hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Eveeet sonunda 8i oldu. Tabi ben dayanamayıp daha 7 de doktora gittim. Hamilelik yokmuş. Testte negatif çıktıç 0,21 .
Ama göğüslerim ilk defa bu kdr acıyor. Yanıyor sanki. Dr bu önümüzdeki ay olmazsa tedaviye başlıyacağım dedi. Ama bu göğüs ağrısı neden ? Alllah allahhhh . Bugün olurumda kurtulurum inşallah acabalardan. Varsada biran önce mutlu haberi alayım inşallah.

Ne kadar gecikti reglin?

merhaba kızlar,

bu konuda tecrübesi olanlar yardım edebilir mi?

gebelik kan tahlilinde ne zaman çıkar? ve sağlık ocağından yaptırabiliyor muyuz?

adetime 10 gün var ama bu ay ov. testleriyle denedik çok merak ediyorum.

kızlar bi de ultra erken gebelik testleri var. onlarla gebe kaldığını öğrenen var mı?

merhaba kızlar,

gebelik kan tahlilinde ne zaman çıkar? ve sağlık ocağından yaptırabiliyor muyuz?

kızlar bi de ultra erken gebelik testleri var. onlarla gebe kaldığını öğrenen var mı?

Özelde 1 bçk saat sonra çıkıyor. s.ocağında ertesi gün. hastanedede ertesi gün.

merhaba kızlar,

Bu kadar erkenden sonuç alamama ihtimalin çok yüksrk. Braz daha beklemen daha iyi olur canım

Ağzından bal damlıyor. Henüz tık yok. Hayırlısı bakalım :27:

Benim daha 3 günğm var. Ben de çok heyecanlıyım. İnşallah olmam şimdilik göğüslerim regl öncesinden daha çok şişti ve acıyor, başla da bişey yok. Biz eşimle 16sına kadar beklemeye karar verdik. İkimizin de dığum günü, hediye gibi olsun olacaksa diyoruz

Bide öle cok önemswmedi doktor,beni cok rahatsız eden bi akıntıda deildi öle koyu renk rahatsız edici bişi olmamıştı

gebe kalmaya engel değil akıntı gelmesi ama akıntı devam ederken gebe kalırsan 9 ay boyunca feci iltihaplanmalar yaşarsın ve ilaç ta kullanamazsın ayrıca bebeğe de zarar veriyor bebekten öteye senin doğurganlığını azaltıyor. spermler iltihaba da takılıyor geçemiyor. bunu da dr söylemişti. velhasıl bazı doktorlar artık hasta görmekten bıkmış yaz reçeteyi gönder yapıyorlar bende aynı şeyleri yaşadım ilk gittiğim dr önemsemedi akıntıyı bi şey olmaz dedi ve sürekli belim kasıklarım ağrıyordu başka dr a gittim bu akıntı yüzünden dedi ve fitil kullandım hemen geçti bence ihmal etme önce sen sağlıklı olmalısın ki bebeğin de sağlıklı olsun

Selam canım nerelerdesın ya gelmıyormusun buralara

canım benm kusura bakma haklısın uzun suredr gremedm siteye tatilden sonra grmek istemedm aslnda bliosun kafaya takıodum cok cocuk muhabbetnı buraya grdkce dha cok aklıma geliyor oyuzden :) sen naptın durumlar nasıl degısıklıkler var mı

gebe kalmaya engel değil akıntı gelmesi ama akıntı devam ederken gebe kalırsan 9 ay boyunca feci iltihaplanmalar yaşarsın ve ilaç ta kullanamazsın ayrıca bebeğe de zarar veriyor bebekten öteye senin doğurganlığını azaltıyor. Spermler iltihaba da takılıyor geçemiyor. Bunu da dr söylemişti. Velhasıl bazı doktorlar artık hasta görmekten bıkmış yaz reçeteyi gönder yapıyorlar bende aynı şeyleri yaşadım ilk gittiğim dr önemsemedi akıntıyı bi şey olmaz dedi ve sürekli belim kasıklarım ağrıyordu başka dr a gittim bu akıntı yüzünden dedi ve fitil kullandım hemen geçti bence ihmal etme önce sen sağlıklı olmalısın ki bebeğin de sağlıklı olsun

benımde akıntım ve yanmam vardı fitil ve antıbytk kullandımm akıntım durdu ama hala acayıp yanmam var bu gebe kalmama engelmii yada kalabılırmıyımmm

gebe kalmaya engel değil akıntı gelmesi ama akıntı devam ederken gebe kalırsan 9 ay boyunca feci iltihaplanmalar yaşarsın ve ilaç ta kullanamazsın ayrıca bebeğe de zarar veriyor bebekten öteye senin doğurganlığını azaltıyor. spermler iltihaba da takılıyor geçemiyor. bunu da dr söylemişti. velhasıl bazı doktorlar artık hasta görmekten bıkmış yaz reçeteyi gönder yapıyorlar bende aynı şeyleri yaşadım ilk gittiğim dr önemsemedi akıntıyı bi şey olmaz dedi ve sürekli belim kasıklarım ağrıyordu başka dr a gittim bu akıntı yüzünden dedi ve fitil kullandım hemen geçti bence ihmal etme önce sen sağlıklı olmalısın ki bebeğin de sağlıklı olsun

