hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

bugün eczaneye baktım ellerinde yoktu yarın getirtiriz dediler içinde 5 tane varmış.internetten yetişirmi tam bilemedim inşallah 5 li kutu yeter fazlasına gerek kalmadan bu ay hamile kalabilirim hayırlısıyla:).13 günde başlıyıp gün aşırımı dersiniz yoksa hergün denemk mi şansı artırır.

eğer adet döngün düzenliyse daha geç yumurtlamazsın..
13-14-15-16 günlerin birinde ovulasyonu yakalaman gerekli.
13ünde yap bakalım ne koyulukta..sonra burda paylaş herkes yardımcı olacaktır.
inşallah kalbine göre verir allah.

bu arada bugün sipariş et sabah saat 10'dan önce ertesi gün testlerin kapında: )

kızlar benim adetlerim hep düzenli olur bende liseden beri alışkanlık hep yazarım hangi gün adet olduğumu..yumurtlama zamanımı da anlarım daha doğrusu anlardım gecen ay ve bu ay adetten sonra hiç akıntım olmuyor..yumurtlama zamanlarında hep o beyaz sünen akıntı oluyo mu sizlerde?? yada akıntının olmaması yumurtlamadığımız anlamına mı geliyo yoksa??

kızlar benim adetlerim hep düzenli olur bende liseden beri alışkanlık hep yazarım hangi gün adet olduğumu..yumurtlama zamanımı da anlarım daha doğrusu anlardım gecen ay ve bu ay adetten sonra hiç akıntım olmuyor..yumurtlama zamanlarında hep o beyaz sünen akıntı oluyo mu sizlerde?? yada akıntının olmaması yumurtlamadığımız anlamına mı geliyo yoksa??

ovulasyon dönemi östrojen hormonu yükseldiği için vajinal akıntı gerçekleşiyo canım bir nevi yumurtlamanın habercisi.bana hangi marka ovulasyon testini önerirsin internetten bakınca çok çeşit var

ovulasyon dönemi östrojen hormonu yükseldiği için vajinal akıntı gerçekleşiyo canım bir nevi yumurtlamanın habercisi.bana hangi marka ovulasyon testini önerirsin internetten bakınca çok çeşit var

arkadaşlarım bana laboquıck onermıstı bende onu aldım hatta cok da duydum laboquıck markayı..sen daha once baska markalar kullanmısmıydın

arkadaşlarım bana laboquıck onermıstı bende onu aldım hatta cok da duydum laboquıck markayı..sen daha once baska markalar kullanmısmıydın

hayır kullanmadım ilk kez kullancam medisamart baktım ama eczanelerde bulamdım yarın eczacı başka bi masrka getirebilirm dedi.laboguıck gittigidiyorda bakıyorum şimdi hemde gayet uygun eczane ye göre inşlh doğru sonuçta veriyordu çünkü kullanıcı yorumları genelde olumlu yapılmış.

yok normal adet gördüm süresinde yada renginde bir farklılık yoktu.
Ama bi kaç kişiden duymuştum 2-3 ay normal adet olur gibi adet gördüklerini ve sonrasında hamile olduklarını duydum. acaba mı dedim kendimce 3 test yaptım negatif ama testlerede ne kadar güvenilir bilmiyorum. teşekkürler cevabınız için.

Ben 3 gun gordum ama ara ara ve kahve tonlarinda normaldede kanaman fazla olmuyorsa bi test yap derim

hayır kullanmadım ilk kez kullancam medisamart baktım ama eczanelerde bulamdım yarın eczacı başka bi masrka getirebilirm dedi.laboguıck gittigidiyorda bakıyorum şimdi hemde gayet uygun eczane ye göre inşlh doğru sonuçta veriyordu çünkü kullanıcı yorumları genelde olumlu yapılmış.

