hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Günaydın şekerlerrr :))
Eşimle cuma günü kavuştuk ama yumurtlama dönemim gecti tabi:( bu arada kasık agrılarım kayboldu ama arada batmalar oluo..bata 10gün kaldı :) hayırlısı :) sizin batlara ne kadar var

Günaydın şekerlerrr :))
Eşimle cuma günü kavuştuk ama yumurtlama dönemim gecti tabi:( bu arada kasık agrılarım kayboldu ama arada batmalar oluo..bata 10gün kaldı :) hayırlısı :) sizin batlara ne kadar var

Canım bence hiç yumurtlama gunune takma kadanı onu bızım hesaplamamız cok zor ne zaman olusacagnı bılemıyoruz ben ilk ay hamile kalmak için denedım hesapladım denk getırdım ilişkiye bile dıkkat ettım ama olmadı bu ay ise hiç onemsemedim hesaplamadım hatta fazlla ilişkiye bile gıremedık ama sonuc olarak bu ay hamile kaldım ve adetım bır bucuk ay gecıkmesıne ragmen daha 3 haftalık yanı duzenli adet olmama ragmen yumurtalarım gec olusmus

Canım bence hiç yumurtlama gunune takma kadanı onu bızım hesaplamamız cok zor ne zaman olusacagnı bılemıyoruz ben ilk ay hamile kalmak için denedım hesapladım denk getırdım ilişkiye bile dıkkat ettım ama olmadı bu ay ise hiç onemsemedim hesaplamadım hatta fazlla ilişkiye bile gıremedık ama sonuc olarak bu ay hamile kaldım ve adetım bır bucuk ay gecıkmesıne ragmen daha 3 haftalık yanı duzenli adet olmama ragmen yumurtalarım gec olusmus

Doğru diosun canım pek takılmamak lazım :) bakalım hayırlısı artk :)

için rahat olsun canım. gebeliğin ilk üç haftasında ne kullanırsan kullan etki etmez bebeğe çünkü o dönemde daha kan pıhtısı.. ama 4.haftadan sonra hatta çoğu doktor 5. haftaya kadar bir şey olmaz der.. neticede alkol alıyoruz ya da temizlik yapıyoruz ağır işte çalışıyoruz ya da midye yiyoruz biz gebeliğe göre yaşamıyoruz ki..

bende buna güvenerek bu hafta bayram temizliğimi yaptım perde astım koltuk çektim hatta koca fırını buzdolabının üstünden indirdim :) ama bugünden sonra dikkat edicem cuma regl olursam bi müddet daha hareketli hayata devam :(

merhaba bayanlar, bende anne olmak istiyorum. 3 aydır negatif negatif hep testler bu ay adetimden 5 gun gecti test yapmadım ama bişey merak ediyorum, adet olmam gereken günden bi gün önce ilişkiye girince adet gecikirmi

merhaba bayanlar, bende anne olmak istiyorum. 3 aydır negatif negatif hep testler bu ay adetimden 5 gun gecti test yapmadım ama bişey merak ediyorum, adet olmam gereken günden bi gün önce ilişkiye girince adet gecikirmi

Yok canım bence gecikmez aksine adet olmanı cabuklaştırır

Yok canım bence gecikmez aksine adet olmanı cabuklaştırır
acaba ondan mı gecikti diye süphelendim. ben işim geregi küçük bi ilçede yasıyorum hastane var ama kan testi yapmıyorlar laborantları yokmus. eczanede her Allahın gunu kapalı. bakalım yarın acık olursa yarın test alcam :(

acaba ondan mı gecikti diye süphelendim. ben işim geregi küçük bi ilçede yasıyorum hastane var ama kan testi yapmıyorlar laborantları yokmus. eczanede her Allahın gunu kapalı. bakalım yarın acık olursa yarın test alcam :(

Zor bır durum canım ya allah kolaylık versın daha da acık yer olmazsa netten sipariş et daha iyi olur

bende buna güvenerek bu hafta bayram temizliğimi yaptım perde astım koltuk çektim hatta koca fırını buzdolabının üstünden indirdim :) ama bugünden sonra dikkat edicem cuma regl olursam bi müddet daha hareketli hayata devam :(

hayırlı haberlerini bekliyorum.. umut ol bize :)
bende sigara içiyorum günde 3 ya da 5 tane ama ben 2 ay ara verdim bu işlere ameliyat oldum halen ilaç tedavim devam ediyor.. düşün ben bi de narkoz yedim dr bebek çalışmalarına devam et dedi ki çoğu dr yasaklıyor tehlikeli diye narkozdan sonra.
bende denemelere başlayınca yazıcam buraya :) inşalah hemen gelir bebişler

