hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

kasık ağrısı çok önemli bir belirti geçen kasık ağrısına dayanamayıp acile giden bir arkadaş hamile olduğunu öğrenmişti burda allahın izniyle bi sıkıntı olmaz sen kendini yorma yeter :) kan testini yarınmı yaptırcaksın

inşaallah yaa! Kan testini aile hekiminde yaptırayım dedim ama onlar da sonucu 2 gün sonra veriyordu,nasıl dayanıcam? Bugün özele mi gitsem ki?

inşaallah yaa! Kan testini aile hekiminde yaptırayım dedim ama onlar da sonucu 2 gün sonra veriyordu,nasıl dayanıcam? Bugün özele mi gitsem ki?

hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben geçen ay istanbul esenlerde özelde 20 tlye yaptırdım aile hekimi bir gün sonra veriyor burda eğer maddi olarak sorun olmazsa bence yaptır günün geçmiş testin pozitif bence bir an önce hemde bu kadar yıl beklemişsin :)

merhaba arkadaşlar bende hamile kalmaya çalışanlardanım :) 7aylık korunmadan sonra 6 aydır deniyoruz ama hala tık yok :) dr a gittim gecenlerde herhangi bi sorunun olmadığını söyledi sadece rahim arkaya dönükmüş ama gebeliğe engel bi durum değilmiş..bu ayda umutla bekliyorum bakalım kırmızılara son 2 gün kaldı hayırlısıyla kırmızılar yerine bebeğim gelir inşş....:emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaşlar bende 5 aydır bekliyorum ve bugün test yaptırdım yine negatif sonuç aldım.. Umutsuzluk için erken biliyorum ama her ay çöküyorum, yumurtlama günlerine doğru tekrar umutlanıyorum:) bu bi döngü oldu benim için.. Allah hepimizin gönlüne göre versin

Çikolata kisti mi var?..Benim kuzenimde de çıktı polikistik over adet düzensizliği ve ağrısı oluyormuş..Adeti 10 gün sürüyormuş ama tedavisi kolay canım..İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın..Eşine de sigarayı bıraktırmaya çalış ;)

hayır iiyii huyku bir kistmiş buu çikolata kistimi ameliyatla alıyorlar bu kistlerin gebelik üzerinde etkisi var tabiki ama fazla değil...
evet ağrıyı ben aslanpençesiyle yok ettim ama kendi kaldı ..kuzenin hamile kaldı mi yani evli mi ??
ya polikistikte hormon değerli yüksek çıkar ama benim çok çok normal doktor da şaşırdı sordum ama cevap bulamadı geçiştirdi salak beni bende doktor değiştireceğim reglimi bekiyorum

aslında forumlarda takıldıkça daha çok düşünüp stres yapıyoruz okumasakta merak ediyoruz kim ne yapmış hamile varmı varsada öğrenip mutlu oluyoruz buda ayrı bi kısır döngü bize :) yanlız bence her bebek isteyen kadın ilk önce tam muaynesini yaptırmalı çünkü yapmayıp bi hastalığı olup boşa aylarını geçiren çok var

Evet canım.. Ben ilaç kullanmayı bırakınca doktora gittim kontrollerimi oldum. Bi sıkını yok dedi doktor, değerlerimde normal, 1sene deneyin dedi. İlk 2 ay adet düzensizligi oldu ilactan dolayı, son 3aydır herşey normal birtek bebiş yok:)

merhaba arkadaşlar bende hamile kalmaya çalışanlardanım :) 7aylık korunmadan sonra 6 aydır deniyoruz ama hala tık yok :) dr a gittim gecenlerde herhangi bi sorunun olmadığını söyledi sadece rahim arkaya dönükmüş ama gebeliğe engel bi durum değilmiş..bu ayda umutla bekliyorum bakalım kırmızılara son 2 gün kaldı hayırlısıyla kırmızılar yerine bebeğim gelir inşş....:emir_bebek::emir_bebek:

ayyyyyy senle aynıyız canım yaaa bende bekliyorum 2 güne kadar gelmezse gideceğim bendeee hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir canım yarın da doğum günüm inşallah bebeğim benledirrr

Evet canım.. Ben ilaç kullanmayı bırakınca doktora gittim kontrollerimi oldum. Bi sıkını yok dedi doktor, değerlerimde normal, 1sene deneyin dedi. İlk 2 ay adet düzensizligi oldu ilactan dolayı, son 3aydır herşey normal birtek bebiş yok:)

canım hayıt tohumuyla hamile kalan çok sana da öneririm araştır istersen bende sipariş verdim başlayacağım ......... hormonları dengeliyor regl düzensizliğine iyi geliyor kısırlığa da iyi geliyormuş ve hamile kalan çok muş...

ayyyyyy senle aynıyız canım yaaa bende bekliyorum 2 güne kadar gelmezse gideceğim bendeee hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir canım yarın da doğum günüm inşallah bebeğim benledirrr

aminn canım tşk ederim inşallah dualarımız kabul olur..sende warmı belirtiler canımm bende war ama artık artık onlara kulak asmıyorum 6 aydır vucudum resmen dalga geçiyor sanki benimle:1::1:

Eşimin gelmesini bekliyorum,tepkisini çook merak ediyorum..Benden daha çok istiyordu bebek :)

ayyyyyyyy senin yerinde olmak ta zor şimdi kendini zor tutuyorsundur arayıp söylememek için ....... ayyyyyyyyyy negüzelll senin yerinde olmak istrdim şuann yaaaaaaaaaaa

aminn canım tşk ederim inşallah dualarımız kabul olur..sende warmı belirtiler canımm bende war ama artık artık onlara kulak asmıyorum 6 aydır vucudum resmen dalga geçiyor sanki benimle:1::1:

canım kendimizi çok dinliyoruz ondan psikolojik aslında vücuttaki belirtiler... amiinnn canım ...yok bende belirti bana kalsa hamile değilim biliyorum ama bakalım... kulak asma bencede gecikrse test yaparsın onun dışında takma bileeeee....... sadece dün pembe lekelenmem oldu ve geçti regl olamadım yani karnımda şişti belimde ağrıyor çok regl belirtilerim var benim

canım dün sana yazmıştım negatif gibi görünüyo ama şunu belirtiyim bendeki ovulsyon kağıdında yazılanaa göre yorum yaptım.bendeki testin T ve C nin aynı koyulukta yada t nin daha koyu olması pozitif anlmına geliyor bunu belirteyim,sendeki farklı olabilirm.bence sen ilk yaptığın testten birkaç saat önce yapsaydın testin çok da koyu çıkarmş(ayın 27.sindeki test için söylüyorum)çünkü bir kaç saat içinde renk silikleşebiliyor.

Ozaman 27 ve 28 zindeki çalışmalarım işe yaraya bilir mi?

canım kendimizi çok dinliyoruz ondan psikolojik aslında vücuttaki belirtiler... amiinnn canım ...yok bende belirti bana kalsa hamile değilim biliyorum ama bakalım... kulak asma bencede gecikrse test yaparsın onun dışında takma bileeeee....... sadece dün pembe lekelenmem oldu ve geçti regl olamadım yani karnımda şişti belimde ağrıyor çok regl belirtilerim var benim

bendede var belirtiler ama bilmiyorum işte adet belirtileride olablir..2 gün önce gögüslerimin ucunda bi kasıntı basladı sonra şişti yan taraflarında dokunca ağrılar var kasık ve bel ağrılarım 1 haftadır dewam edio şuanda bacaklarım feci şekilde sızlıyo adet belirtiside olabilir bunlar bakalım nasip kısmet rabbim ol deyince olacak dediğin gibi takmamak en iyisi canımm :))

bendede var belirtiler ama bilmiyorum işte adet belirtileride olablir..2 gün önce gögüslerimin ucunda bi kasıntı basladı sonra şişti yan taraflarında dokunca ağrılar var kasık ve bel ağrılarım 1 haftadır dewam edio şuanda bacaklarım feci şekilde sızlıyo adet belirtiside olabilir bunlar bakalım nasip kısmet rabbim ol deyince olacak dediğin gibi takmamak en iyisi canımm :))

yaaa çğu kadında adet belirtisinin en önünde gelen belirti kasıkta dayanılmaz ağrı oluyor diyorlar öyle olursa hamilesindir diyor onun dışında aldırma diyorlar bilmiyorum yaaaaa heres farklı diyor...
hakkımızda hayırlısı tatlım......

pembe lekelenmeler yerleşme belirtisidir inşallah canımm rabbim hepimizin gönlüne göre wersinn..

ayyyyyyyyyyy inşallah ........... ağzından bal akıyor canım yaaa ..........inşalah rabbim gönlümüze göre versin inşallah....

yaaa çğu kadında adet belirtisinin en önünde gelen belirti kasıkta dayanılmaz ağrı oluyor diyorlar öyle olursa hamilesindir diyor onun dışında aldırma diyorlar bilmiyorum yaaaaa heres farklı diyor...
hakkımızda hayırlısı tatlım......

o kasık ağrısı 1 hafta önce beni öldürüyordu neredeyse zaten o şiddetli ağrıya sebeb dr a gittim.bekleyip görcez bakalımm :44::44:

o kasık ağrısı 1 hafta önce beni öldürüyordu neredeyse zaten o şiddetli ağrıya sebeb dr a gittim.bekleyip görcez bakalımm :44::44:

vallahhi mi ayyyyyyyy hamiş olma ihtimalin senin daha yüksk ozaman benden inşallah bebeşin senledir canım...doktor nededi pekiiiiiiiiii

vallahhi mi ayyyyyyyy hamiş olma ihtimalin senin daha yüksk ozaman benden inşallah bebeşin senledir canım...doktor nededi pekiiiiiiiiii

valla cnm o şiddetli kasık ağrısı şüpheli ilişkiden 5 gün sonra başladı ve çok yeni oldugu için warsada ultrasonda gözükmezmiş ağrılar için bekleyelim dedi hani hamilelikle ilgisi yoksa idrarda iltihap var mı diye test yaparız dedi onlara kanıp hiç ümitlenmek istemiyorummm artıkk şuan bile ara ara iğne gibi batıyo bakalımmm beklicezz 2 gün daha haber weririm olmazsam ama bence kesin yine kırmızılarr gelirr :D senin ilk bebek mi olacak canım

Back
X