hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

aranıza yeni katıldım hamile kalamıyorum :( 6 aydır deniyoz ama basaramıyoz :(

canım benim seni en iyi anlayan benim ben 4 ay ugrasın sonuda hamile kaldım hemde ikiz ama 2 aylıkken kalpleri durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi tekrar çalışmalara başladık 1 ay geçti tık yok:(
ben geçen hamileliğimde bal çörek otu ve tarçın yedim ve yediğim ay hamile kaldım ama geçen ayda yedim kalamadım bu ay yine deneyecem inş kalırım ben bunları yaptım sende bir dene istersen

ben aranıza yeni katıldım. bende artık hamile olduğumu öğrenmek istiyorum.inş olur sizinde bana yardımcı olmanızı isityorum çocuk düşünmeye başldıktan sonra 1 hafta içerisinde kasıklarım ve karnım çok ağrıdı şu an ağrı yok 5 gün kaldı 5 gün sonra regl olmazsam inş olacak.gögüslerimde şişme var koyulaştı. ilk test yaptığımda ben de de negatif çıktı. sizde de aynı durum oldu mu

Göztepe medicalpark çok iyi bu konuda sigortan varsa muayene 115tl yoksa 150tl.
bana da annem git demişti gebe kalmadan önce sonra gittim akıntının farkında bile değilmişim dr anlattı hemen tedaviye başladık
bana kalırsa illa da doktorun olacak diye bi şey yok (benim de düzenli bi doktorum yok) ama iltihabı durdur öncelikle..
tabii tüm fırsatları değerlendirmek gerek.. dilerim hemen olur sağlıklı güzel bir bebeğin..

Amin canımm cümlemize inşallahh..izmirdeim canımm karşıyakada medicalpark var oraya gideim diorym,benim gitceğim hastanenin kardiyolojisininde cok ii olması gerekio kapak rahatszlığm var bnm..Allahımm hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhh

ben aranıza yeni katıldım. bende artık hamile olduğumu öğrenmek istiyorum.inş olur sizinde bana yardımcı olmanızı isityorum çocuk düşünmeye başldıktan sonra 1 hafta içerisinde kasıklarım ve karnım çok ağrıdı şu an ağrı yok 5 gün kaldı 5 gün sonra regl olmazsam inş olacak.gögüslerimde şişme var koyulaştı. ilk test yaptığımda ben de de negatif çıktı. sizde de aynı durum oldu mu

öncelikle hoşgeldin canım ben o testlerle 3 gün kala adetime öğrenmiştim gebe olduğumu çok silik çıkmıştı ama testi yapıp hemen sonucu beklemek 20 dk aralığında olmalı yeni gebeliklerde şıp diye hemen göstermiyor
biraz da senin belirtiler psikolojik olabilir ben şu an gebe değilim ama 1 yıldır her ay aynı şeyleri hissediyorum her ay bu umutla yaşıyorum yok karnım ağrıdı göğsüm şişti falan filan.. demek istediğim bu bebek işi kimisinde 1 seferde kimisinde 100 seferde denk geliyor o yüzden çok kendini şartlama.. ben burada psikolojisi yüzünden 2 ay adet olmayan ve tüm hamilelik belirtilerini yaşayanları okudum o yüzden kasma canım benim..

Amin canımm cümlemize inşallahh..izmirdeim canımm karşıyakada medicalpark var oraya gideim diorym,benim gitceğim hastanenin kardiyolojisininde cok ii olması gerekio kapak rahatszlığm var bnm..Allahımm hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhh

geçmiş olsun kalp kapaklarında mı sıkıntı? bu arada ahh ahhh kalbimden vurdun beni İzmir dedin ben bittim çok seviyorum o namussuz şehri :) alsancak ta ölebilirim adeta bir de anılarım var kıbrıs şehitler sokağında tabii kocamla nişanlıydık kaçar kaçar giderdik aah ahh

canım benim seni en iyi anlayan benim ben 4 ay ugrasın sonuda hamile kaldım hemde ikiz ama 2 aylıkken kalpleri durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi tekrar çalışmalara başladık 1 ay geçti tık yok:(
ben geçen hamileliğimde bal çörek otu ve tarçın yedim ve yediğim ay hamile kaldım ama geçen ayda yedim kalamadım bu ay yine deneyecem inş kalırım ben bunları yaptım sende bir dene istersen

Hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim de bebeğimin kalbi durdu 2 aylıkken.. bizde deniyoruz şimdi olmuyor hele geçen 2 ay bildiğin aralıksız çalıştık keçiboynuzu pekmezi ıvır zıvır denemediğimiz nane kalmadı dr a gittim herşey yolunda dedi. sen kafaya taktıkça da olmayacak dedi :( o yüzden rahat bıraktım kendimi şimdi yapmıyoruz bile o işi çünkü bıktık çocuk odaklı birbirimize yanaşmaya kaç aydır. velhasıl neden yazıyorum canım bu kürler cidden işe yaramıyor.. hepsi bir tesadüf çünkü
1. ömrün boyunca vücudundan salacağın yumurtaları teeee annenin karnındayken alıyorsun ve bunları çoğaltmak azaltmak mümkün değil
2.dünyada hiç bir besin ya da ilaç yumurta çoğaltmaz tam tersi azaltan ve yok edenler mevcut
3.sen ne yaparsan yap hormonların karar verir hangi gün yumurta bırakacağına ortalama 28 günde sadece 24 saat yaşayabilecek 1 yumurta bırakırsın şansı varsa yumurtanın yumurta daha salınmadan tüplerde bekleyen spermler yumurta atılır atılmaz (halk arasında yumurta çatlar çatlamaz) onu döller. yumurta salındıktan sonra ilişkiye girsen de spermin rahimden tüplere ulaşması 10 saat ee bizim yumurta da 24 saat yaşıyor ki bu en kaliteli yumurta varsayımı.. ne ara buluşacaklar da döllenecek
4.sağlıklı bir kadın ömrü boyunca 400 tane sağlıklı yumurta salabilir.
umarım bu bilgiler biraz da olsa yardımcı olur bu arada soğan kürü ya da diğer kürler rahmi temizlediği (iltihap akıntı vb) için sperm yumurtaya daha kolay varır ve kolay hamilelik dedikleri oluşur yani kürler size yumurta yaptırmaz

tabi ki haklısın ancak ben bu belirttileri erkenden yaşamadım benm adet olmadan 3 gün önce olurdu .ancak şu an bişey yok adetime 5 gün kaldı sen neler hissettin kaç gün önce yaptın testi ilk doktora ne zaman gittin

Hamile olma olasiligin var bence. Bende de ayni semptomlar oldu. Agrim olmadi ama cok gazim vardi ve goguslerim sisti. Adet olmana bir iki gun kala test yaparsan cikabilir belki. Ama tabi cok umutlanmamak en iyisi.. Kahve ve cayi kesmeni oneririm.

adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım dayanamadım negatif çıktı ultrasonda da da bakıldı kese falan görünmedi ve bugün hastalığım 2 gün gecikti hamile olmayı çok istiyorum ama tabiki de hayırlısı diyorum.

:32:
geçmiş olsun kalp kapaklarında mı sıkıntı? bu arada ahh ahhh kalbimden vurdun beni İzmir dedin ben bittim çok seviyorum o namussuz şehri :) alsancak ta ölebilirim adeta bir de anılarım var kıbrıs şehitler sokağında tabii kocamla nişanlıydık kaçar kaçar giderdik aah ahh

Bnde izmiri coookkk seviyorum canımmm :)) başka bi şehirde yapamam heralde ben :)) anilarınızı tazeleyin bnce en yakın zamanda izmire gelerek :))
Saol canım eet kapak rahatsızlığım var doktorum çocuğu cok geciktirmesen ii olur dedi daha snra izin vermeyebilirm dedi oyüzden bizde yapmaya karar verdik

Kızlaaarr nerdesinizzzz. :20:
Benim kasıklarım 2gündür agrıo yaa çarşamba yumurtlama günümdü yaa oyüzden ağrı yaparmı??yoksa üşüttümmü acaba :50:

Tabi canım haklısın ama ilk defa böyle bişey oldu ve ilk defa denedik biz bu ay artık bende eşim de istiyoruz o yüzden yada kendimi çok inandırıyorum

Kızlaaarr nerdesinizzzz. :20:
Benim kasıklarım 2gündür agrıo yaa çarşamba yumurtlama günümdü yaa oyüzden ağrı yaparmı??yoksa üşüttümmü acaba :50:

merhaba canım yıllardır üye olmama rağmen ilk mesajı sana yazmak nasipmiş :) yumurtlama gününün çarşamba olduğuna eminmisin eğer emin değilsen 2 gün içindede yumurtlama olmuş olabilir kasık ağrısı yapabiliyor bazılarında çok bariz oluo bazılarında daha az..