Amann kuzum dikkat et sen yinede.cumayada az kaldı :) varmı bi belirtin :)

hayırlı haberlerini bekliyorum.. umut ol bize :)
bende sigara içiyorum günde 3 ya da 5 tane ama ben 2 ay ara verdim bu işlere ameliyat oldum halen ilaç tedavim devam ediyor.. düşün ben bi de narkoz yedim dr bebek çalışmalarına devam et dedi ki çoğu dr yasaklıyor tehlikeli diye narkozdan sonra.
bende denemelere başlayınca yazıcam buraya :) inşalah hemen gelir bebişler

çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda biter tedavin bizim daha 2 denememiz bakalım ben mayıs başı işten çıktım ramazan başındada yasmini bıraktım amacım biraz evin tadını çıkarmaktı 13 yıldır çalışıodum çünkü eylüldede artık başlayalım çalışmalara dedik ama işte olmadı ilk ay şimdi diyorumki keşke 1 ay dinlenip hemen başlasaymışız :) işte kısmetten öteyede gidilmiyor bakalım ne zaman gelicek bebiş

Amann kuzum dikkat et sen yinede.cumayada az kaldı :) varmı bi belirtin :)

valla belirtiye çok takılmak istemiyorum canım ya :) geçen ay 10 gün önceden bel ağrım başlamıştı göğüslerim acıodu bişeler var sandık nezaman adetimden 3 gün önce kanda baktırdım yok dediler dahada belirti aramıcam dedim gerçi geçen ay yumurtlamayıda yanlış hesaplamışım. bu ayda daha bugün ağrım başladı sayılır sadece sol kasığım ağrıodu bi kaç gündür bide bacağıma vuruo ağrısı artık belirti olurmu bilmem hee bide bugün gittim predictor erken gebelik testi aldım 4 gün önceden bakılan bişey çıkmadı onuda yarın yapmam lazımmış bugün değil yaptıktan sonra farkettim boşada gitti 14 tl :)) anlayacağın içim bir var dio bi yok perşembe akşam şu basit testlerdende alıp yapıcam ondada çıkmazsa stres yapmam gününde gelir reglim işin kötü yanı strestende gecikebilio ya en güzeli bi gün önce test yapıp kafayı rahatlatmak he sonrasında bebiş varsada o stresi atlamış olurum ayy ne uzun yazmışım :1:

Kızlar kan tahlılı yaptırdım 90.56 cıktı doktor gebelık lehıne dedı ama 2 gun sonra tekrar tahlıl yapmak ıcın cagırdı daha cok yenı dedı ve benım son adet tarıhım 26 agustos yanı baya bır gec yumurtlama olmus ve ben baska doktora gıtmıstım bana adet sokturucu verdı adet olup hormon tahlılı yapacakmıs hapı hep yuttum ama adet olmadım oysa hamıleymısım cok sukur doktor bırsey olmamıs dedı

Merhaba bir şey sormak istiyorum. Adetinden ne kadar geçtikten sonra kanda çıktı ? Benim 4 gün geçtikten sonra negatif çıktı kanda, şuan 7 gün oldu hala adet olmadım. Normalde çok düzenli ve 28 günde bir olur. Bel ağrım var ama adet olamadığım için sanırım.. Tahlilde negatifi görünce üzülmüştüm.. Ama sizin yazdıklarınızı okuyunca yeniden ümitlendim..

Merhaba bir şey sormak istiyorum. Adetinden ne kadar geçtikten sonra kanda çıktı ? Benim 4 gün geçtikten sonra negatif çıktı kanda, şuan 7 gün oldu hala adet olmadım. Normalde çok düzenli ve 28 günde bir olur. Bel ağrım var ama adet olamadığım için sanırım.. Tahlilde negatifi görünce üzülmüştüm.. Ama sizin yazdıklarınızı okuyunca yeniden ümitlendim..

Canım bende duzenli adet gorurdum en son 26 agustosda oldum gebeligimi 9 ekimde ogrendım yanı bır bucuk ay gecince yeni bır gebelik su an daha 4 haftalık cok sukur bende adetım 4gun gecınce doktora gıttım kanda baktı cıkmayınca tarlusal adet sokturucu verdı ve ben o hapı bır hafta bıtınceye kadar kullandım hap bıttı yıne 3 gun gectı adet olmadım bu sefer ozel hastaneye gıttım orda kan tahlilinde cıktı hiç beklemiyordum bayram oncesı cok guzel bır haber oldu bize tabı daha degerlerım takip edılıyo bayramdan sonra keseyı gormek için cagırdı inş hersey guzel olur darısıda senın ve tum isteyenlerın basına

Mrb kızlar..ben de adet günümü bekliyorum.bu ay 2. denememiz.bugün 29.günüm.adetlerim düzensiz geçen ay 38 günde olmuştum.bu ay ilaç kullanıyorum daha düzene girmesi gerekiyor ama hala olmadım..kasıklarım sürekli ağrıyor..göğüslerimde hiçbir belirti yok..sabah gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı maalesef :31: acaba geç döllenme olup testte cıkmayabilir mi?

