hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

valla cnm o şiddetli kasık ağrısı şüpheli ilişkiden 5 gün sonra başladı ve çok yeni oldugu için warsada ultrasonda gözükmezmiş ağrılar için bekleyelim dedi hani hamilelikle ilgisi yoksa idrarda iltihap var mı diye test yaparız dedi onlara kanıp hiç ümitlenmek istemiyorummm artıkk şuan bile ara ara iğne gibi batıyo bakalımmm beklicezz 2 gün daha haber weririm olmazsam ama bence kesin yine kırmızılarr gelirr :D senin ilk bebek mi olacak canım

anladım canım inşallah geç döllenmedir....evet ilk bebeğim olacak 7 yılın ilk başlarında bir düşük yaptım ben canım bir daha olmadı ve çook klo aldım dah sonra

anladım canım inşallah geç döllenmedir....evet ilk bebeğim olacak 7 yılın ilk başlarında bir düşük yaptım ben canım bir daha olmadı ve çook klo aldım dah sonra[/

2 gün sonra hayırlı haberlerini alırız inşaallah canım..ama pembe lekelenmeler var diosun ne kadar sürdü ben bunu hep yerleşme kanaması diye duydum dikkat et 2 gün sonra haberdar edelimm birbirimizi

Amin canım haklısın hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAH

inşallah canım ..

anladım canım inşallah geç döllenmedir....evet ilk bebeğim olacak 7 yılın ilk başlarında bir düşük yaptım ben canım bir daha olmadı ve çook klo aldım dah sonra[/

2 gün sonra hayırlı haberlerini alırız inşaallah canım..ama pembe lekelenmeler var diosun ne kadar sürdü ben bunu hep yerleşme kanaması diye duydum dikkat et 2 gün sonra haberdar edelimm birbirimizi

bir gün sürdü dündü ama bugün yok ..... vallahi 3 4gün evvelde kanape filan kaldırdım yerini değiştirdim soba kurcam diye ...
bakalım Allah büyük canım benim evde beslediğim büyüttüğüm bir köpişim var onu yıklamam lazım çıkmam gerek işlerim var yarın malum doğum günüm görümcemler gelecek hamur mayaladım poğaça da yapacağım kusuruma bakma işim olamasa yazışırdık daha çıkmam gerek öpüyoum seni kendine iyi bak Allaha eamnet ol iyi haberlerini bekliyorum inşallahhhhhhhhhh

inşallah canım ..

bir gün sürdü dündü ama bugün yok ..... vallahi 3 4gün evvelde kanape filan kaldırdım yerini değiştirdim soba kurcam diye ...
bakalım Allah büyük canım benim evde beslediğim büyüttüğüm bir köpişim var onu yıklamam lazım çıkmam gerek işlerim var yarın malum doğum günüm görümcemler gelecek hamur mayaladım poğaça da yapacağım kusuruma bakma işim olamasa yazışırdık daha çıkmam gerek öpüyoum seni kendine iyi bak Allaha eamnet ol iyi haberlerini bekliyorum inşallahhhhhhhhhh

kolay gelsin canım şimdiden mutlu yılllar :)

Evet canım.. Ben ilaç kullanmayı bırakınca doktora gittim kontrollerimi oldum. Bi sıkını yok dedi doktor, değerlerimde normal, 1sene deneyin dedi. İlk 2 ay adet düzensizligi oldu ilactan dolayı, son 3aydır herşey normal birtek bebiş yok:)

inşallah hayırlısıyla o da olur en kısa zamanda :)

hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben geçen ay istanbul esenlerde özelde 20 tlye yaptırdım aile hekimi bir gün sonra veriyor burda eğer maddi olarak sorun olmazsa bence yaptır günün geçmiş testin pozitif bence bir an önce hemde bu kadar yıl beklemişsin :)

Demin aldım kan tahlili sonucunu ..2014,78 çıktı değer :)

Back
X