynı şeyi yaşamazsın Allah oğlunu bağışlasın en kolay yoldan ona kardeş nasip etsin hayırlı haberlerle gel inşallah 1inde :16:

:9::9: ay ne bileyim güller var şifalı dualar kitabımın kapağında,güllü kitap diyoruz bizde :D aldım hemen buldum,ama dediğin gibi sayısı çok önemliymiş. ne bir eksik ne bir fazla. :34:
canım bu arada ben yatayım artık yarın iş var malum. kocişimde işten gelir birazdan .haberleşelim, oh be paylaşmak iyi geldi :kkk:

cnm ben onu okumuştum çok istediğim bişey vardı 3.5 gnde tamamlanmıştı sadece300 tanesini arkadaşlarım okumuştu.çok kuvvetli bi dua.valla çocuk için okusak ne güzel olur.toplansak herkes 2oo tane alsa her gün okunur.alıştıntınmı yarım saat 1 saatte biter 200 tane bence forum açalım bunun için çocuk isteyenlere okunsun.ben yeniyim ama nasıl açacağımı bilmiorum.toplanırız her gün birisi için okuruz.

kızlar ben foruma yeni katıldım her gebelikte aynı belirtiler mi olur biliniz var mı

değişir canım bazıları hiç belirti bile yaşamaz. ama genel olarak mide bulantısı baş dönmesi halsizlik göğüslerde hassasiyet olur

Allah razı olsun Allah kimseye yaşatmasın o acıyı :/ bu ayın 28inde 18 bitiyo işte :)

Evet canim amin..

Aman kiz daha gencsin sen ( bende 23 o kadar yasli degilim..:40::40:)
yeni evli.. ohh vallaha hazir hisediyosaniz kendinizi hic durmayin calisin calisin..

göğüslerim acıyo karnımın altı ağrıyo 3 gün gecikti adetim test yaptım sabah pozitif bilemediimm çok heyecanlıyım yarın kan testi yaptırıp netleştiricem inşallaaahhhh

hadi inşallahhh bizede haberlerini ver inş hamişsindir ayağını sürterek gel darısı bize :16:

Meraba kızlar bende 9 Eylül gibi bekliyorum bu ay rahim filmi çekindim pazartesi günü
.. gece çalışmalara başladık bugün ve yarın da çalışma yapcaz inş yumurtlamayı yakalayabilirim ve ayrıca 9 Eylül evlilik yıldönümümüz inşallah bebeğim hediye olarak anne ve babasına gelir...banada dua edin 1 yıldır istiyoruz

Evet canim amin..

Aman kiz daha gencsin sen ( bende 23 o kadar yasli degilim..:40::40:)
yeni evli.. ohh vallaha hazir hisediyosaniz kendinizi hic durmayin calisin calisin..

evet abla daha küçüğüm :P sende pek büyük değilsin Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin :) valla çok istiyoruz bende eşimde hele o çok düşkün çocuklara baya yıprandı öncekinde çok üzüldü o yüzden hemen olsun istiyorum Allahın izniyle :)

Yaa kızlarr birseyı cok merak edıyorum ama cevabını hıc bıryerde bulamıyorum lutfen bana yardımcı olurmusunuz ben ayın 17 sınde ilişkiye girdim adetımde ayın 28 ınde yanı bu yakın zamanda hamıle olup olmadıgım belli olurmu cok cocuk ıstıyorum ınsallah allah her ısteyene hayırlı bır evlat verır.

daha zamnın var canım 1 yıldan sonra sorun aranıyo benim eltim bi sene sonra kaldı. tabi anlıyorum hemen istiyosun sabret hiç düşünme kendiliğinden olur inşallah hayırlı haberler ver bize :16:

biz de alti aydır deniyoruz. denemeye başladigimiz ikinci ay hayatımda ilk defa adetim 10 gün gecikti. kesin hamileyim dedim psikolojik olarak bütün belirtileri gösterdim. kan testi negatif cıktı. doktora gittim. doktorum stres yapmissin ondan gecikmiş dedi. doktora gittikten sonra adetim geldi.
stres yapmamak en doğrusu ve insanın elinde değil...

Hepinize merhaba :) aranıza yeni katıldım . 2 aylık evlıyım ve bende bebek sahıbı olmak ıstıyorum kızlar :emir_bebek: . Ama hormonal problemlerımden dolayı adet görmuyordum yaklasık 11 aydır Diane 35 kullanıyorum. Yumurtalıklarım ne durumda acaba ılacı bıraksaamı dusuncelerındeyım. Doktora gıtmeyede korkuyorum tedavı olman gerekıyor derse cocuk ıcın . Bu konuda bi fikri olan varmı ?:44:

Back
X