Haklısın canımm cok saol ilgilendiğin için..şimdi benim yumurtlama günümdü bgn ve eşim şehir dışına cıktı sbh bizde 5te uyandıkk :)) neise şimdi ben bu ilacı araştırdım ilk 3ay cok tehlikeliymiş,bat 23 ekim,ya regl olmazsam ve o zarar verirse bide başka ihtimal onun yüzünden hamileliğe engel olursa.oyüzden en azından şu regli beklicem mecburen :(

benımde akıntım ve yanmam vardı fitil ve antıbytk kullandımm akıntım durdu ama hala acayıp yanmam var bu gebe kalmama engelmii yada kalabılırmıyımmm

Haklısın canımm cok saol ilgilendiğin için..şimdi benim yumurtlama günümdü bgn ve eşim şehir dışına cıktı sbh bizde 5te uyandıkk :)) neise şimdi ben bu ilacı araştırdım ilk 3ay cok tehlikeliymiş,bat 23 ekim,ya regl olmazsam ve o zarar verirse bide başka ihtimal onun yüzünden hamileliğe engel olursa.oyüzden en azından şu regli beklicem mecburen :(

kızlar selam
CECE öncelikle hiç bir fikrim yok tatlım bi doktora görün istersen bir de sürekli mi yanma var eğer ilişkide falan zorlanıyorsan o zamanlar benimde yanma oluyor. sebebini bilmiyorum bir de antibiyotik oradaki zararlı bakterileri yok etmek için veriyor doktorlar ama aynı zamanda iyi bakterileri de öldürüyor kuruluktan da olabilir diye düşündüm. almanyada bi yakınım oraya yoğurt sür demişti bana prebiyotik bakteriler vücudumuz için çok iyi bi dene istersen bi zararı olmaz. yoğurdu biraz içerilere de sür ama çok içeri gitme sonra 20dk falan bekle yıka ama sabunla değil boş su ile. bana da haber ver merak ederim ama gidebiliyorsan bence hemen doktora git en iyisi tabii

Sweetgirl selam anca girebildim nete canım doktoruna danış derim. ama için nasıl el veriyorsa öyle de hareket et neticede yaptığın her ne ise içine sinmeli eğer pişman olacaksan yapma her ne olursa olsun.. yalnız çok fazla gebeliğe kanalize olmayın ben çok iyi bir doktora gittim dünya paralar bayılıp. doktor bana gebe kalmak için yatağa giriyorsan bu iş olmaz dedi beynimiz ve bilinçaltımız kendini rahat hissettiğinde yumurta salınımı yapıyor bunu da bizdeki kadınlık hormonları sağlıyor yani.. kısaca çok odaklanırsan olmaz rahat bırak kendini.. eşini de bu konuyla yıpratma biz yaptık çünkü çok yaralandık.. dilerim hepimizin hakkında hayırlısı olur
bende zamanında çok acele ettim ve 2 aylık gebeyken kalbi durdu kürtaj oldum çok acele ettim ve hayırlısı değilmiş diyorum artık sizlerde dikkatli olun

kızlar selam
CECE öncelikle hiç bir fikrim yok tatlım bi doktora görün istersen bir de sürekli mi yanma var eğer ilişkide falan zorlanıyorsan o zamanlar benimde yanma oluyor. sebebini bilmiyorum bir de antibiyotik oradaki zararlı bakterileri yok etmek için veriyor doktorlar ama aynı zamanda iyi bakterileri de öldürüyor kuruluktan da olabilir diye düşündüm. almanyada bi yakınım oraya yoğurt sür demişti bana prebiyotik bakteriler vücudumuz için çok iyi bi dene istersen bi zararı olmaz. yoğurdu biraz içerilere de sür ama çok içeri gitme sonra 20dk falan bekle yıka ama sabunla değil boş su ile. bana da haber ver merak ederim ama gidebiliyorsan bence hemen doktora git en iyisi tabii

