hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Kizlar 1 saattir belime agri girio dudaklarim hep kuruo ve gogsum arior ve duygusalim sinir yok hic ama cok duygusalim normalde sinir olmasi gerek 4 gun var regl ya acaba neden boyle kasiklarim kac gundur agrio sabh karnimda agridi beb adet olacagmi hic bilmem aci cekmem normalde catlicam artik .

bugun adet gunum kasık ağrılarım var normalde akıntım olmazdı ama adet günümde sabah kalktığımdan berı bozuk süt seklınde akışkan bir akıntım var hasta oldum dıye lavobya gittiğimde meğer akıntım gelıyormus :S sizce hamılemıyımm yumurtlama günümde ılıskıye girdik azda olsa mide bulantım var sigara içiyorum normalde onu ıctıktek sonra bıle mıdem bulanıyor ? lütfen birseyler bılıyorsanız bılgı verebılırmısınız?

Kizlar 1 saattir belime agri girio dudaklarim hep kuruo ve gogsum arior ve duygusalim sinir yok hic ama cok duygusalim normalde sinir olmasi gerek 4 gun var regl ya acaba neden boyle kasiklarim kac gundur agrio sabh karnimda agridi beb adet olacagmi hic bilmem aci cekmem normalde catlicam artik .

canım bu belırtıler sankı hamişmişsin gibi geliyor ama adet geçmeden anlayamazsın biraz daha bekle canımmm

canım bu belırtıler sankı hamişmişsin gibi geliyor ama adet geçmeden anlayamazsın biraz daha bekle canımmm

Insallah ya karnim ve kasik agrim dudaklarimi kurumasi tuhaf geldi boyle olmamisti bide uykum yok ama gozlerim yaniyor allahim yar ve yardimcimiz olsun

Insallah ya karnim ve kasik agrim dudaklarimi kurumasi tuhaf geldi boyle olmamisti bide uykum yok ama gozlerim yaniyor allahim yar ve yardimcimiz olsun

aminnnn canımmmm amınnn hersey Allah tan rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsınn hepımızee herseyı akısına bırak rabbımm ıstedıgı zaman muhakkak verecektırr canım benımm

bugun adet gunum kasık ağrılarım var normalde akıntım olmazdı ama adet günümde sabah kalktığımdan berı bozuk süt seklınde akışkan bir akıntım var hasta oldum dıye lavobya gittiğimde meğer akıntım gelıyormus :S sizce hamılemıyımm yumurtlama günümde ılıskıye girdik azda olsa mide bulantım var sigara içiyorum normalde onu ıctıktek sonra bıle mıdem bulanıyor ? lütfen birseyler bılıyorsanız bılgı verebılırmısınız?

Canım ben hamileyım ama bende hiç boyle belirtıler olmadı adet gunum gecınce belirtiler basladı kasık agrısı kesınlıkle oluyor ve bırde göğüs hassasiyeti oluyor inş vardır bebişin

canım ben hamileyım ama bende hiç boyle belirtıler olmadı adet gunum gecınce belirtiler basladı kasık agrısı kesınlıkle oluyor ve bırde göğüs hassasiyeti oluyor inş vardır bebişin

:( ınsallahhh canım benımm bu arada allah saglıklı bir sekılde kucagına almayı nasıp etsın bebişinii :)

aminnnn canımmmm amınnn hersey Allah tan rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsınn hepımızee herseyı akısına bırak rabbımm ıstedıgı zaman muhakkak verecektırr canım benımm

Amin hepimizin gonlune gore versin tek yapilcak sey dua artik.

Amin hepimizin gonlune gore versin tek yapilcak sey dua artik.

Merhaba
Erkek arkadaşımla 26 eylülde korunmasız ilişki yaşadık. içime boşalmadı.
İlişkiden 8 gün (4 ekimde) sonra adet gördüm adetim normaldi. ama yinede içimde bir şüphe vardı acaba üstüne mi gördüm diye.
3 kere idrar testi yaptım sonuç hep negatif çıktı sizce hamile olma olasılığım var mı evham mı yapıyorum.