Mrb kızlar..ben de adet günümü bekliyorum.bu ay 2. denememiz.bugün 29.günüm.adetlerim düzensiz geçen ay 38 günde olmuştum.bu ay ilaç kullanıyorum daha düzene girmesi gerekiyor ama hala olmadım..kasıklarım sürekli ağrıyor..göğüslerimde hiçbir belirti yok..sabah gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı maalesef :31: acaba geç döllenme olup testte cıkmayabilir mi?

valla canım bu testlerde ayrı sorun bugün adet olmam gereken gün benimde kasıklarım geçen hafta çok ağrıdı bi kaç belirti daha olunca heveslendim bayağ 2 gün önce akşam proclyne gebelik testinde 2 çizgi silik çıktı hatta inanamayıp eşime gösterdim oda gördü sonra dün sabah nöbetci eczane buldum bu seferde al bi gebelik testi diye bir marka verdiler onda hiçbişey çıkmadı moralim çok bozuldu bugünde oncomed diye bir marka aldım ama yapmıcam hemen şimdi bekliorum kırmızıları karnımda ağrıo ama bakalım ne olacak :( anlayacağın testlerinde bizim gibi psikolojisi bozulmuş sanırım :))

valla canım bu testlerde ayrı sorun bugün adet olmam gereken gün benimde kasıklarım geçen hafta çok ağrıdı bi kaç belirti daha olunca heveslendim bayağ 2 gün önce akşam proclyne gebelik testinde 2 çizgi silik çıktı hatta inanamayıp eşime gösterdim oda gördü sonra dün sabah nöbetci eczane buldum bu seferde al bi gebelik testi diye bir marka verdiler onda hiçbişey çıkmadı moralim çok bozuldu bugünde oncomed diye bir marka aldım ama yapmıcam hemen şimdi bekliorum kırmızıları karnımda ağrıo ama bakalım ne olacak :( anlayacağın testlerinde bizim gibi psikolojisi bozulmuş sanırım :))

cevabın için tşk ederim canm..beklemekten başka çaremiz yok sanırım :14: inş kırmızılar gelmez..iyi haberlerle gelirsin :) merak ediyor insan.silik çizgi çıkmış aslında inş hamilesindir :)

cevabın için tşk ederim canm..beklemekten başka çaremiz yok sanırım :14: inş kırmızılar gelmez..iyi haberlerle gelirsin :) merak ediyor insan.silik çizgi çıkmış aslında inş hamilesindir :)

en son aldığım testi yaptım yine silik çıktı ikinci çizgi :) fakat ben 1 dk dolmadan elime alıp evirip çevirip iyice baktım inşallah testi kıpırdatmak hassasiyetini bozmuyordur :)) bakalım yarında olmazsam akşamına bidaha yapar sonrada pazartesi günü kan için giderim bu arada sen ne durumdasın bide adet düzensizliğin için ne ilacı içiyordun ? bazı arkadaşlar doğum kontrol hapı içiolarda düzenlenmesi için

en son aldığım testi yaptım yine silik çıktı ikinci çizgi :) fakat ben 1 dk dolmadan elime alıp evirip çevirip iyice baktım inşallah testi kıpırdatmak hassasiyetini bozmuyordur :)) bakalım yarında olmazsam akşamına bidaha yapar sonrada pazartesi günü kan için giderim bu arada sen ne durumdasın bide adet düzensizliğin için ne ilacı içiyordun ? bazı arkadaşlar doğum kontrol hapı içiolarda düzenlenmesi için

bence hamilesin :) hayırlı olsun smdiden..silik çizgi 2.testte de çıkmış doğrudur.benim prolaktin yüksek olduğu için dostinx içiyorum..bugün 32.günüm henüz adet olmadım..adet olmayı bekliyorum..senin kaç gün geçti adetin.ne zamandr deniyorsnz.:)

Canım benım adetım son zamanlar duzensız oluyordu doktor tarlusal verdi ama ben o hapı kullanırken hamile kaldım su an 5 haftalık nette de arastırdım bır cok kişi bu hapla hamıle kalmıs doktora sordum ben bu hapı kullanırken nasıl hamıle kaldım dıye bu hap rahmi besliyormus oyle dedi gerisi allahın takdırı bilemıyorum ınd hepınız bıran once hamile kalırsınız

Back
X