Merhaba arkadaşlar:) siteye yeni üye oldum aslında bir sene gibi bi süredir takip ediyorum ama bir türlü cesaretimi ve kafamı toplayıp yazmayı başaramamıştım. Sizlere faydası olacağını düşünerek 11 aylık hamile kalma hikayemi anlatmak istiyorum çünkü ben ne zaman umutsuzluğa kapılsam bu sitede hamile kalanların yazdıklarını okuyarak moral buluyordum. eşimle 3.5 yıllık evliyiz 11 ay önce korunmayı bıraktık tabi ondan öncede 1.5 yıl vajinismus illetiyle uğraştım insan böyle bi hastalığı atlatınca hemen çocuğu olsun istıyo ama maalesef sizin istediğiniz zamanda melekleriniz gelmek için hazır olmuyor. Korunmasız ilk dört ay gectıkten sonra hemen panık yapıp doktora attım kendimi tabi orda daha büyük bi şok yaşadım özel muayenehanesine gittiğim doktor çift rahim olduğumu gebe kalmamın zor olsuğunu kalsam bile bebeğimi doğurma ihtimalimin çok zayıf olduğunu söyleyerek dünyayı başıma yıktı. 5 ay gibi bir sürede bunun stresiyle doktor doktor dolaştım ve o doktor hariç gittiğim diğer bütün doktorlar kesinlikle çift rahim olmadığımı söyleseler bile o şoku 5 ayda atlattım her ay umutla bekledim regl öncesi tüm belirtileri hamilelik sandım 2 gün reglim hayatımda ilk defa gecikmişti ondada hemen doktora attım kendimi meğer büyük bi kistim oluşmuş bu sürede uğraşmadığım şey kalmadı anlayacağınız ama hiç isyan etmedim hep dua ettim hep hayırlı zamanı istedim ve 11.ayın sonunda eşime artık bebek falan istemiyorum bu konuyu ebediyen kapatıyoruz dedim ve yumurtlama dönemlerınde eşimle birlikte bile olmadım bebek olmasını artık istemiyorum kendımce,ve o ay reglim 8 gün gecikti ama ben günlük hayatıma devam ettim kesin kist vardır yakında acısı çıkar dedim o ay ev işlerini falan o kadar ağır yaptımki hatta mutfak tezgahından yere bile düştüm hemde reglime 3 gün kala aklımdan o kadr cıkarmıstımkı hiç gebeliğe ihtimal bile vermedim ama reglim geciktikten 8 gün sonra eşimin zoruyla ağlayarak gittiğim doktordan 5 hafta 4 günlük gebe olarak çıktım kese bile gözüküyodu:))))) ve şuan 11 haftalık gebeyim:)))
Gelelim çok merak edilen erken gebelik belirtilerine; regl tarihinde ve 5 gün öncesinde cok şiddetli kasık ağrıları geceleri uykudan uyandıran rahim krampları, bol miktarda şeffaf ve beyaz akıntı, dudaklarda kuruluk, midede şişkinlik ve gaz problemi, ani kilo alışı 4 kilo aldım,göğüslerde yana doğru genişlemeler,kirpiklerde çaprazlık,ağızda tuhaf bi tat bozukluğu acayip sinirlilik benim bu kadar belirtim olmasına rağmen yinede ihtimal veremiyordum arkadaşlar umarım size bir yararı olur, Rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı meleklerinizle doldurur:)))