Kızlar kan tahlılı yaptırdım 90.56 cıktı doktor gebelık lehıne dedı ama 2 gun sonra tekrar tahlıl yapmak ıcın cagırdı daha cok yenı dedı ve benım son adet tarıhım 26 agustos yanı baya bır gec yumurtlama olmus ve ben baska doktora gıtmıstım bana adet sokturucu verdı adet olup hormon tahlılı yapacakmıs hapı hep yuttum ama adet olmadım oysa hamıleymısım cok sukur doktor bırsey olmamıs dedı

Kızlar kan tahlılı yaptırdım 90.56 cıktı doktor gebelık lehıne dedı ama 2 gun sonra tekrar tahlıl yapmak ıcın cagırdı daha cok yenı dedı ve benım son adet tarıhım 26 agustos yanı baya bır gec yumurtlama olmus ve ben baska doktora gıtmıstım bana adet sokturucu verdı adet olup hormon tahlılı yapacakmıs hapı hep yuttum ama adet olmadım oysa hamıleymısım cok sukur doktor bırsey olmamıs dedı

ayy inanmıyorum cnm yaaa allaha şükür ki birsey olmamıs bebegini sana bagıslamıs :( işte her doktora güven olmuyor kiiii:53:

ayy inanmıyorum cnm yaaa allaha şükür ki birsey olmamıs bebegini sana bagıslamıs :( işte her doktora güven olmuyor kiiii:53:

Doktora gıttıgımde 5 gun gecmıstı adetım negatıf cıkınca verdı ben onu kullanmama ragmen olmayınca baska doktora gıttım işte oyle oldu cok sukur bırsey olmaz dedı doktorum ama daha net bır gebelık degıl aslında 90.56 sence nasıl bır sonuc canım

merhaba canım yıllardır üye olmama rağmen ilk mesajı sana yazmak nasipmiş :) yumurtlama gününün çarşamba olduğuna eminmisin eğer emin değilsen 2 gün içindede yumurtlama olmuş olabilir kasık ağrısı yapabiliyor bazılarında çok bariz oluo bazılarında daha az..

Ayy cok sevindimm :)) bu şerefe nail oldum teşekkür ederimm canımm :46:
Ovülasyon testi yapmadm cnm ama adetimin tam 14.günü çarşambaydı ordan öle düşündümm :))
Ya bide bnm olmazdı böle olsa her ay hissederdim bu agrıyı dimi?sanırım üşüttüm ben :(

Son düzenleme:
Ayy cok sevindimm :)) bu şerefe nail oldum teşekkür ederimm canımm :46:
Ovülasyon testi yapmadm cnm ama adetimin tam 14.günü çarşambaydı ordan öle düşündümm :))

biliyorsun yumurtlama dönemi değişkenlik gösterebiliyor :) benimde 29 günde bir olmamdan dolayı büyük ihtimal cumartesiydi yumurtlama günüm ve bu hafta içi kasıklarımda hafif batmalar oldu sanırım normal bişey :) ama tabi sen ayaklarınıda sıcak tut havalar malum serinledi üşütmeyesin :34:

Kızlar 90.56 sızce nasıl bır sonuc nette arıyorum ama bulamadım doktor hamılelık kehıne dedı ama degerın yukselmesını beklememız lazım dedı 2 gun sonra tekrar yspacagız dedı

:10:
biliyorsun yumurtlama dönemi değişkenlik gösterebiliyor :) benimde 29 günde bir olmamdan dolayı büyük ihtimal cumartesiydi yumurtlama günüm ve bu hafta içi kasıklarımda hafif batmalar oldu sanırım normal bişey :) ama tabi sen ayaklarınıda sıcak tut havalar malum serinledi üşütmeyesin :34:

Hmm olabilir her nekadar 28günde bir olsada o farklılık göstermiş olabilir canımm :)) haftasonuda devam ederse napcam bilmiorum ben evhamlıyımdır :)) doktora giderm ama bayram tatili var gidemem gecer umarımm :))

Back
X