bende gitti gidiyordan almıştım hatta içinde gebelik testi de vardı..sadece bir gün çift çizgiyi gördüm zaten 24 saat içinde yumurtlama oluyo çift çizgi görünce 2 ay kullandım şimdi kullanmıyorum akışına bıraktım aslında :D

merhaba canım benim adetlerim hep düzenlidir..bakalım bu ay adetim daha yeni bitti eğer kalmazsan hamile bende gideceğim önümüzdeki ay doktora hakkımızda hayırlısı :1:

adetlerinin düzenli olması güzel..keşke benm de düzenli olsa :):) bugün 36.günüm hala adet olmadım alıştım artık bu duruma :27:

Arkadaslar diger belirtileri solemistim aksama dogru bise daha oldu diger belirtileri tekrar yaziyorum regl 6 gun kala kasiklarmda cok agrilar vardi bugun 4 gun var regl 26snda olcam gozlerim kapanior hep ama uykum yok yanior gizlerim ve dudagim cok kuruyor karnim agridi bu sabah erkenden ve belim aksama dogru seffaf akinti geldi allahim catlamak uzereyim meraktan bizlerden merhametini eksik etme...

adetlerinin düzenli olması güzel..keşke benm de düzenli olsa :):) bugün 36.günüm hala adet olmadım alıştım artık bu duruma :27:[/QUO

benimde 27 yada 26 gunde bır olur hatta 1 gun bıle gecse bısey mı var derım :D ama adet duzensızlıgı cok duydum hatta su an ıkı arkadasımda hamıle gercı bırı düşük yaptı ama dıgerının kızı olacak :D darısı bızım basımıza ınsallah hayırlısıyla

adetlerinin düzenli olması güzel..keşke benm de düzenli olsa :):) bugün 36.günüm hala adet olmadım alıştım artık bu duruma :27:

benimde 27 yada 26 gunde bır olur hatta 1 gun bıle gecse bısey mı var derım :D ama adet duzensızlıgı cok duydum hatta su an ıkı arkadasımda hamıle gercı bırı düşük yaptı ama dıgerının kızı olacak :D darısı bızım basımıza ınsallah

benimde 27 yada 26 gunde bır olur hatta 1 gun bıle gecse bısey mı var derım :D ama adet duzensızlıgı cok duydum hatta su an ıkı arkadasımda hamıle gercı bırı düşük yaptı ama dıgerının kızı olacak :D darısı bızım basımıza ınsallah

inşalahhhh darısı başımızaaa:16:

ben de laboquick ovülasyon seti aldım gg.dan..50 adet var içinde..bu ay 23.gün gördüm iki çizgiyi çok koyu..adetlerim de geç oluyor geç yumurtlama oldu sanırım..hala adet olmadım bakalım yarın kan testi yaptırıcam :27:

Merhaba arkadaslar bende araniza geldim kabul ederseniz.Yaklasik 1 senedir deniyoruz bizde ama olmuyor her seferinde hayal kirikligi iste.Umudumuz gelcek aya kaldi yine.Rabbim tum isteyenlere versin en kisa zamanda.Bizim sorun esimde suan.Varikosel var ameliyat gunu icin bekliyoruz daha gun bile vermediler.Ameliyattan sonra 1 sene daha denicem artik olmazsa asilama dusunuyoruz.Zaten doktor da bize direk asilama onerdi.Insallah o gunlere gerek kalmaz Allah'im.

Merhaba arkadaslar bende araniza geldim kabul ederseniz.Yaklasik 1 senedir deniyoruz bizde ama olmuyor her seferinde hayal kirikligi iste.Umudumuz gelcek aya kaldi yine.Rabbim tum isteyenlere versin en kisa zamanda.Bizim sorun esimde suan.Varikosel var ameliyat gunu icin bekliyoruz daha gun bile vermediler.Ameliyattan sonra 1 sene daha denicem artik olmazsa asilama dusunuyoruz.Zaten doktor da bize direk asilama onerdi.Insallah o gunlere gerek kalmaz Allah'im.

