hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

şu adetten 2 gün önce koyu gelen akınıtıyla ilgili bir bilgisi olan var mı acaba? sadece peçete geldi akıntı ama koyu renkli ne olabilir çok kafama takıldı ya. zaten 2 haftadır şüphedeyim göğüslerim çok şişti inanılmaz ağrıyor alt karın bölgemde şiş karnımda şiş ya aman ne bilim adet öncesi haller gibi ama bu koyu akıntı nedir meraktayım?

canlar bende sizleri bu sitede hamile olanları takip ediyorum buraya hergün bakıyorum birinin hamile olduğunu duyunca çoooooookkkkk mutlu hatta musmutlu oluyorum :D bende temmuzda kürtaj oldum ikizlerimin kalbi durmuştu doktor 2 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti bizde 2 ay denedik hatta bu arada yine bu sitede okuduğum bal çörek otu tarçın karışımını 2 ay denedim ilk ay kalamadım bu ay yine denedim daha adetimede çok var (4 kasım) ama yine olmayacakmış gibi hissediyorum acaba diyorum ovulasyon testini de mi denesem diyorum birazcık bilgi versen bana hiç duymadım nasıl bir şey nasıl oluyo nerden alacam falan filan :)

Selam tatlımm :)) umarım bizde hamiş kalırızzz :))
Çok geçmiş olsunn canım Rabbim bidaha yaşatmasın o üzüntüyü sana ve kimseye :(
Canım bnde tam bilmiorum ilk defa kullanıcam ama bildiğim kadarıyla gebelik testi gbi idrarla bakılıo çift çizgi olduğunda yumurtlama vaktin falan filan oluo sanırım dedim ya tam bilmiorum :))

şu adetten 2 gün önce koyu gelen akınıtıyla ilgili bir bilgisi olan var mı acaba? sadece peçete geldi akıntı ama koyu renkli ne olabilir çok kafama takıldı ya. zaten 2 haftadır şüphedeyim göğüslerim çok şişti inanılmaz ağrıyor alt karın bölgemde şiş karnımda şiş ya aman ne bilim adet öncesi haller gibi ama bu koyu akıntı nedir meraktayım?

Canım yerleşme lekesi diolar o olabilir belki :))

Selam arkadaslar
Biz 7-8 aydır deniyoruz. Bu ay 30 unda adet gordum cok agrili oldu. Adet bitiminden sonra da kasik ağrılarım vardı ( adet oncesi ishal soğuk algınlığı geçirmiştim belki ondan) ayın 10'u ve 18'i arası 4 kez iliskiye girdik. 16 sında koyu sari ve kahverengi lekelenme oldu. 18 inde de cok siddetli sol kasik agrisi oldu ama cok feciydi. Simdi 3 gündür kasik ağrılarım devam ediyo ve belime vuran ağrılar. Bi de ara ara gurul gurul bişeyler oluyo karnımda. Ishal falan gecti adetime beraber o yüzden ondan olamaz diye düşündüm. Bu kadar siddetli kasik agrisi dollenme belirtisi olabilir mı sizce ? Bu arada 28-30 günde bir adet olurum. Ne dersiniz ?

Bende bugün regl oldum malesef. Kısmet önümüzdeki aya kaldı umutlarımız. Bu ay çok hasta olduk eşimle fena bir grip salgını var çok fazla bir araya gelemedik ama gene de umutluydum. Kasımda yumurtlama testine başlayacağım bende Allah herkesin gönlüne göre versin tez zamanda.

Bir ay önce normal günümde hastalandım fakat bittikten tam bir hafta sonra tekrar regli oldum 3 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi ve daha önce hiç düzensizlik yaşamamıştım şuanda ise 10 gün gecikmem var testlerde negatif çıkıyor sizce hamile olma ihtimalim var mı ?

ya hamile değilsem bu lekenmeyi normal mi kabul etmem gerek yani adet öncesi oluyor mu böyle şeyler normal bir durum mudur bu? adetime daha 2 gün var bundan 1 hafta önce adet olucakmışım gibi bir karın ağrısı yaşadım ağrı kesici alçaktım geçmeseydi ama geçti. ha birde süt beyaz bir akıntı geldi. bugünde işte leke anlamadım ya 2 gün var işte bakalım bekliycem biraz test yapıp sonucu buraya yazıcam.

Selam arkadaslar
Biz 7-8 aydır deniyoruz. Bu ay 30 unda adet gordum cok agrili oldu. Adet bitiminden sonra da kasik ağrılarım vardı ( adet oncesi ishal soğuk algınlığı geçirmiştim belki ondan) ayın 10'u ve 18'i arası 4 kez iliskiye girdik. 16 sında koyu sari ve kahverengi lekelenme oldu. 18 inde de cok siddetli sol kasik agrisi oldu ama cok feciydi. Simdi 3 gündür kasik ağrılarım devam ediyo ve belime vuran ağrılar. Bi de ara ara gurul gurul bişeyler oluyo karnımda. Ishal falan gecti adetime beraber o yüzden ondan olamaz diye düşündüm. Bu kadar siddetli kasik agrisi dollenme belirtisi olabilir mı sizce ? Bu arada 28-30 günde bir adet olurum. Ne dersiniz ?

aynısı bende var canım..belim ağrıyor çok..kasıklarımda devamlı ağrı halinde sarı akıntı geliyor.bugün adet günüm henüz olmadım..idarar testi yaptım negatif..ilk defa bu kadar belim ve kasıklarım ağrıyor anlamadım..:31: regl olcak gibi oluyorum tuvalete gidip duruyrum olmuyor. çarşambaya kadar adet olmazsam kan testi yaptırıcam..

