- Konu Sahibi lion mother
rica ederim canım . Allah razı olsun . hayırlı haberlerle gel emi bizede dua et![]()
tamamm canım ayın 28 ınden sonra sıze haber verıcem ınsallahhh o guzel haberı sızlerle paylasırım.dualarım sızınle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim canım . Allah razı olsun . hayırlı haberlerle gel emi bizede dua et![]()
tamamm canım ayın 28 ınden sonra sıze haber verıcem ınsallahhh o guzel haberı sızlerle paylasırım.dualarım sızınle
nasıl yani nasıl bakcaz![]()
parmağını sokuomuşsun et gelirse hamlie dailmişsin boşluk varsa hamileymişsin.ama ben rahim ters döner falan die duydum o yzden vajina ağzından anlıorum çok az tutunca orası sert oluo regli yakınken.şöle bişeede var ilişkiye giriosun koca şey dönmüo parmkta nasıl dönüo bilmiorum.tuvalete oturarak yapıomuşsun.bak istiosan bu sitedeydi google a yaz çıkar
ayyyyy cok korkunc görünüyorr hayattaa sokamam pamagımı falannn :) beklerimm daha ıyııı yada bakmakla anlasılmazmı acabaa![]()
merhaba canım hoşgeldin aramıza. inşallah vardır hadi test yapta bizide umutlandır bizede dua et inşallah :)
parmağını sokuomuşsun et gelirse hamlie dailmişsin boşluk varsa hamileymişsin.ama ben rahim ters döner falan die duydum o yzden vajina ağzından anlıorum çok az tutunca orası sert oluo regli yakınken.şöle bişeede var ilişkiye giriosun koca şey dönmüo parmkta nasıl dönüo bilmiorum.tuvalete oturarak yapıomuşsun.bak istiosan bu sitedeydi google a yaz çıkar
hoşbulduk :) pazartesiye kadar bekliim diyorum ya evde test beni hep yanıltıyo ama çoook istiyorum inş tutmuştur![]()
ya kızlar benmde psikolojim bozuluodu tek çzgiyi görnce.2-3 ay önce bu sitede okumştm rahim aşağı iniyorsa regli olmadan 1 ya da 2 gn önce ya da işte sertlik varsa hamile deilmişsin.ben öle anlıorum artık.vajina ağzına parmağımı götürüorum setse heh diorm bu ayda tutöadı:))))
cnm ben onu okumuştum çok istediğim bişey vardı 3.5 gnde tamamlanmıştı sadece300 tanesini arkadaşlarım okumuştu.çok kuvvetli bi dua.valla çocuk için okusak ne güzel olur.toplansak herkes 2oo tane alsa her gün okunur.alıştıntınmı yarım saat 1 saatte biter 200 tane bence forum açalım bunun için çocuk isteyenlere okunsun.ben yeniyim ama nasıl açacağımı bilmiorum.toplanırız her gün birisi için okuruz.
benimde 5nci ayım canım aynen bu durumdayım çok düzensizleştii![]()
cnm ben onu okumuştum çok istediğim bişey vardı 3.5 gnde tamamlanmıştı sadece300 tanesini arkadaşlarım okumuştu.çok kuvvetli bi dua.valla çocuk için okusak ne güzel olur.toplansak herkes 2oo tane alsa her gün okunur.alıştıntınmı yarım saat 1 saatte biter 200 tane bence forum açalım bunun için çocuk isteyenlere okunsun.ben yeniyim ama nasıl açacağımı bilmiorum.toplanırız her gün birisi için okuruz.
Ben okudum bu duayı annemle beklemedeyim şuan yumurtlama dönemine girdim inşallah bu ay tutar evlilik yıldönümü yaklaştı o gün Kırmızılarında günü keşke kırmızılar yerine bebeğim gelse
Canım bende Haziran'da evlendim Ağustos'ta bebek için çalıştık 6 Ağustos ve 10 Ağustos şüphelendiğim tarihler yarın kan tahlili yaptırıcam inş hayırlısıyla hamileyimdir dua edin hayal kırıklığına uğramayım belirtilerim şöyle 2 haftadır göğüslerim feci şişti uçları ağrıyo ve uçlarının rengi koyulaştı başım çok ağrıyo kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo (biliyorum mide bulantısı. İçin erken olduğunu) idrar testi yaptım negatif çıkan çizginin yanında pozitif olması gereken yer pembe oluyo yani öbür çizginin renginde ama çizgi şeklinde değil inş hayal kırıklığına uğramam
Allah gönlüne göre versin canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruzz![]()
Çok üzgünüm benim adetim dğzensiz olur 22 ila 28 günde bir bugün 25. Günüm kan testim negatif çıktı bi hafta sonra hala adet olmazsam yeniden baktıracam :'43:
stres yapıyoruz diye mi oluyor,yoksa bebek arıyo derlermiş eskiler ondan mı oluyor anlamadım gitti şu işi :26: böyle olunca da nezaman yumurta çatlıyor günüde ayarlayamıyorum. göğüslerim şiş bekliyorum ya bebik gelicek ya kırmızılar![]()