hoşgeldin cnm..vardır bir zamanı kısmetimizde ne zamansa o zaman olacaktır umudumuzu kaybetmeyelim..inşallah en yakın zaman da kavuşuruz bebişlermze

herkese merhabalar uzun zamandır siteye girmiyorum 2 düşükten sonra girip okuyup üzülmek istemediğim için. :43: 2. düşüğümün üstünden 6 ay geçti ve evet doktor testler yapıcaz demişti aklında soru işareti kalmasın diye ama gel gör ki sanırım yine hamileyim. doktora test için gidemeden hamilelik için gidicem sanırım. benim adetlerim kesinlikle gününü geçirmez ilk adetimden beridir böyledir ve her ay gününden önce 3 4 gün önce gelirdi şu anda 3 gün geçti. test yapmaya da korkuyorum tuvalete gidip gelmekten acaba oldummu diye bakmaktan helak oldum dua edin bu sefer hayırlı haberini alayım hamileysem. sevinemiyorum bile.

ben de laboquick ovülasyon seti aldım gg.dan..50 adet var içinde..bu ay 23.gün gördüm iki çizgiyi çok koyu..adetlerim de geç oluyor geç yumurtlama oldu sanırım..hala adet olmadım bakalım yarın kan testi yaptırıcam :27:

internetten sipariş verdim bu akşam perşembe gelir diye düşünüyorum.bakalım bu ay bizi hangi süpriz karşılayacak tabiki içimizden geçen malumm yinede herşeyin hayırlısını istiyorz..

Cok tesekkür ederim canim cevabin icin 😘😘
Valla düsünmemeye calisiyorum konuyu bile acmiyorum ama aklimin bi kösesinde var acaba ??? Birde ilk kez böle bisi yasadim yine umutlanmak istemiyorum üzülüyorum korkuyorum olmayinca :( bi sorun mu var acaba die :( aslinda daha bu ay 3. kez adet görücem ( insallah olmam ) :) zaten 2 yil sora yendim vajiyi tekrar eskisi gibi olmak istemiyorum :( normalde agrim hiiiic olmazdii insallah hamileliktendir 😘😘 cinsel istekte yok ... Innsallahh rabbimm hepimizeee hayirli ewlat nasip etsin canim benim 😘😘 kucagimizi bos birakmasinn insallahh ... Bi haberini alim hemen yazicam buraya :)

Herzaman kuzum :) dediğin gibi 3. ay henüz çok yeni benimde aynı rahatlamaya çalış stres büyük etki yaratıyo gerçekten düşünmemeye çalış ben diğer aylara göre bu ay daha rahatım :) birde bu vajiyle ilgili hiç bir doktorla görüştünmü inşş tekrar aynı şeyleri yaşamazsın bütün bu ağrıların tatlı ağrılardır canım :16:

herkese merhabalar uzun zamandır siteye girmiyorum 2 düşükten sonra girip okuyup üzülmek istemediğim için. :43: 2. düşüğümün üstünden 6 ay geçti ve evet doktor testler yapıcaz demişti aklında soru işareti kalmasın diye ama gel gör ki sanırım yine hamileyim. doktora test için gidemeden hamilelik için gidicem sanırım. benim adetlerim kesinlikle gününü geçirmez ilk adetimden beridir böyledir ve her ay gününden önce 3 4 gün önce gelirdi şu anda 3 gün geçti. test yapmaya da korkuyorum tuvalete gidip gelmekten acaba oldummu diye bakmaktan helak oldum dua edin bu sefer hayırlı haberini alayım hamileysem. sevinemiyorum bile.

Merhaba canım Allah'm en kısa zamanda bizlerede nasip eder inş hayırlı sağlıklı evlatlarımızı 2 düşük yaşamışsın testlerin yapıldı sanırım peki herhangi bir sorun görüldümü şunu söyliiim ben 7 aylıkken kan pıhtılaşması nedeniyle erken doğum yapmıştım doktorum hamilelikten snra olduğu için 7 aylığa kadar hamileliğim sürdü ki geç anlaşıldı zaten ve doktorum bu durumun düşüğede neden olduğunuda söyledi şuanda coraspin ve clexane iğneye başlattı bence sende bu durumu araştır Rabbim hayırlısı nasip etsin inşş :16:

Back
X