- Konu Sahibi lion mother
- #1.741
allah yardımcımız olsun bebek özlemi çok kötü hele cevremdeki insanlarn sürekli sorması icimi acıtıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle kuzum inş en kısa zamanda güzel haberlerimizi yazarız senin kırmızı tarihine daha az var galiba :) benim normalde 24'ydü kimyasal gebelikten dolayı 30'nda oldum şimdi hangisi dikkate alınıyo acaba :18:
Tabıkı hemen yazıcam canım iyi dıleklerın için cok tsk ederım
Kızlar hamileyim darısı hepinizin basına isteyen herkese duacıyım allah herkese nasip etsın inşallah
Canımmm cokk sevindimmm :)) sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah:)) darısı başımıza dua et cnmm
Amin canım cok sagol inş bırsn once senınde olur dua edıcem tatlım sen ne zamandır beklıyorsun yoksa daha yenımı basladın
Aminnn :)) biz daha yeni başladık canımmm gecen ay karar verdik bu ayda yunurtlama döneminde eşim yanımda deildi kasımdada ben yokum burdabizim iş aralığa kalcak gbi görünüo :))
arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım bir şey danışmak istiyorum ben en son 1o eylülde regl oldum 10 ekimde hastalanmam lazımdı ama daha hastalanmadım ayrıca bende polikistik var. Göğüslerim şiş,kasıklarımda eğilirken ağrı,halsizlik,bacaklarımda ağrı,hafif baş dönmesi,vücumda şişlik gibi belirtiler var hamile olabilir miyim sizce?çok mu erken daha bilemedim bir kere klomen tedavisi olmuştum tutmamıştı şimdi doğal yolla olabilir mi bilemedimBenim düzensizdi regl günlerim 1 yıl yasmin kullandım ve doktorum haziran ayında bıraktırdı hayırlısı
![]()
inşallah canım bugün daha 2. gün adetimde yasminle düzene girmişti ondan belirsizlik kötüCanım inş hamilesındır ben de yenı hamıleyım daha bır ksc gun oldu öğreneli belirtılere gelince benım yuzumde sıvılcelenme oldu nırmslde hıc sıvılce olmazdı bırde gercekten ınsanın hafıf hafıf kasıkları batıyor ve bacagına agrı vuruyor derlerdı de ınanmazdım inş bır an once sende alırsın mutlu haberi
inşallah canım bugün daha 2. gün adetimde yasminle düzene girmişti ondan belirsizlik kötü![]()
evet canım düzenleyici olarak verdi doktorum 1 sene çocuk sahibi olmakta istememeiştik haziranda bıraktırdı doktorumYasmin dogum kontrol hapı degılmı canım duzrnleyıcı olarak tamı verıyorlar
Kızlar hamileyim darısı hepinizin basına isteyen herkese duacıyım allah herkese nasip etsın inşallah
çok güzel bir haber rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma :)
Kızlar kan tahlılı yaptırdım 90.56 cıktı doktor gebelık lehıne dedı ama 2 gun sonra tekrar tahlıl yapmak ıcın cagırdı daha cok yenı dedı ve benım son adet tarıhım 26 agustos yanı baya bır gec yumurtlama olmus ve ben baska doktora gıtmıstım bana adet sokturucu verdı adet olup hormon tahlılı yapacakmıs hapı hep yuttum ama adet olmadım oysa hamıleymısım cok sukur doktor bırsey olmamıs dedı
Ya kizlar ben daha 6 haftalik hamileyim ama simdiden 3 kilo aldim bile moralim cokbozuldu ben daha yeni 23 kilo vermistim yine aliyorum hemdecok canim.sikilio iyice:S
![]()
için rahat olsun canım. gebeliğin ilk üç haftasında ne kullanırsan kullan etki etmez bebeğe çünkü o dönemde daha kan pıhtısı.. ama 4.haftadan sonra hatta çoğu doktor 5. haftaya kadar bir şey olmaz der.. neticede alkol alıyoruz ya da temizlik yapıyoruz ağır işte çalışıyoruz ya da midye yiyoruz biz gebeliğe göre yaşamıyoruz ki..