Merhaba
İlişkiden 8 gün (4 ekimde) sonra adet gördüm adetim normaldi. ama yinede içimde bir şüphe vardı acaba üstüne mi gördüm diye.
3 kere idrar testi yaptım sonuç hep negatif çıktı sizce hamile olma olasılığım var mı evham mı yapıyorum.

Merhaba

Normal kanama ustune gorme olmuyor ben ilk bebisimde kisa sureli kanama ve rengi koyu kahve bi kanama gordum rengi bile farkli oluyor.

Normal kanama ustune gorme olmuyor ben ilk bebisimde kisa sureli kanama ve rengi koyu kahve bi kanama gordum rengi bile farkli oluyor.

yok normal adet gördüm süresinde yada renginde bir farklılık yoktu.
Ama bi kaç kişiden duymuştum 2-3 ay normal adet olur gibi adet gördüklerini ve sonrasında hamile olduklarını duydum. acaba mı dedim kendimce 3 test yaptım negatif ama testlerede ne kadar güvenilir bilmiyorum. teşekkürler cevabınız için.

hadi inşallah bebiş yoksa hemen ol yetiş bu aya belki yurtdışı uğrlu gelir ;) benimde bu ay 2 gün gecikmişti belkide testlerde pozitif görünce psikolojik olarak oldu yada büyük temizlik yapmıştım ondandı :)

Ayy inşallahh yaa :)) ben hala adet olmadımm ama öle hissediorumm hatta sabah okula giderken ped bile taktım :)) off yaa gelceksw bgn gelsinn ama :((

Olmaaaaazsın inşş :) :16: bende bizde bebiş isteyen herkesciklerin kırmızısı gelmesin inşş :) benimde koskoca 1 haftam var ama doktorcuğum iğnelerime başladı inş bu ay güzel haberlerimizi yazarız kuzum yaa :16::16:

Aminnn canımmm yaa inşallahhh :))

hanımlar yarın adetimin son günü.ovülasyon testi kullancam bu ay.adetlerim 28 günde bir oluyorr.testi kullanmaya ne zaman başlıyim çünkü kutuda 5 tane varmış ovulasyon zamanını en iyi ne zaman yakalayabilirim.

hanımlar yarın adetimin son günü.ovülasyon testi kullancam bu ay.adetlerim 28 günde bir oluyorr.testi kullanmaya ne zaman başlıyim çünkü kutuda 5 tane varmış ovulasyon zamanını en iyi ne zaman yakalayabilirim.

neden ondan aldın ki.internette 20-30-50 li paketler satılıyor.uygun fiyata.
neyse..
13. gün başla bence.

evet doktorlar genelde 1 yıl geçtikten sonra müdahale ediyorlar canm.Benim adetlerim düzensiz olduğu için benden hormon testi istemişti.Bazen adet düzenliyken de hormon değerleri normal çıkmayabiliyor.Hormon değerlerin düzelmesi için ilaçla tedavi ediyor.Tiroid,Prolaktin(süt hormonu),Fsh,Lh hormon değerlerine bakılıyor adetin 3.günü kan testi ile yapılıyor.

merhaba canım benim adetlerim hep düzenlidir..bakalım bu ay adetim daha yeni bitti eğer kalmazsan hamile bende gideceğim önümüzdeki ay doktora hakkımızda hayırlısı :1:

neden ondan aldın ki.internette 20-30-50 li paketler satılıyor.uygun fiyata.
neyse..
13. gün başla bence.

bugün eczaneye baktım ellerinde yoktu yarın getirtiriz dediler içinde 5 tane varmış.internetten yetişirmi tam bilemedim inşallah 5 li kutu yeter fazlasına gerek kalmadan bu ay hamile kalabilirim hayırlısıyla:).13 günde başlıyıp gün aşırımı dersiniz yoksa hergün denemk mi şansı artırır.

testin içinde kullanım kağıdı var orada kaç günde bir adet oluyosan karşısında adetinin başladığı ilk günden itibaren say o gün başla

Back
X