hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

amin inş cümlemize nasip etsin sağlıklı sıhatli evlatlar doğurmayı. rabbim sana da tattırsın o duyguyu en kısa zamanda yaşadığım en güzel duygu kalp atışını duyduğum andı dilerim en kısa zamnda sende yasarsın o anı umudunu kaybetme hiç bizaman iyi haberlerini bekliycem.:54::emir_bebek
çatlatma iğnesi oldum geçen ay.aman o ne ağrısı 2-3 gün çözemedim.aşırı gaz vardı ve de kasıklarım ağrıyodu.1inde adet olmam gerekiodu.doktor öyle demişti.pko vardı bende.yumurta oluşunca çatlatma iğnesi oldum.bu sabah test yaptım yine negatif.ümitlenmiştim oysaki.kanda çıkar mı acaba ne biliyim göğüslerimde hafiften ağrımaya başlamıştı.2yumurtam vardı 18 mm. napcamı bilmiyorum.yardım edin lütfen

bilmiyorum oglumu okula goturmeden kontrol edeyim dedim biraz kanama olmustu simdi yoldayim eve gidip yatcam... ben hic erken olmam bikac gun gecer gunum yani 3 gun var daha ve ben hep yatak dosek yatarim sancili olur suan hic agri yok...
onceki hamileligim 9 ay kanamali yatarak gecti...
Hakkımızda hayırlısı olsun sanırım bende olucam adet belirtilerim başladı gibi

3 gündür belimde müthiş bi ağrı var idrarimda çok koyulasti sürekli uyuyorum gecede hortlak gibi dolaşıyorum. Ayaklarim ve bacaklarimda çok ağrıyo 1 yıllık evliyim adetimde hic düzenli olmadı hanimlar acabami diyorum lütfen akıl verinnnnnn !!!!!!!!

3 gündür belimde müthiş bi ağrı var idrarimda çok koyulasti sürekli uyuyorum gecede hortlak gibi dolaşıyorum. Ayaklarim ve bacaklarimda çok ağrıyo 1 yıllık evliyim adetimde hic düzenli olmadı hanimlar acabami diyorum lütfen akıl verinnnnnn !!!!!!!!

gunun gectiyse test yap bu belirtiler yeterli degilki...

yaa kızlar yumurtlamadan anlayan varmı benim hesaplamalarda 4 ekimi gösterio bgn 2 derece ateşim ykselmiş yumurtladımmı ben şimdi geçtibu ay bekliodm bnde 4 ekmi yapmıodm bişii

ben dayanamadım test yaptım negatif ümidimi yitirdim bu aylık inşallah birdahaki ay Allah'ın izniyle

kiz niye acele ediyonnn :) daha 3 gunumuz var yaaa belki sende gec dollenme oldu ?
umudunu yitirme lutfen benimde dolapta duruyo test yapip umudumu kaybtmek istemiyorum sadece su lekelenmeler en son 7 sene once ogluma hamileyken yasamistim simdi bidaha oluyo eger varsa yine dusuk tehlikeli bi hamilelik yasiycam :(

Back
X