Sweetgirl selam anca girebildim nete canım doktoruna danış derim. ama için nasıl el veriyorsa öyle de hareket et neticede yaptığın her ne ise içine sinmeli eğer pişman olacaksan yapma her ne olursa olsun.. yalnız çok fazla gebeliğe kanalize olmayın ben çok iyi bir doktora gittim dünya paralar bayılıp. doktor bana gebe kalmak için yatağa giriyorsan bu iş olmaz dedi beynimiz ve bilinçaltımız kendini rahat hissettiğinde yumurta salınımı yapıyor bunu da bizdeki kadınlık hormonları sağlıyor yani.. kısaca çok odaklanırsan olmaz rahat bırak kendini.. eşini de bu konuyla yıpratma biz yaptık çünkü çok yaralandık.. dilerim hepimizin hakkında hayırlısı olur
bende zamanında çok acele ettim ve 2 aylık gebeyken kalbi durdu kürtaj oldum çok acele ettim ve hayırlısı değilmiş diyorum artık sizlerde dikkatli olun

Canım benimm cok geçmiş olsunn :(( ya aslında bnm daha belli bi doktorum yok tam olarak başlamadıkta bu işlere,daha önce hiç kadın doğuma gitmedim bi baktıraım demiştm doktoruda pek beğenmedm acıkcası medicalparka ve ege üniversitesine bi gideim diorum,bide cok haklısın o konuda cocuk yapmak için o yataga yatmıcaksn bizimki bgn öle oldu ama o gittiği için şansımızı denedik sadece normalde pek düşünmemeye çalışıoruz akışına bırakmak lazımm..ben regli beklicem sanırım içine sinmicek yoksa..bu ay karambole gitti ztn bzm..bide bnm bgn yumurtlama günüm yaa sabahtan beri sağ kasığım inanılmaz agrıo oyüzden olabilirmi??

yoo 3 ay korun dedi ama korunmadım :) çünkü etrafımda hiç korunmadan sağlıklı doğuranda var korunup yine aynı şeyleri yaşayanda var hem kontrole gittiğimde temizlenmiş rahim dedi bende korunmadım :) sen iyiki korunmuşsun ama sorununu atlatmışsın çok şükür :) hayırlı haberlerini bekliyoruz bebişin gelsin Allahın izniyle keseye :16:

merhabalar.. bende 12 ağustosta düşük yaptım ve kürtaj oldum.. Dr bizede 3 ay korunma önermişti ve ben zaten tam 12 ayda zor hamile kalabilmiştim.. Dr a bunu söyleyince 1 kere adet ol sonra çalşmalara başla dedi.. Bana kalsa ben hiç korunmayacaktım ama enfeksiyon durumuna karşı 1 ay bekledik.. Hamile kalmadan önce adetim 30 günde fln olurdu. Ama kürtajdan sonra 28. günde adet oldum. Ve sonrasında da korunmadık. ben her ihtimale karşı adet tarihimi 30 güne göre düşündüğümde yarın büyük gün demek oluyor :)) kızlar ltf dua edin hamile olmuş olayım.. Birde 3 gün önce 1- 2 damla kanama oldu ama çamaşırı kirletecek derecede değil. Peçeteyle anladım. Sonrasında olmadı. İlk hamileliğimde de öyle olmuştu yerleşme kanamasıymış. İnşallah bu da öyledir. Sizin duaız kabul olur şimdi bana da dua edermisiniz ?

Canım benimm cok geçmiş olsunn :(( ya aslında bnm daha belli bi doktorum yok tam olarak başlamadıkta bu işlere,daha önce hiç kadın doğuma gitmedim bi baktıraım demiştm doktoruda pek beğenmedm acıkcası medicalparka ve ege üniversitesine bi gideim diorum,bide cok haklısın o konuda cocuk yapmak için o yataga yatmıcaksn bizimki bgn öle oldu ama o gittiği için şansımızı denedik sadece normalde pek düşünmemeye çalışıoruz akışına bırakmak lazımm..ben regli beklicem sanırım içine sinmicek yoksa..bu ay karambole gitti ztn bzm..bide bnm bgn yumurtlama günüm yaa sabahtan beri sağ kasığım inanılmaz agrıo oyüzden olabilirmi??

Göztepe medicalpark çok iyi bu konuda sigortan varsa muayene 115tl yoksa 150tl.
bana da annem git demişti gebe kalmadan önce sonra gittim akıntının farkında bile değilmişim dr anlattı hemen tedaviye başladık
bana kalırsa illa da doktorun olacak diye bi şey yok (benim de düzenli bi doktorum yok) ama iltihabı durdur öncelikle..
tabii tüm fırsatları değerlendirmek gerek.. dilerim hemen olur sağlıklı güzel bir bebeğin..

Back
X