slm arkadaşlar.14 aylık evliyim.son 2 aydır çocuk düşünüyoruz ama maalsef olmadı yakınmak için erken olduğunu biliyorum ama yinede endişelendim.bugün doktora gittim rutin kontrol yaptrdım kan tahlillerim ve ultrasyon sonuçlarım normal.bugün adetimin 6.günü ve adetlerim yaklaşık 27 günde bir 8 gün sürüyor.çarşamba adetim bitiyor.sizce bu ay Rabbiminde izniyle hamile kalmak için neler yapmalıyım.ovülasyon testi kullanmak istiyorum.bütün deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirm.

aynısı bende var canım..belim ağrıyor çok..kasıklarımda devamlı ağrı halinde sarı akıntı geliyor.bugün adet günüm henüz olmadım..idarar testi yaptım negatif..ilk defa bu kadar belim ve kasıklarım ağrıyor anlamadım..:31: regl olcak gibi oluyorum tuvalete gidip duruyrum olmuyor. çarşambaya kadar adet olmazsam kan testi yaptırıcam..
Insallah hamileyizdir canım ya. Hic hamile olacakmışım gibi gelmiyo bana artık. Yasım 33 bi de benim. Geç kaldık diye düşünüyorum bazen. Neyse bir seneyi tamamlar hala gebe kalamazsam baska yollar ariycam :/
Bu arada akıntım benim de sarıydi iki gün oncesine kadar. Ama son iki günde şeffaf kokusuz ancak peceteye gelen akinti var. Usutmusuz bence biz :/

Insallah hamileyizdir canım ya. Hic hamile olacakmışım gibi gelmiyo bana artık. Yasım 33 bi de benim. Geç kaldık diye düşünüyorum bazen. Neyse bir seneyi tamamlar hala gebe kalamazsam baska yollar ariycam :/
Bu arada akıntım benim de sarıydi iki gün oncesine kadar. Ama son iki günde şeffaf kokusuz ancak peceteye gelen akinti var. Usutmusuz bence biz :/

inşallah canım adet olana kadar yine de umudumuzu kaybetmeyelim..bu kadar karamsar olma kaç yasında insanlar hamile kalıyor.33 geç bir yaş değil.Tedavi yöntemleri de bu kadar gelişmişken umudunu kaybetme :) bana da üşütmüşüm gibi geliyor ama üşütecek kadar bişiler de yapmadım hep evdeydim bayram tatilinde dışarı da pek çıkmadım..beklemekten başka çaremiz yok:31: dr a rutin muayeneni oluyor musn

Yok tatlım o burda ben proje için yurtdışında olcam :(( eğer yarın olursam tam yumurtlamam bitcek ve gitcem :)) keşke hiç gelmese kırmızılar ama ağrım arttı yarın gelir büyük ihtimalle :((

hadi inşallah bebiş yoksa hemen ol yetiş bu aya belki yurtdışı uğrlu gelir ;) benimde bu ay 2 gün gecikmişti belkide testlerde pozitif görünce psikolojik olarak oldu yada büyük temizlik yapmıştım ondandı :)

inşallah canım adet olana kadar yine de umudumuzu kaybetmeyelim..bu kadar karamsar olma kaç yasında insanlar hamile kalıyor.33 geç bir yaş değil.Tedavi yöntemleri de bu kadar gelişmişken umudunu kaybetme :) bana da üşütmüşüm gibi geliyor ama üşütecek kadar bişiler de yapmadım hep evdeydim bayram tatilinde dışarı da pek çıkmadım..beklemekten başka çaremiz yok:31: dr a rutin muayeneni oluyor musn

Yok be canım ne rutin muayenesi :( yurtdisinda yasıyorum ben. Burda saglık sistemi cok sefil. Londra'da üstelik. Türkiye'de olsam hi endişem olmazdı. Sizler sanslisiniz doktor hastane durumu buraya göre cennet gibi. Adetim bitince bi rahim filmi istiycem aile doktorundan ( artık alabilirsem tabi) eer bor sorun görürsem direk istanbulda alırım soluğu. Bu arada hormon testleri sperm vs testi hersey yapmıştım normaldi. Cikolata kisti haricinde bi şey yok. Oyle iste canım. Umarım en kısa zamanda gebe kalırız. Ben Tr de olsaydım doktora yumurtlama takibi yaptırırdim mesela. Senin var mı oyle girişimin ?

Merhabalar ben yeni katildim bende bebek istiyorum 21 yasindayim 2. Bebegi istiyorum 1ekim regl oldum 26sinda olmam lazim goguslerimde cok az agri var ama uc kisim degil genel ve karnimin alt bolgesinde 2dun ve onceki gun cok muthis agri vardi ama yinede umitlenmek istemiorumyumurtlama gunume gore hesabimda 2.5 haftalik daha ama bunun erken belirtileri neler 2. Ama ne bilim heyecan istek herseyi unutturduu sank8 bana .

Merhabalar ben yeni katildim bende bebek istiyorum 21 yasindayim 2. Bebegi istiyorum 1ekim regl oldum 26sinda olmam lazim goguslerimde cok az agri var ama uc kisim degil genel ve karnimin alt bolgesinde 2dun ve onceki gun cok muthis agri vardi ama yinede umitlenmek istemiorumyumurtlama gunume gore hesabimda 2.5 haftalik daha ama bunun erken belirtileri neler 2. Ama ne bilim heyecan istek herseyi unutturduu sank8 bana .

valla herkesde belirti değişiyor bazende belirtiler çok oluyor boş çıkıyor bide benim gibi belirtisi olup idrarda 3 kez silik çizgi görüp 2 gün sonra regl olanda var :( anlayacağın en iyi belirti adet gününü beklemen canım sabretmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum en erken adet gününde git kan testi yaptır rahatla :) sana nacizane tavsiyem budur :)

Back
X